Pages:
Author

Topic: Tavsiyem sikkeden uzak durun.! - page 2. (Read 423 times)

newbie
Activity: 10
Merit: 0
September 11, 2018, 03:29:45 PM
ne o öle sikke? adında hayır yok ki. reklamlarını görmüştüm instagramdan bile sürekli istek geliyordu sikke coin diye, ben çiftlikbank turkoin gibi birşeydir bu diye düşünmüştüm. nitekim sizin emeğinizin üzerine yatmışlar, emek hırsızlığı yapanın kendide hırsızdır. umarım insanlar yatırım yapmamıştır canları yanmaz..
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
September 07, 2018, 04:25:25 PM
Bu piyasada Türkler ne yaptıysa,tamamen insanları kazıklamak için yaptılar.Sürekli insanları kandırdılar.Sürekli yatırımcıları üzdüler..Sikke coin sitesinde benim de bayaa bi coin vardı,şimdi buhar oldu sanırım...
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
August 23, 2018, 08:07:30 AM
Özellikle milli denilerek osmanlıca isimler kullanılarak çıkartılan sanal paralar hiç güven vermiyor, vermedi. Nedir arkadaş bu Türk insanının milleyçilik duygularına çalışmak ? Evrensel olamıyorsan amacın vatandaşın cebinden para çalmaktan başka birşey olduğunu düşünmüyorum.
Nedeni gayet basit, bu dangalaklara Allah, Bismillah, Osmanlı, külliye falan de, sayfa yerine sahife kullan, bilim yerine ilim kullan, sonra istediğin kadar geçir, sen yorulursun, onlar yemeye doymaz.
Vatandaşın cebinden para çalmak değil bu, kendini uyanık zanneden, 1 koyup 50 alacağım, milletin a... diye ağzından salyalar akan, at kadar beyni olmayan şark kurnazlarının domalma merasimi.
Sikkecilere, tosuna, Fadıla, turcoincilere vb. asla kızmıyorum (ciddiyim), aslında dolandırmadılar, ava gideni avladılar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
August 19, 2018, 06:13:11 PM
Özellikle milli denilerek osmanlıca isimler kullanılarak çıkartılan sanal paralar hiç güven vermiyor, vermedi. Nedir arkadaş bu Türk insanının milliyetçilik duygularına çalışmak ? Evrensel olamıyorsan amacın vatandaşın cebinden para çalmaktan başka birşey olduğunu düşünmüyorum.
member
Activity: 308
Merit: 11
August 19, 2018, 12:20:52 PM
Bizim Türklerin çıkardığı bir tokendi demi bu sikke?
Bu adamlara yatırım yapmayı geçtim bountysine airdrobuna bile katılmam.
full member
Activity: 280
Merit: 100
August 17, 2018, 06:33:10 AM
İlk defa duyuyorum ne sikkesiymiş bu. Eğer ortada bir haksızlık varsa kanıtları paylaşmanda sıkıntı bulmuyorum. Gönül rahatlığıyla paylaşabilirsin. Forumca bilgilenmiş oluruz. Zaten Türk yapımı coinlere neden yatırım yaparsınız ki? Ortada Bitcoin, Ethereum, Ripple gibi kendini kanıtlamış ve hacmi olan coinler daha bir güvenilir duruyor.

Yatirim yapmadim bounty ve airdrop katilmistim ama ona bile gozdiktiler sagolsunlar
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
August 16, 2018, 03:34:50 AM
İlk defa duyuyorum ne sikkesiymiş bu. Eğer ortada bir haksızlık varsa kanıtları paylaşmanda sıkıntı bulmuyorum. Gönül rahatlığıyla paylaşabilirsin. Forumca bilgilenmiş oluruz. Zaten Türk yapımı coinlere neden yatırım yaparsınız ki? Ortada Bitcoin, Ethereum, Ripple gibi kendini kanıtlamış ve hacmi olan coinler daha bir güvenilir duruyor.
full member
Activity: 280
Merit: 100
August 15, 2018, 07:40:30 AM
Arkadaslar taa bounty doneminde katildim sikkeye ve ozamanlar actigim hesapta gorunuyordu 15 skk diye velhasil kelam bunlar cuzdanlar tasinacak dediler veee uzun bir sure giris yapamadik hic kimse bende asker oldugum icin giris yapamadim 1 2 ay netice bugun bakayim dedim ve bos hesap 0 aciklama istedim hata var demek yerine adamlar hic hesap acmamissiniz hic bounty ye katilmamissiniz vb gibi kelimeler kullandilar kanitlarimda var elimde ama cuzdan tasirken kaybettiklerine eminim bir bokluk dondu bide uste cikip ne yaparsaniz yapin sizin 15 skk nizemi kaldik gibi cocukca cumleler kurmalarida turk insaninn hepsinin degil ama sikke ekibinin en azindan bu islerde tutunamayacaklarinin cunku bu tarz sorunlari cozmek dinlemek yerine musterilerini assagilayarak cevap vermelerine bakarak bu konudaki on yargim kalkmiyor malesef. Istendigi taktirde kanitlari bu linkte paylasacagim.
Pages:
Jump to: