Pages:
Author

Topic: Tecrübeli Abilerim Yardımınız Lazım - page 2. (Read 256 times)

full member
Activity: 364
Merit: 100
March 20, 2018, 07:49:05 AM
airdrop sizin icin zaman kaybi olur. icolara yogunlasabilirsiniz. icolar fon toplama yontemleridir. onlara para gonderirsiniz onlarda size token verir. daha sonra borsada listelenirler. talep gorurse yuksek fiyattan satma imkaniniz olur. neden icoya katilayim derseniz. en dusuk fiyattan alma sansina sahip oldugnuz icin avantajli olursunuz derim. ama cogu risklidir. iyi arastirop ona gore karar vermelisiniz.
full member
Activity: 546
Merit: 100
March 20, 2018, 07:46:59 AM
Dostum öncelikle hoşgeldin aramıza, sana naçizane tavsiyem elindeki ufak miktarla yatırım yapmak yerine arkadaşın da dediği gibi bir airdrop'a katılarak ya da burda bounty başlıklı imza-sosyal medya vb. şekillerde katılımlarla sana sağlanan kampanyalar var, forumdaki yeni başlayanlar başlıklı yazıları oku öncelikle bu piyasa hakkında araştırarak bilgi edin. Sonrasında yatırımlarınla ilgili kararı kendin alabilirsin.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
March 20, 2018, 07:44:04 AM
Yatıracagın miktar 10bin$ altıysa hiç boşuna ugrasma o paraya git güzel bir yemek ye.
Baktıgın coinler hacimli coinler yani sen gitsen 500tl yatırsan bir sene sonra 2x yapsa senin karı 500tl olacak borsadan çekeyim desen fee tradeve çekim ücreti senin net karın 250tl olacak. Ki 1 sene sonra eflasyon nedeniyle o 250 tl hiç bir işe yaramayacak. Umarım borsadaki coinleri arastırdıgın kadar bu paradosksuda arastırıp öyle gelmişsindir.

10 bin dolar mı Cheesy Kimde 10 bin dolar var hocam 100 lira yatıran da var 500 lirada 1000 lira da bu insanlar kar etmiyor mu şimdi? Mesela binance üzerinden aldık bunu btcturk'e aktarırken yarısı kesilecek mi diyorsunuz?
full member
Activity: 350
Merit: 105
March 20, 2018, 07:39:53 AM
Airdrop :  Bedavadan Para. Bazı kampanyalarda google form doldurup gönderirsin onlarda helalinden sana cuzi bişiler gönderir. Bazen bakarsın çok iyi para etmiş bazen bakarsın etmemiş. Sana bazı koşul sunarlar twitter adresimi takip et der telegram kanalıma gir der.
Ico : Piyasaya yeni çıkacak olan paraların satışı demektir.Para piyasaya çıkmadan satışı yapılır.  Pre ico ön satış ico ise normal satış onun da bazı şartları olur kyc isteyenler olur istemeyenler olur kyc kimlik doğrulama bununda bazıları sadece pasaport ile ister bazıları ise kimlik sürücü kimliği ile yap der. Pre ico ön satışın bazen kuralları olur örnek  minumum 5 eth gibi  ico da ise genelde ya kyc şartı ister yada istemez. Ama şu da var her iconun tutacağı garanti değildir. Yani paranı bir nevi sallarsın tutarsa 2x 3x yapabilirsin ama çöp de olabilir. Biz buna ponzi yada scam deriz o yüzden girmeden önce mutlaka araştırmalısın ki paranı çöpe atmayasın. Ha araştırıp girenlerin ki çöp olmuyo mu dicen oda oluyo şimdi yalan yok Smiley O yüzden biraz da şans işi yani. Varsa aklına takılan başka sorular  sor cevaplarız.
newbie
Activity: 112
March 20, 2018, 07:38:05 AM
Şu anda bütün fiyatlar dip yapmış durumda zaten neye dayanarak daha fazla düşüş bekliyorsun?

ICO ve Airdrop'la ilgili forumda bir çok makale mevcut, arama kısmını kullanarak detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Kripto piyasasına gireceksen ilk öğrenmen gereken armut piş ağzıma düş yok, çalışıp didineceksin...

Airdrop seçimi önemlidir, scam airdroplarla boşa zaman kaybedersen 3-5 haftada moral motivasyon kalmaz, işini kolaylaştırmak için;

Web: http://airdroplive.com/
Telegram: https://t.me/AirdropLiveCom
Twitter: https://twitter.com/AirdropLiveCom
newbie
Activity: 153
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 20, 2018, 07:37:17 AM
Yatıracagın miktar 10bin$ altıysa hiç boşuna ugrasma o paraya git güzel bir yemek ye.
Baktıgın coinler hacimli coinler yani sen gitsen 500tl yatırsan bir sene sonra 2x yapsa senin karı 500tl olacak borsadan çekeyim desen fee tradeve çekim ücreti senin net karın 250tl olacak. Ki 1 sene sonra eflasyon nedeniyle o 250 tl hiç bir işe yaramayacak. Umarım borsadaki coinleri arastırdıgın kadar bu paradosksuda arastırıp öyle gelmişsindir.
newbie
Activity: 5
March 20, 2018, 07:33:08 AM
Normalde borsadan hiç anlamam ancak dünden beri kripto paralara merak sarmış durumdayım deli gibi araştırma yapıyorum. Öğrenciyim bütçem kısıtlı,o yüzden cüzi bir miktar ile gözüme kestirdiğim alt coinlere şu anlık yatırıp unutmak şartıyla yatırım yapmak istiyorum. Sizin fikirlerinizi almak istedim ve birkaç soru da soracağım.

Öncelikle ICX ve Neblio benim dikkatimi çekti. Forumda da bu ikisi hakkında pozitif yorumlar oldukça fazla. Ben ICX'in biraz daha düşmesini bekliyorum siz ne dersiniz?

Airdrop ve ICO kelimeleri çoğu yerde karşıma çıkıyor. Nedir bunlar? Airdroplara katılmanın avantajı dezavantajı neler? Açıklayabilir misiniz?

Pages:
Jump to: