Pages:
Author

Topic: Tehlikeli düşüş sürüyor. İlk zarar Ethereumdan. - page 3. (Read 2184 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 2
İçinde bulunduğumuz bu düşüş gördüğümüz en sert düşüş olacağa benziyor. Ethereum için 100 dolara düşecek diyenler bile var her ne kadar inanmasam da kripto para piyasası büyük kazançlar getirebildiği gibi büyük kayıplarda getirebiliyor. Özellikle bu günlerde yatırım yaparken çok dikkatli olmak gerekiyor. Ama unutmamalı ki her kara gecenin ardından güneş mutlaka doğacaktır.
full member
Activity: 448
Merit: 107
Sürekli balina diyoruz, balinalar alttan süpürcek diyoruz da, öyle değil ve bu düşüş gerçek bir düşüşse?
newbie
Activity: 5
Merit: 0
pek bakmıyordum piyasaya o kadar düştü mü ethereum ya? Hayret Ettim..
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
benim anlamadığım bitcoinde ethereumda düşüyor sonra bitcoin geri yükseliyor ama ethereum yine düşüyor. geçen seneleri mumla arar olduk. bu nasıl bir zarardır anlamıyorum
full member
Activity: 672
Merit: 100
Kardeş sen de olmasan konu açan olmayacak . Hergün felaket tellallığı konularını görüyoruz.  Millet sadece ethye takılıyor .İstediğiniz coini seçin bakın hepsi aynı düşüşü yaşadı.
member
Activity: 560
Merit: 11
altcoin rallisi yakında başlar diye grafiksel gazlama yapıldı. bitcoin yeter ki 5800 altına geçmesin, altlarda bir tarih toparlanmaya başlar. hani geçen sene olsa yatırım zamanı ama bu sene vermeden alma zamanları bountyden özellikle. yatırım seçeneği halen bana uzak.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Piyasa düşüyor,etherium çok daha fazla düşüyor.Yatırımını etheriumdan yana kullananlar eminimki çok ama çok pişmandır.Sorun şu ki,piyasanın en fazla güvenilen kripto parası yerin dibinde.Bu çok kötü bir durum ,piyasalar için...
member
Activity: 504
Merit: 12
bu düşüş tehlikeli değil her zamanki gibi piyasa yeterince geri çekiliyor yüükselişe geçmek için geçen yıla oranla şuan eth 20x karda aslında bakarsak.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Sağdan soldan duyup ocağın başında 1400 dolardan alanlar napsın ? Ethereum sadece altcoinlerin babası olduğı için öyle duruyor. % olarak altcoinlerin çoğu ethereumdan beslendiği için daha da kötü durumlar aşağılarda.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
hocam kusura bakmayın ama ethereum da düzelme yokken almışsınız. ether btc kuruna bakın. çok az kaldı oradaki desteğe. hani desteğe geldi alayım bu da yanlış bence. orada ne yapacağını takip etmenizde fayda var. haftalık ether grafiğinde doğru düzgün yeşillenme yokken bence nereden alsanız zarar.
full member
Activity: 770
Merit: 103
yahu birader hani sen altın vuruş yapmıştın. daha önceki başlıklarında altcoinler %40 değer kaybederse piyasa biter demiştin . şimdi tutmuş ethereum %40 değer kaybetti ama daha düşerse yine alacam diyorsun. bi çık git şuradan
member
Activity: 1011
Merit: 65
kardeş alta bakıyorum altcoinler çökecek diye başlık açmışsın kendin altcoinlere giriyorsun.zeka fazla geldi galiba. contaları yakma
full member
Activity: 602
Merit: 118
Senin ki pek zarar sayılmaz . Kendinde yazmışsın zaten 500 den 1000 den alıp tutanlar ne yapsın. Piyasa topladığı an senin zarar gider . Bu yerlerden azar azar alım yapmak lazim
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bence çok zarar ediyorum diye düşünmeyin eğer uzun vadeli tutmayı düşünüyorsanız hiç sorun yok eth en fazla artacak en sağlam coin'lerden biri şuan daha fazla almak gerek.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Mutlaka bir yerden dönecektir. Ethereum sonuçta sağlam bir coin . Bir sürü ico zincir olarak ethereumu kullanıyor. Aralık ayında dolar bazlı çok iyi yükselmişti. Şimdi de iniyor, biran önce toparlanir inşallah
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Hocam bu ay elektrik paranız geldiğinde ve gelirinizle karşılaştırınca para bırakıp bırakmadığını tekrar yazın bize.

katılıyorum Cheesy
member
Activity: 602
Merit: 32
Hocam bu ay elektrik paranız geldiğinde ve gelirinizle karşılaştırınca para bırakıp bırakmadığını tekrar yazın bize.
newbie
Activity: 55
Merit: 0
ne kadar zarar desek de halen madencilik az da olsa karlı ve bu dengenin altınada düşeceğine inanmıyorum göredüğüm kadarı ile madencilik geliri konusunda dengelediler.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
195 dolardan aldığım Ethereum 185 dolara indi. Bende Ethereumdan zarar edenler kervanına katılmış bulunuyorum. 100 dolar seviyesine kadar inerse bir parti daha alacagım Ethereumdan.

7 haftada düşüş %40 ulaştı. 1000 dolarlardan 500 dolarlar dan bekleyenlere Allah sabır versin.  Ben 195 ten zarar yazmaya başladım. En fazla %30 daha zarar yazarım. her inişin bir çıkışı her çıkışın bir inişi vardır. 1 haftada %40 zarar yazan coin ceplerinde ne varsa boşaltıyor balinalar.
Pages:
Jump to: