Tenx'de ikinci uçuş dalgası başlamış olabilir. Ben 1$ civarındayken almıştım. Şimdiden x3 yaptı neredeyse. Ve kendi rekorunu 2.52$'ı bugün tekrar kırdı ve yükselmeye devam ediyor. Şu an 2.85 civarında. Adamlar facebook ta ve diğer sosyal platformlarda çok aktifler ve açıkça söyleyebilirim gi bu ekip kadar şeffaf çalışan başka bir ekip görmedim. Düzenli olarak haftalık faaliyet videoları yayınlıyorlar bütün hafta boyunca ne yaptıkları ile ilgili...vs
Daha önce de dediğim gibi yatırımcılarının arasında vitalik'inde bulunması zaten artı puan. Ayrıca ceo ları çok aktif. Geçen günlerde bloomberg de canlı yayına çıktı. Bu ekibin ve bu coinin önünü çok açık görüyorum.
İki gün önce facebook sayfalarında paylaştıkları haber altta.
Hey community!
We have some great updates for you which are sure to put a smile on your face.
1. As the BCH panic has now subsided, we are again in active talks with exchanges in and outside of China. We should be able to give you some concrete timelines in the next weeks.
2. We are working on a solution to exclude PAY tokens stored on exchanges and in the internal TenX contract from receiving part of the 0.5% rewards so that you as the token holders receive more bang for your buck.
3. Everyone who is on the card order waitlist right now is planned to receive their card by the end of September at the latest. Probably earlier. This only applies to the waitlist up until *this point in time*. Future orders will of course begin rolling over that timeline.
Thanks for all of your support and positivity!
Let's keep up the great community feel
Özetle önümüzdeki hafta yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşanabilir diyor. Çin içinde ve dışında bazı exchange firmalarıyla görüşmeleri olduğunu belirtmişler. Ayrıca benimde ön sipariş ile verdiğim tenx kartların en geç eylül sonlarına doğru dağıtılmaya başlanacağını söylemişler.
Tavsiyem henüz geç kalmamışken önlerden yerinizi ayırtın derim. Ytd diycem ama biraz absürt kaçacak. İdare edin artık.