Pages:
Author

Topic: Telegram Kendi Kripto Parasını Çıkarıyor - page 4. (Read 1133 times)

full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Ya bu haberleri çok sık görüyorum, ama hiç de doğru düzgün şekilde bir açıklama yok telegram tarafından, scam midir nedir anlayamadım hiç
member
Activity: 135
Merit: 10
proje devam ediyor. boyle birsey yok diyenler gotunden sallayanlardir ciddiye almayin.

whitepaperlari
https://drive.google.com/file/d/1oaKoJDWvhtlvtQEuqxgfkUHcI5np1t5Q/view

tanitim filmleri
https://www.youtube.com/watch?v=aM03fKFTMYk

8 yatirimcidan toplam 850 milyon dolar aldilar. halka satis henuz yapilmadi.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Boyle birsey yok ya spekulasyon yaratmak icin yapilmis birseydir kim ne yapacak telegram tokenini bir defa yani
member
Activity: 596
Merit: 14
bu ilk başta ton token dendi sonra kendı blockchainlerine geçicek flan dediler 850m topladık dediler yok scam dediler bissürü muhabbet döndü bende araştırıp almadım pişman olcam sanırım.
member
Activity: 392
Başlık şuanda ki günümüze göre biraz eskide kalmış şuanda böyle birşey olasımı arladaşlar bilgi sahibi olan varmı? Gerçekten güvenilir bir kripto para olabileceğine inanıyorum.
Hocam neden ? Güvenilir olması telegram uygulamasının çok iyi işlediğinden dolayı yapımcılarına olan duyduğunuz güvenle mi alakalı gerçekten merak ettim Cheesy
member
Activity: 392
2016 senesinde atılmış biri hortlatmış deliler de peşinden koşuyor yine. Spekülasyon olarak forumda var olmuş bir haber herhalde ciddiye almamak gerekiyor
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Başlık şuanda ki günümüze göre biraz eskide kalmış şuanda böyle birşey olasımı arladaşlar bilgi sahibi olan varmı? Gerçekten güvenilir bir kripto para olabileceğine inanıyorum.
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Hard cap meblasının çok büyük olduğunu duymuştum. Çalışan bir uygulamaya neden yatırımcı ararlar onu anlamadım. Bu işlerinde suyu çıktı. Zaten telegram aktif olarak büyük kitleler tarafından kullanılıyor. Para toplayınca ne gibi gelişmeler olabilirki. Devlerin aç gözlülüğü sadece. Yinede büyük paralar toplaması muhtemel
full member
Activity: 602
Merit: 118
Hep böyle haberler var ama forumda ne bounty su var ne airdrop ne de ico ben hiç görmedim. Hep böyle haberler var ama devamı yok. Olsaydı şimdiye kadar bişey olurdu.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
herhangi bilgi varmı şuan şu cıkıcak ıco fiyatı soyle böyle gibi
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
telegram çıkaracak diye biliyorum bende son 2 aydır bilgim var, hatta sahte bir ico'su bile çıktı, telegram icosuymuş gibi, baktım kendi sitsine değil, ucuz yırttık..
Ne zaman başlayacak ico'su bilgisi olan varmı? Kesinlikle girmeyi düşünüyorum. Telegram bu sonuçta..
full member
Activity: 420
Merit: 101
private salede 850 milyon dolar toplandığı söyleniyor.81 yatirimcidan toplanmış para.gerçek mi bilmiyorum ama çok ciddi bir miktar eğer doğruysa.
https://twitter.com/ICODrops/status/964804432788672514
Valla hocam telegrma sonuçta bu doğrudur.. Muhtemel olarak ya bakınca çok saçma geliyor banada 81 kişiden 850 milyon dolar diyorsunuz cidden fazla bir mikatr. Piyasa çıktığı anda satın alıp beklemek lazım. Kelle başı 100 milyon dolardan fazla yatırım almış ozaman.
100 değil hocam 10 milyon dolardan fazla yapıyor.hardcap 2milyar dolar civarı olacak deniyordu yanlış hatırlamıyorsam.telegram icosuna bu kadar ilgi olması normal tabi de yine de bu rakamlar çok fazla geliyor bana.2 milyar dolarla markete girse daha ne kadar yükselebilir  şu şartlarda bilemiyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
private salede 850 milyon dolar toplandığı söyleniyor.81 yatirimcidan toplanmış para.gerçek mi bilmiyorum ama çok ciddi bir miktar eğer doğruysa.
Valla hocam telegrma sonuçta bu doğrudur.. Muhtemel olarak ya bakınca çok saçma geliyor banada 81 kişiden 850 milyon dolar diyorsunuz cidden fazla bir mikatr. Piyasa çıktığı anda satın alıp beklemek lazım. Kelle başı 100 milyon dolardan fazla yatırım almış ozaman.
full member
Activity: 420
Merit: 101
hero member
Activity: 546
Merit: 501
telegram üzerinden para transferi sizin için neden bu kadar önemli? telegram'daki kişi listesine ödeme yapmak para göndermek daha kolay olabilir belki ama telegram hesaplarınıza erişimde bir o kadar kolay olacak. avantaj ve dezavantajları ayırt etmekte zorluk çekiyor gibisiniz. telegram'ın yaratacağı coinin en büyük avantajı piyasaya yeni üyeler katma ve olaya biraz daha resmiyet katmak. bu yüzden güzel bir yatırım olabilir.
member
Activity: 120
Merit: 22
aa o gelen merit mi?
Bu haberi bende görmüştüm. Eğer çıkarırlarsa direk girerim ico'dan ve çok hızlı her borsaya girer yani.
full member
Activity: 602
Merit: 118
bugün ben de webrazzi de bi haber görmüştüm telegramın ico su öncesi sahte siteler türedi diye. şimdiye kadar 1.2 milyar dolar toplanmış. ciddi bir rakam eğer toplam üretim miktarına bakılıp alım yapılabilir. ciddi para toplanmış. sonuçta telegram bu whatsup kadar olmasa da bay bi kıymetli. eğer bounty si olsaydı kesin katılırdım.
member
Activity: 490
Merit: 16
Harika bir proje olabilir adamlarin zaten halihazirda bir projesi var ki bu proje( telegramdan bahsediyorum) dunyada en cok kullanilan uygulamalardan biri. Kendi parasini cikarirsa telegramda kullanima entegre ederler ve daha da somutlasan adimlar olur. Ben icosunda da iyi para toplayabilecegini dusunuyorum.
full member
Activity: 182
Merit: 100
eHarvestHub
Dünyadaki ICO sektörü tamamen zaten telegramdan yönlendiriliyor. Yok sinyallermiş, yok pump gruplarıymış. Yani bu adamlar bunu kendi çıkarlarına kullanırlarsa efsane bir reklam yapılmış olur.
member
Activity: 275
Merit: 11
yanında bi de bounty yapsa çok güzel olur bence. telegram coininin icoda fazla toplayacağını düşünürsek ico sonrası pek bi şey kazandırmaz.
Pages:
Jump to: