Pages:
Author

Topic: Tarayıcı kapattıran dolar kuru - page 3. (Read 426 times)

sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
October 03, 2021, 06:15:27 AM
Tarayıcı değil bilgisayar kapattırır böyle bir dolar kuru. Biz bu kardeşimize yetkiyi verdik ama pek de bu işlerle uğraşamamış gibi görünüyor. Dolar olmuş neredeyse 9 TL ama hala ara ara çıkıp dolarla işimiz yok şeklinde gülünç açıklamalar yapıyorlar. Kendi tabanının zeka seviyesi belli olduğu için onları kaybetmek istemiyor tabi. Acıyorum gerçekten.

Alışveriş yapası falan gelmiyor insanın bu kurla ama yapıyoruz başka çare yok çünkü. Bir teknolojik ürün alırken bunu gözümüze gözümüze sokuyor Amazon gibi siteler malesef. "Al ulan fakir!" diyor adeta bize ama haklı da işte ne yapacaksın.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
October 03, 2021, 06:13:59 AM
Hocam bankanın kurunu seçmeniz daha doğru oluyor bu durumda. Elbette banka kurunun da stabil olması adına haftaiçi alışveriş yapmanız. Amazon yurtdışından birçok ürün aldım (Almanya, Fransa, Amerika, İngiltere gibi ülkelerden) hepsinde tarif ettiğim yöntemi izledim.
Bunun haricinde maalesef kurun artık yuvarlarsak 9 seviyesine çıkmış olması benim de sinirlerimi bozuyor. Playstation ım için ikinci gamepad alma düşüncem vardı mesela galiba yurtdışı fiyatıyla lokal fiyat eşitlendi yani hiç anlamı kalmadı. Sikko bir gamepad 900 lira falan oldu. Ne zaman bitecek bu kabus.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
October 03, 2021, 06:10:28 AM
kuru amazon sabitlemiyor ekonominin gidişatı belli adamların malı yollaması ve paranın hesaplarına geçmesi bir süre alıyor devlet bile dolar kurunu 8.95lerde söylüyorken amazonun bu rakamın altında tutmasını beklemek doğru olmaz.

dostum hobi amaçlı arduino ve raspberyy pi  ile ufak tefek şeyler yapmaya bayılıyorum her geçen gün daha pahallanıyorlar çok tuaf bir durum var.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
October 03, 2021, 06:01:18 AM
Aslında oylamaya bir seçenek daha koyabilirmişsiniz. Yapmak istemeyiz ama el mahkum, ne yapalım.  Cheesy  Amazon 9.18 TL'den sabitlemiş ve daha da acımasız olmuş. Normalde kur birkaç gün önce 8.95 TL'ye kadar tırmandı. Sizin başlığı görünce acaba 9 TL de oldu mu diye baktım da 8.85 TL ile kapatmış haftayı. Bu kur gerçekten korkunç. Vergisiz haliyle bile 100 dolarlık bir kulaklık alsanız örneğin 900 TL ediyor kafadan. Nereye kadar gidecek bu böyle diyip duruyoruz ama herhalde yönetim zihniyeti değişene kadar.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
October 03, 2021, 05:49:54 AM
Ya arkadaş!
Tüm iştahım kaçtı. böyle kurunda böyle düzeninde diyerek Tarayıcıyı kapattım.
Pages:
Jump to: