Pages:
Author

Topic: Tek rx580 8gb ile Hobi Altcoin Mining Tavsiyesi - page 2. (Read 1093 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
bir kartla birşey kazanmazsın belki zarar bile edersin hesaplamak lazım. Zaten hobi için yapacaksan eth, zcash başla. Biraz öğrenince yeni çıkan borsaya düşmemiş coinlerden kaz kenarda dursun, forumda igotek paylaşıyor bunları. Belki sürpriz kazançlar olur.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Monero kaz bence geçen sene pek önem vememiştim 7 dolarken şimdi full monero kazıyorum bendede msı rx 580 gb armor var benımkının de ram'i hynix modsuz 600h/s alıyorum tek kartta
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
ethereum a bulaşma. 1 kart ile periyodik mining yapacaksın ödeme alacak alt eşiği geçmen 1yılı geçebilir Smiley
alt eşiğe gelmeden de çekim yapmak istediğinde fee kesilecek ekran kartını yıprattığınla kalacaksın

musicoin uzun zamandır sürekli kıpırtı halinde. zorluğu da fiyatı da dönem dönem artıyor. şimdi günde 80 kazar 1 ay sonra misal 50 kazar, sen şimdi kazdığın fazlaların ekmeğini o zaman yersin. o yüzden bu hash gücü için bence de mantıklı olan musicoin
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Eth kaz, garanti hususunu tam bilmiyorum ama herkes modluyor-oc yapıyor.
Elektiriği sen ödemiyorsun diye yapıyorsan mantıklı.Elektiriği sen ödüyorsan karlılığın zor ve hergün açık kalmayacaksa 5 ayda bile 1 eth yapamayabilirsin.
newbie
Activity: 45
Bu aradaa Hynix memory varmıs simdi baktım, birde mod felan atmayı düşünmüyorum, garanti dışı kalmasından korktugumdan dolayı.

teşekkürler.
newbie
Activity: 45
Selamlar, çok fazla mesaj yazmasanda aktif olarak forumu takip ediyorum.

evde kullanma amacıyla ekran kartımı güncelledim Gigabyte Aorus rx580 8gb ekran kartı ile. tek ekran kartı ile sadece aksamlar ve ben işteyken mining yapabileceğim alt coin tavsiye edebilirmisiniz? musiccoin mi ne öle birşey önermişler forumda da bana pek mantıklı gelmedi o coin, çünkü çıkan coinleri satmayı düşünmüyorum. Ufak bir para ile altcoin yatırımım mevcut buda üzerine eklensin düşüncesindeyim.

Sizce mantıklı mı? önerebileceğiniz coin var mı? eth kazmaya calıssam 4-5 ayda 1 eth anca yapabilirim herhalde, daha çok düşük fiyatlı altcoinleri düşünüyorum.

teşekkürler.
Pages:
Jump to: