Pages:
Author

Topic: Target Coin - Dünyanın İlk ve Tek Bonus Dağıtan Kapalı Uçlu Fonu - page 2. (Read 2393 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Iconomi,taas,monkey ve simdide bu
Aslinda bu tarz fon projelerine 5 ether atip unutacaksin gelen temettu odemeleri ile gecinip gideceksin.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bende eth cüzdana tgt diye bir coin gelmiş bu ne aq dedim Cheesy
bumuymuş sosyal medyasından mı gönderdiler ki ... olsun bedava coin btc den tatlıdır Cheesy

adamlar çok hızlı çalışıyor çeviri içinde aynı şekilde saniyesinde gönderdiler coinleri  Smiley
sr. member
Activity: 434
bende eth cüzdana tgt diye bir coin gelmiş bu ne aq dedim Cheesy
bumuymuş sosyal medyasından mı gönderdiler ki ... olsun bedava coin btc den tatlıdır Cheesy
sr. member
Şu an TGT alınıp satılacak bir yer var mı ya da fiyat oluştu mu?
Ether hesabımda 800 Target var ama karşılığını bilmiyorum Smiley))
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Hangi coinin altyapısını kullanıyor bu ? Kendi blockchain'i mi olacak ?

Bu bilgileri ilk bakışta göremedim ben. Waves kullanacaksa sınıfında ilk olur. Ama bittrex' e hiç giremeyeceği için karlılık sündükçe süner.

Target Coin,Ethereum Smart Contract'la tasarlanan, kısa-uzun vadeli  yatırım için oluşturulmuştur. Kripto Markette hem fiyat artışında hem de fiyat düşüşü üzerine riskleri öngörerek  kazanç sağlar.

heralde eth tabanlı proje ilk paragrafta belirtilmiş
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Hangi coinin altyapısını kullanıyor bu ? Kendi blockchain'i mi olacak ?

Bu bilgileri ilk bakışta göremedim ben. Waves kullanacaksa sınıfında ilk olur. Ama bittrex' e hiç giremeyeceği için karlılık sündükçe süner.
sr. member
Knuya Türkçe whitepaper eklenmiştr.
sr. member
bonus derken! tam anlamadım

5 eth tutarında tgt alırsanız 5k tgt de bonus olarak veriyor
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bonus derken! tam anlamadım
sr. member
Şu an için bonus veriyor lar arkadaşlar 5 eth ve üstünde alım yaparsanız eth başı bonus  1k tgt alabilirsiniz

https://www.tgtcoins.com/ico
full member
Activity: 490
Merit: 193
Twitter ina girmiştim adamlar 1 gün içinde yollamış tokenleri girmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Proje de Fena değil gibi ama ICO ya girilir mi bilemiyorum
sr. member
ICO devam ediyor arkadaşlar şu ana kadar iyi gidiyor satışlar katılmak isteyen için

https://www.tgtcoins.com/ico
sr. member
sr. member
Activity: 355
blockchaintr.net
Bounty ne zaman başlıyor? Çevirecek misin onu da?
sr. member
Target Coin - Dünyanın İlk ve Tek Bonus Payı Dağıtan Kapalı Uçlu Fonu

Target Coin,Ethereum Smart Contract'la tasarlanan, kısa-uzun vadeli  yatırım için oluşturulmuştur. Kripto Markette hem fiyat artışında hem de fiyat düşüşü üzerine riskleri öngörerek  kazanç sağlar.

Target coin, yatırımcılara her 3 aylık dönemde kar payı ödemeyi garanti eder.

YATIRIM STRATEJİSİ

1.Piyasa riskini en aza indirgemek için kısa ve uzun vadeli portföy oluşturur,  bu sayede hem fiyat artışı hem de  fiyat düşüşü sırasında kazanç elde etmeyi amaçlar.
2.TGT Coin Machine Learning kullanır, kısa ve uzun vadeli yatırım yapmak için Teknik analiz ve yapay zekadan faydalanır.
3.Umut veren kripto para birimlerine uzun vadeli yatırımlar yapar.
4.Sipariş bölme algoritması, fiyat riskine göre kombine pazar etkisine dayalı emirler girer.
5.Farklı borsalardaki likiditelerin tahmininden ve modellerinden faydalanarak olasılıklara dayalı kısa vadeli fiyat dalgalanmalarını tahmin eder.
6.Farklı ülkelerdeki borsalarda arbitraj fırsatından faydalanır.
7.Piyasa riskinden korunmak için ayı piyasası sırasında yatırımlarınızı nakite çevirir.

KAR PAYLAŞIMI

1.ICO yatırımcılarına 3 aylık dönemde %0.75 bonus garanti edilir.
2.Her çeyrekte kazancın %85'i yatırımcılara geri verilir.
3.TGTCoin yıllık işlem ücreti %10'dur.
4.TGTCoin her çeyrekte elde edilen net kardan %15 performans ücreti talep eder.

ICO DETAYLARI   

1.TGT Coin ICO 15 Temmuz’da başlıyor  31 ağustosta sona erecek
2.ICO sırasında 2 milyar TGT Coin satışa sunulacak.
3.400 milyon TGT  PRE-ICO yatırımcıları için ayrılmıştır.
4. Yönetim ekibi  için 260 milyon Token ayrılmıştır.

ICO sırasında toplanan tüm fonlar ICO'da tutulur. Sonrasında denetlenebilir hesaplara geçirilir.
Ayrıntılar yatırımcılarla paylaşılacaktır.

YOL HARİTASI

TGT COIN ICO 15 temmuzda başlıyor  ve 31 Ağustosta sona erecek. Proje için faaliyetler 10 eylülde başlıyor.

İlk çeyrek 10 eylül-9 aralık tarihlerini, 2.çeyrek 10 aralık 2017 ile 9 mart 2018 tarihlerini,
3.çeyrek 10 mart 2018 ile 9 haziran 2018 tarihlerini, 4.çeyrek 10 haziran ile 9 eylül 2018 tarihlerini kapsamaktadır.

Sunum    White Paper   TR Whitepaper Hizmet Şartları   Ekip  
Pages:
Jump to: