Pages:
Author

Topic: telegram kanalı paylaşmak - page 2. (Read 200 times)

full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 24, 2018, 07:23:29 AM
şimdiye kadar kanal açan bir kaç arkadaşın açıtıkları başlıkları gördüm bir sorun olacağını sanmıyorum. asıl sorun aklına gelen her soru için başlık açanlarda !

galiba ilk defa aklıma gelen bir soru için başlık açtım, bence bu gereksiz bir başlıkta sayılmamalı, bundan sonra telegram paylaşmayı merak  edenler için kaynak olmuş olur.
en azından airdrop başlıgı açmadım  Grin

airdrop için açacaksan 1milyon birinci kişi olacaksın. Artık telegramdan takip olmuyor nedeni ise bir süre sonra telegram takip sınırına ulaşılıyor ve listeden çıkarılıyorsunuz.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
March 24, 2018, 07:03:07 AM
Daha önce telegram kanalı paylaşanlar görmüştüm. Yasaklar cirit atıyor zaten forumda, başına bir şey geleceğini düşünmüyorum ama risk de alma tabii
member
Activity: 70
Merit: 43
March 24, 2018, 06:29:30 AM
şimdiye kadar kanal açan bir kaç arkadaşın açıtıkları başlıkları gördüm bir sorun olacağını sanmıyorum. asıl sorun aklına gelen her soru için başlık açanlarda !

galiba ilk defa aklıma gelen bir soru için başlık açtım, bence bu gereksiz bir başlıkta sayılmamalı, bundan sonra telegram paylaşmayı merak  edenler için kaynak olmuş olur.
en azından airdrop başlıgı açmadım  Grin
member
Activity: 476
Merit: 12
March 24, 2018, 06:12:27 AM
member
Activity: 70
Merit: 43
March 24, 2018, 06:07:37 AM
forumda telegram kanalı paylaşmak serbest mi? yanlış bir şey yapmak istemediğim için sormak istedim.
Pages:
Jump to: