Pages:
Author

Topic: Tehter olayı sonrası HANGİ STABİL COINE GEÇMELİYİZ ? HERKESİN ÖNERİSİ - page 2. (Read 408 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoinde ciddi düşüş beklersem tether artık benim için bitti. usdc hacmi güzel aslında. gerileme bitinceye kadar stabilcoinde kalacağım. sonrasında istediğim altcoine ve bitcoine geçiş yapabilirim. ama tetherdeki bu spkülasyon bitecek gibi değil. hani günün birinde daha ciddi yaptırımlar gelir diye regüle edilmiş diğer stabilcoinler daha mantıklı geliyor.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
1)çin bitcoini banlıyor.
2)tether patlıyor.

bu ikisinin fud ı bitmez.milyon kere şahit olduk biz.
ben 1 tetherin 90 sent odugu zamanı biliyorum dusunun.su anda bu kadar paniğe 99 sent.
neden oyle cunku bu iki fud ı yiyen sayısı azalıyorda ondan.
yeni gelen garipler bunları cok yer,onlarında parası az zaten almışlar btc yi 7k-8k den.100 usd den alanla parası bir olabilir mi.onlarında piyasaya etkisi bu işte 99 sent.

bitfinexin backerları kimler bilseniz bi Smiley

herkes rahat olsun tethere hiçbirşey olmaz...
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Yine piyasaya korku saldılar ve toplayacaklarını topluyorlar. Bence Tether'e bişey olacağı yok daha öncede olduğu gibi belli aralıklarla piyasaya verilen ayarlardan birine daha canlı şahit oluyoruz. Tetherdan daha stabil olan bir liman bulunur elbet ama bu kafalara çözüm bulunur mu onu bilemiyorum. Piyasaları her gün daha da saçma bir şekle sokuyorlar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
ben kimseye birşey onermem.
sadece kendi yapacagımı soyliyim; hiçbirşey Smiley

aslında tetherlik bir olay yok burda.bitfinexlik bir olay var.
ama kimse araştırmayı okumayı sevediği için tether yine sıctı sanıyorlar.

olay bitfinexin zamanında banka hesaplarından birinin dondulmuş olması ve o hesaptaki paraları tether ile kapatmış olması iddiası.
yani klasik tether gerçek dolarla backlenmiyor fud değil bu tamamen farklı birşey.birkaç haftaya bu iddiaların esamesi okunmaz die dusnuyorum Smiley

Aynen Bitfinex&Tether bağlantısında bir şüpheli durum var. Ve üstelik piyasa dinamiklerinin tersine hiç de şeffaf değiller. Hal böyle olunca hesap verilebilirlik yok ortada. Hangi stable coin'de olursanız olun farketmez. Uzun vadeli stable coin yatırımı yapılmaz. Eğer uzun süre düşünceniz varsa kesinlikle FIAT'a dönüp orada USD'de bekleyin. USDT bir gün bir bomba patlatırsa şaşırmayın.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ne zaman stable coine geçsem piyasa arttığı için ben elimdekileri hiç bozmuyorum. ama yapacak olsam ben de gemini'ye geçiş yapardım. o develer güven açısından biraz daha iyi.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Ben böyle durumlarda ilk anda okuduğum hiçbir habere ve konuşulanlara güvenemiyorum. Sonuçta araba farı görmüş tavşan misali kalıyorum. Zaten ne yöne dönsek tedirgin eden başka türlü bir sorun ile karşılaşıyoruz.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Söylentilerin ne kadarı gerçeği yansıtıyor bilemiyorum. Hatta söylentilerin biraz üzerine çıktı haberler. Geçen sene de bunlar konuşulmuştu ama halen USDT yoluna devam ediyor. USDT'nin toplam miktarı kadar USD rezervi bulundurması gerektiği ama bunun yapılmadığı halen dillendiriliyor. Kanıtlandı mı, hayır...
Ben de tavsiye yerine, var olanları yazayım şuraya. Herkes kendi adına karar versin: USDS, USDC, PAX.
Bir de Winklevoss kardeşlerin çıkarttığı Gemini Dollar (GUSD) var. Geçen sene büyük sükse yapmıştı diye hatırlıyorum.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
ben kimseye birşey onermem.
sadece kendi yapacagımı soyliyim; hiçbirşey Smiley

aslında tetherlik bir olay yok burda.bitfinexlik bir olay var.
ama kimse araştırmayı okumayı sevediği için tether yine sıctı sanıyorlar.

olay bitfinexin zamanında banka hesaplarından birinin dondulmuş olması ve o hesaptaki paraları tether ile kapatmış olması iddiası.
yani klasik tether gerçek dolarla backlenmiyor fud değil bu tamamen farklı birşey.birkaç haftaya bu iddiaların esamesi okunmaz die dusnuyorum Smiley

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Arkadaşlar herkes gibi bizde tetherdan korkmuş durumdayız.Stabil coin olarak hangisini öneriyorsunuz ? hayır stabil coin diyoruz ama şuan zarar da edebiliriz anasını satayım hepsinin değeri birbirinden farklı paxa geçeyim desem zarar ediyorum.
Siz neyi öneriyorsunuz ? gerekçesiyle beraber.
Pages:
Jump to: