Pages:
Author

Topic: Takip Edilesi Bounty Kampanyaları - page 3. (Read 2598 times)

member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
August 05, 2018, 12:19:41 PM
Hocam ana mesajdaki kampanyalar en azından haftalık olarak güncellense. Yani kalan süre, toplanan yatırım, hardcap softcap olayları ve katılım süresi olan olmayan gibi konularda ilk mesaj güncellense çok iyi olur. Biliyorum her gün güncellenme olayı olmaz ama haftalık olarak güncellense biten kampanyalar hakkında da bilgi verilmiş olurdu.. Zahmet verdik kusura bakma konu için de ayrıca eline sağlık.
full member
Activity: 616
Merit: 100
August 05, 2018, 07:25:51 AM
Monvid bountysine girdim. Diğerlerini de şimdi inceliyorum zamanı bitmeyenlere girmek gerek. Ayrıca listeyi ara sıra güncel tutun. Başkalarınada faydası olacaktır. Tek tek araştırmak yerine direk incelerler. Paylaşım için teşekkürler.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
August 05, 2018, 07:10:47 AM
Magnus projesi ön satışta softcap'i geçti. Şu anda 2bin eth'den fazla yatırım toplamış. Daha yolu var gibi görünüyor.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
August 05, 2018, 07:08:44 AM
İmza kampanyam yakında bitecek burada tavsiye edilen kampanyaları takip ediyorum. Benim size bir önerim var Budy bounty kampanyasına bir göz atın isimi yakın zamanda ön plana çıkacak. Önerilere teşekkür ederim ayrıca.
newbie
Activity: 7
July 30, 2018, 09:52:13 AM
Devam ediyorsa katılacağım. Güzel konu teşekkürler.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
July 30, 2018, 09:31:57 AM
Arkadaşlar bende tavsiyelerinizi bekliyorum.Şuanda sağlam katılabileceğimiz bir bounty kampanyası varmı?
newbie
Activity: 57
July 30, 2018, 09:27:29 AM
Ubex ve magnus bana göre iyi bence daha çok sylonun kampanyalarını takip etmeye çalışıyorum ben daha sağlam oluyorlar.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
July 30, 2018, 09:09:07 AM
Güzel kampanyalar olmuş dostum emeğine sağlık. Bunların hiç biri boş kampanya değil. Girmeyen pişman olur arkadaşlar. Chn2z güzel kampanya seçiyor ve kazandırma şansı yüksek projeler buluyor. Herkese tavsiye ederim.
jr. member
Activity: 138
Merit: 2
July 30, 2018, 06:35:19 AM
bounty kampanyası bulmak seçmek iyice zorlaştı. ne kadar araştırırsak araştıralım ico kampanyalarına ilgi azaldı, icoların topladığı yatırım miktarı düştü. bu yüzden ya dağıtılan ödül miktarı azalıyor ya da ico süreleri uzuyor. scam olan veya iptal olan ico projesi sayısı kabardı.
Tamamen katılıyorum hocam, işimiz çok zor valla .
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
July 30, 2018, 05:46:36 AM
İmza kampanyası olarak önerebileceğiniz hangi bounty kampanyaları var? Bir de bu yazılanlar dışında var mı önerebileceğiniz yeni bounty kampanyaları ?
full member
Activity: 567
Merit: 148
July 24, 2018, 05:17:21 PM
bounty kampanyası bulmak seçmek iyice zorlaştı. ne kadar araştırırsak araştıralım ico kampanyalarına ilgi azaldı, icoların topladığı yatırım miktarı düştü. bu yüzden ya dağıtılan ödül miktarı azalıyor ya da ico süreleri uzuyor. scam olan veya iptal olan ico projesi sayısı kabardı.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 24, 2018, 05:28:07 PM

En son katıldığım imzada 10 aydan fazla kaldım ico başlamadı gitti, bir yerden sonra stake güncellemeyi bile bitirdiler, çıktım ama olan 10 ay kaybedilen zamana oldu.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
July 24, 2018, 04:17:50 PM
JINBI bu hafta bitiyor diye biliyorum

Su üç projeden birine girmek istiyorum
monvid , uchain, ubex

Geç kalmış sayılmam umarım arkadaşlar?  Birde bunlar lokal mesajları kabul ediyor muydu bilgisi olan paylaşırsanız sevinirim

Uchain 8 Turkce 2 ingilizce mesaj istiyor. Ama 2 hafta kaldı bitmesine diğerleri ile ilgili pek bir bilgim yok açıkçası ama bir çok arkadaşta imza var muhtemelen ediyordur.

Teşekkürler cevap için ben o zaman diğerlerine bakayım. Aslında başlık güncellemesi devamlı yapılırsa güzel olur.  Hocam teşekkürler tekrar
full member
Activity: 350
Merit: 105
July 24, 2018, 01:52:59 PM
JINBI bu hafta bitiyor diye biliyorum

Su üç projeden birine girmek istiyorum
monvid , uchain, ubex

Geç kalmış sayılmam umarım arkadaşlar?  Birde bunlar lokal mesajları kabul ediyor muydu bilgisi olan paylaşırsanız sevinirim

Uchain 8 Turkce 2 ingilizce mesaj istiyor. Ama 2 hafta kaldı bitmesine diğerleri ile ilgili pek bir bilgim yok açıkçası ama bir çok arkadaşta imza var muhtemelen ediyordur.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
July 24, 2018, 07:28:42 AM
Altcoinler BTC hareketine bağlı olarak düşüyor çıkıyor ve bu nedenle güven azalıyor hali ile oldukça fazla olan ve getiri de sağlamayan ico lara da bu yansıyor.
Bundan dolayı projesi düzgün de olsa girilen kampanyalar para etmiyor.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
July 24, 2018, 06:39:35 AM
bu aralar bounty kampanyaları bulmak zor oldu piyasanın gidişatı zate her şeyi olumsuz etkiledi gözünüze kestirdiğinize girin deneyin bakalım ama ortalık çöp resmen.

Bounty kampanyasını buldun, aktif oldun o kadar bekledin sonra %30 u softcap filan yapamadık diyor. Kalan %50 de piyasaya çıkamıyor yada çıksa da tutunamıyor. %20 lik kısmı da önce bulamıyorsun sonra girsende eline bişey geçmiyor, piyasa fena. Velhasıl kelam Bounty olayları can sıkmaya ve baş ağrıtmaya devam ediyor. Sabırlar dilerim tüm arkadaşlara. Beklemekten ve iyi olması için dua etmekten başka çaremiz yok. Bol kazançlar dilerim
member
Activity: 279
Merit: 10
July 23, 2018, 05:45:17 PM
bu aralar bounty kampanyaları bulmak zor oldu piyasanın gidişatı zate her şeyi olumsuz etkiledi gözünüze kestirdiğinize girin deneyin bakalım ama ortalık çöp resmen.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
July 23, 2018, 04:48:40 PM
Şu anda doğru düzgün bir bounty kampanyası bulmak gittikçe zorlaşıyor, benim katıldığım kampanya da VR endüstrisi için içeriklerin paylaşıldığı alınıp-satıldığı bir ortam oluşturmayı planlıyordu ama soft cap ı 5 milyondan 1 milyona düşürdüklerini açıkladılar sizce çıkmak için bir sebep mi bounty e gireli de 12 haftayı geçti öyle düşünüyorum.

Hocam jr member alan kampanya çok yok sanırım??   Getirisi düşük olur diye düşünüyorum iyi kazandığınız kampanya oldu mu??  Bir kaç. Hesabınız varsa tabi bir şey diyemem,  gerçi şimdi merit sistemi gelince hesap kasma işi de bitti
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
July 23, 2018, 01:20:04 PM
Şu anda doğru düzgün bir bounty kampanyası bulmak gittikçe zorlaşıyor, benim katıldığım kampanya da VR endüstrisi için içeriklerin paylaşıldığı alınıp-satıldığı bir ortam oluşturmayı planlıyordu ama soft cap ı 5 milyondan 1 milyona düşürdüklerini açıkladılar sizce çıkmak için bir sebep mi bounty e gireli de 12 haftayı geçti öyle düşünüyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
July 23, 2018, 12:56:13 PM
Bu hafta jinbi bitiyor, buradan çıkacak olan forumun büyük çoğunluğu bu kampanyalardan birine üşüşecek bence (ben de dahil)

Takipteyiz
Pages:
Jump to: