Pages:
Author

Topic: Tecavüz için caydırıcı cezaya gerek yok. Tecavüzün tek cezası olmalı o da idam. - page 2. (Read 321 times)

newbie
Activity: 61
Merit: 0
Kimyasal hadım idam cezasından daha mantıklı duruyor
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Parti liderleri sonunda konuştu taciz konusunda. en ağır cezalar verilmeli herhangi bir cezai indirim yapılmamalı diye.
Peki ya?
Ensar vakfı ne olacak?
Diğer tarikatların yaptıkları ne olacak?
Erdoğan çıkıp konuyla ne alakası varsa Zina için de tekrar bir düzenlemeye gidilmeli dedi. ne alaka? çocuklara yapılan istismar tek başına ele alınamıyor mu?
newbie
Activity: 6
Tecavüzcüleri diri diri yakıcaksın meydanda dışardakilerde biraz olsun ibret alır belki benim düşüncem bu
member
Activity: 252
Merit: 11
Sabah haberlerde gördüm. İngilterede ünlü bir teknik direktör 1980 li yıllarda 15 çocuğu taciz etmiş. yıllar sonra dava açılmış. yıllar süren çabadan sonra taciz kanıtlanmış ve adam 31 yıl mahkum edilmiş.
Bizde tecavüz ediyor, çocuk 20 kere ameliyat görüyor hala mahkeme iyi hal indirimi yapıyor.
newbie
Activity: 87
Bence önce hadım edilmeli sonra güzel bir işkence
member
Activity: 194
Merit: 10
Kesinleşmiş tecavüz için hakikaten ciddi bir cezaya ihtiyaç var ama ceydırıcı olmaz bence, insanların yetiştirilmeleri düzeltilmeli, korktuğu için değil yanlış olduğu için yapmaması gerekir ama o beyin olmadığı için cezalar fayda etmezler
member
Activity: 700
Merit: 56
Ben hemen idam olması tarafında değilim. Böyle bir adiliği yapan birisine çok basit bir ceza olur kaçış yolu olur. Bütün işkence aletlerini denerdim üzerinde. Diğer insanlara da örnek olsun ve ders vermek niteliğinde..
member
Activity: 322
Merit: 14
Adalet var mı ülkemiz de ?
Hergün başka bir tecavüz olayı ve tecavüzcünün ceza almamasının örneği.

ORANTISIZ ADALET'miş.
Mahkeme diyor ki Tecavüz var ama tutuklama orantılı olmaz diye tutuklanmamış.
İnş birileri o hakimlere ve savcılara tecavüz eder de orantı neymiş ilk elden anlarlar.

posta gazetesinin haberine buradan ulabilirsiniz doğrudan ilk sayfayı atıyorum : https://i.gazeteoku.com/files/newspaper/2018/02/19/91172.jpg
newbie
Activity: 51
Bu tur igrenc olaylari dunyamiz hep yasadi.ulkemizde guzel islam ahlaki kayboldu bu olaylar bizde de artti.belki onceden de vardi ama duymuyorduk.simdi ahlaksizlar, sapiklar alenen yapiyorlar.
newbie
Activity: 50
Taciz,tecavuz,sarkintilik,cinsel istismar ne derseniz deyin bu bir ahlaksizlik,vicdansizlik.terbiyesizlik,asagilik bir olay, bunlar nasil onlenir ? toplumsal duyarlilikla.egitimle,ailelerin verecegi terbiye ile.bu olaylar tam onlenirmi derseniz hayir derim,Idam cozermi derseniz hayir derim zira idamin oldugu donemlerde de bu olaylar vardi. dunyanin her yerinde bu tur olaylar var. bu olaylari onlemek icin cok radikal kararlar alip  toplumu bilinclendirip tecavuze ugrayan larin utnmadan cekinmeden  sikayet etmelidirler. sapiklarin dusuncesi.ya nasil olsa beni  sikayet edemez pisikolojisinden cikmalari lazim.  bu sikayetler arttikca bu olaylar bitmez ama azalir.
member
Activity: 84
Gambling Investment Fund
İnsan hakları sadece suçlulara yaraması çok mantıksız . İdam getirsen avrupa insan hakları der direk . Ulan ölenin veya tecavüze uğrayanın hakkı ne olacak . İdam yetmez işkence ile idam lazım .

Katılıyorum idam ona ödül olarak uzun süren en ağır işkencelerle başlamalı o idam
member
Gambling Investment Fund
Tecavüz öyle bir şey ki bir haz uğruna bir insanın bütün geleceğini karanlıklara boğuyorsun. şimdi o çocuk için düşünelim 3 yaşında böyle bir travma yaşadıktan sonra 8 yıl sonra bu travma bunun hayatını etkilemeyecek mi? normal bir iletişim kurabilecek mi? arkadaşlarıyla ilişkisi ne olacak? başarılı bir hayatının olacağını düşünüyor musunuz? hele aile de bilinçli değilse gerekli psikolojik destek alabilecek mi?
çocuğu öldürdün geleceğini öldürdün.

sadece çocuk değil ailesi. ailesini de bitirdin sen onun. ailesinin de psikolojisini bozdun. onlarında eline ayağına kafasına sıktın birer kurşunla.

ondandır zaten istismar değil cinayet. hatta toplu katliam.

Malesefki yaşamıyor artık o 3 yaşındaki bebek ..
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
İnsan hakları sadece suçlulara yaraması çok mantıksız . İdam getirsen avrupa insan hakları der direk . Ulan ölenin veya tecavüze uğrayanın hakkı ne olacak . İdam yetmez işkence ile idam lazım .
member
Gambling Investment Fund
İdam cezamı ödül mü bilemedim o kişiye
Bence daha farklı süründüre süründüre beni öldür yiye yalvarta yalvarta yaşatmalı bu illet şeyi yapan iğrenç mahlukatları
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
İdam olursa bence direk kurtulurlar ida etmeyeceksin hadım ediceksin kesiceksin önündekini bide yediriceksin çiğ çiğ.
sonra bırak yaşasın hapishanede siksinler onu bundan daha beter ceza olmaz idam kurtuluş olur
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
çok aciz bir durum umarım kimsenin başına gelmez ama gördüğüm gibi 3 yaşındaki ağzı süt kokan bebelere bunu yapanı tutup yağlı kazığa otuttturacaksın bagırsaklarını düğümleyeceksin ki sıcamayacak patlayacak serefsiz kopekler o.çlarının bayrak tutanı piçleridir bunlar kahrolsunlar allah belasını versin hepsinin
member
Activity: 364
Merit: 20
Yaşım itibariyle elalem evlen evlen diye tutturmaya başladı. Artık öyle bir haldeyiz ki böyle bir ülkeye çocuk getirmek o çocuğun ahını almaktır bence

dün kız arkadaşımla bunu konuşuyorduk. bundan 20 yıl öncede böyle ahlaksızlıklar vardı yok değildi medya sayesinde artık dikkat çekti bunlar üstüne gidiliyor ve az buz değil. her hafta yeni bir olay yaşanıyor. evlendim çocuk yaptım 8 10 yıl sonra kim bilir nasıl olur.

hala mini etek giymesinden dolayı tecavüzcünün değilde tecavüze uğrayanın suçlu olduğunu düşünen milyonlarca sapığın nefes aldığı bir ülkede yaşıyoruz.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Yaşım itibariyle elalem evlen evlen diye tutturmaya başladı. Artık öyle bir haldeyiz ki böyle bir ülkeye çocuk getirmek o çocuğun ahını almaktır bence
member
Activity: 364
Merit: 20
Tecavüz öyle bir şey ki bir haz uğruna bir insanın bütün geleceğini karanlıklara boğuyorsun. şimdi o çocuk için düşünelim 3 yaşında böyle bir travma yaşadıktan sonra 8 yıl sonra bu travma bunun hayatını etkilemeyecek mi? normal bir iletişim kurabilecek mi? arkadaşlarıyla ilişkisi ne olacak? başarılı bir hayatının olacağını düşünüyor musunuz? hele aile de bilinçli değilse gerekli psikolojik destek alabilecek mi?
çocuğu öldürdün geleceğini öldürdün.

sadece çocuk değil ailesi. ailesini de bitirdin sen onun. ailesinin de psikolojisini bozdun. onlarında eline ayağına kafasına sıktın birer kurşunla.

ondandır zaten istismar değil cinayet. hatta toplu katliam.

member
Activity: 202
Merit: 21
istismar değil cinayet insanlık suçu hepimizin ayıbı yazık günah..
Pages:
Jump to: