Pages:
Author

Topic: telefon için oyun önerisi - page 2. (Read 385 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 06, 2019, 09:55:13 AM
Miniclip.com sitesinin yüzlerce oyunu var. Ben bilgisayarda onları tercih ediyorum. Telefon versiyonları da gayet iyi bence. Bir ara "Stealth Sniper" oyununa kafayı takmıştım, bağımlılık yapıyordu. Şimdi bilardo falan gibi daha sade şeyleri tercih ediyorum
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
April 06, 2019, 08:05:58 AM
pubg mobile öneririm. tek kişilik katılım da yapabiliyorsun

bu arada telefonun modelini de yazarsan daha rahat yardımcı olurlar
hocam birisi oneplus one. eski olduğuna bakma garip bir alet bütün oyunları takır takır açar. diğeri iphone 5 çöp. tetris oynanır belki. pubg da oynarsam sadece bilgisayara karşı mı oynayacağım? etrafımda gerçek insan istemiyorum )

100 kişinin 95 i bot olur ilk defa başlayınca, sen zaten botla gerçek insanı ayırt edemezsin ilk 1-2 ay
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 06, 2019, 07:41:38 AM

hocam birisi oneplus one. eski olduğuna bakma garip bir alet bütün oyunları takır takır açar. diğeri iphone 5 çöp. tetris oynanır belki. pubg da oynarsam sadece bilgisayara karşı mı oynayacağım? etrafımda gerçek insan istemiyorum )
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
April 06, 2019, 07:01:45 AM

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 06, 2019, 04:56:43 AM
buna benzer bir başlık vardı ama işin aslı aramaya üşendim bu yüzden buradan soruyorum. ben son 1-2 aydır nba live oynuyorum. günde en az 3 maç yapıyorum ama karşımdaki yapay zeka tam bir mal yuvası. yani pota altında boş pozisyonu değerlendirmeyip dışarı çıkıyor. sizin önereceğiniz online olarak kapışmak zorunda olmayacağım bir oyun var mı? internet bağlantısı gereksin ama tek takılacağım bir oyun. (android)
Pages:
Jump to: