Postu sildim ama sunuda bilmen lazim, baslik sahibi zaten paylasim yapiyordu ara ara bizlerde tektuk paylasiyorduk baslik sahibine saygidan , basligi kendinizin zannettiniz sanirim, duzenli paylasimlar falan filan. En azindan faydali birsey yaptiginiz icin muhalefet olmuyorum.
Yeni bir başlık açıp bu paylaşımları yapamayacağımı mı zannettin kardeş? Airdrop hakkında forumda onlarca başlık var zaten. Forumda paylaşım kirliliği, karmaşıklığı olmasın diye bu başlık altından devam ediyorum. Bilmiyorum fark edebildin mi ama forumdaki sürekli güncel diye paylaşım yapanların hepsi bir kaç gün sonra açtıkları konuya bile bakmaz oluyorlar. Sürekli güncel tutuyorum. Birileri istifade edebilsin diye. Refli linkleri zamanında bende paylaştım hepsi silindi ve uyarıldım. Sende zarar görme diye uyardım ama bu hoşuna gitmemiş anlaşılan.
İsteyen tıklar, takip eder isteyen katılmaz.. Airdropların kazançlı olmadığını iddia edenlerde yok değil. İllaki bazıları değerlenecek. Bu biraz da şans işi.
Takip eden, reften destek veren arkadaşları tanımıyorum ama hepsine teşekkür ederim. Dileyen refsizde katılabilir.
Kolay gelsin..
Sürekli güncel!!!