Pages:
Author

Topic: TenX, Visa kartıyla bitcoin, ether ve diğer kripto paraları nakite çeviriyor - page 3. (Read 4782 times)

full member
Activity: 196
Merit: 117
Kart projeleri iyi prim yapiyor yakinca centra card geliyor onun icosuna girmeyi dusunuyorum biraz yatirim yaparak ileride guzel bir fiyatdan satilir diye dusunuyorum konu hakkinda gorusu olan varmi acaba

Centra yı işin doğrusu incelemedim henüz. Ama piyasada Tenx ve Monaco var zaten. Centra'nın extra birşeyler sunması lazım ki diğerleriyle rekabet edebilsin. Çünkü en azından Tenx baya bi yol kat etmiş durumda şimdiden.

Ico'sundan girilirse proje ve ekipte iyiyse iyi kazandırabilir belki ama dediğim gibi iyi incelemek lazım.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Kart projeleri iyi prim yapiyor yakinca centra card geliyor onun icosuna girmeyi dusunuyorum biraz yatirim yaparak ileride guzel bir fiyatdan satilir diye dusunuyorum konu hakkinda gorusu olan varmi acaba
full member
Bu coin sahipleri yapılan işlemlerden kar almaya başladı mı? Satılan kart ve işlem sayısını görebileceğimiz bir link varsa paylaşır mısınız? Hesap yapmam lazım.

Kar dağıtımları henüz başlamadı. Zaten kartlarda ön satışta şuan. Bende 2 hafta kadar önce android uygulaması üzerinden 15$ karşılığında kart siparişi verdim. bekliyorum. 1 ay önce falan 20.000 civarı kart başvurusu olduğu söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şu an bu sayı dahada artmıştır tabiki. Kartlar eylül gibi dağıtılmaya başlanacak diye biliyorum.

Facebook sayfalarında bir çok güncel habere ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/tenxwallet/

tenx coin sayısı çok yüksekmiş, gerçekten kar getireğini düşünüyor musunuz?  pump yeme ihtimalinden değil, kart işlemlerinden gelen fee den pay alacağımızı söylüyor proje ama ne kadarlık bir getiri sunabilir ki?

Şu an kart sahiplerine fee lerden nekadar gelebileceğini söylemek güç. Ben zaten işin bu kısmıyla en azından şimdilik çok ilgilenmiyorum. Benim değerlendirmeme göre tenx henüz piyasa değeri olarak değerinin çok altında. İleride çok değerleneceğini düşündüğüm için 1$ dan beri forumdakileri uyarmaya çalışıyorum. Çok değil daha yaklaşık 2 hafta kadar önce 1$ civarındaydı.

İlk alımımı 1$ ken yapmıştım. İkinci alımımı 2.3$ civarından yapmıştım. Bugünde 3.27$ civarından 3. alımımı yaptım ve yine yüzümü kara çıkarmadı. Şu an bitrex'te 4.64$ civarından işlem görüyor.

hero member
Activity: 546
Merit: 501
Bu coin sahipleri yapılan işlemlerden kar almaya başladı mı? Satılan kart ve işlem sayısını görebileceğimiz bir link varsa paylaşır mısınız? Hesap yapmam lazım.

Kar dağıtımları henüz başlamadı. Zaten kartlarda ön satışta şuan. Bende 2 hafta kadar önce android uygulaması üzerinden 15$ karşılığında kart siparişi verdim. bekliyorum. 1 ay önce falan 20.000 civarı kart başvurusu olduğu söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şu an bu sayı dahada artmıştır tabiki. Kartlar eylül gibi dağıtılmaya başlanacak diye biliyorum.

Facebook sayfalarında bir çok güncel habere ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/tenxwallet/

tenx coin sayısı çok yüksekmiş, gerçekten kar getireğini düşünüyor musunuz?  pump yeme ihtimalinden değil, kart işlemlerinden gelen fee den pay alacağımızı söylüyor proje ama ne kadarlık bir getiri sunabilir ki?
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bu tür projeler son günlerde güzel yükselmeye başladı monaco visa cart var mesela güzel artışta bu aralar. rekabet olmazsa ilerleme olmaz ne kadar çok proje o kadar kaliteli iş tabi ilk giren kaymağını yer o ayrı mesele.
full member

hero member
Activity: 546
Merit: 501
full member
 Kırmızı daire içine aldığım bölgedeyken alım fırsatı var demiştim. Söylediğim anda alan olmuştur umarım. Olduysa şimdiden %25 kar yaptı demektir.

Grafiğin şimdiki hali bu.

full member
Birde şu grafiği vereyim ozaman. Destek noktasına dikkat ediniz.

Tenx ekip ve proje olarak çok iyi yerlere gelecek bir proje. Yine yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi araştırmasını yapıp ona göre yatırım kararını versin.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Tenx an itibari ile alım için uygun fiyatta.  ilgilenenlere duyurulur. Web app kapalı beta yayınlandı. Pazartesi günü open betaya geçilecek. Fiyata yansıması olacaktır diye düşünüyorum. Zaten tenx için bu fiyat gayet iştah açıcı benim gözümde.

Bu fiyat zaten bu haberlerden dolayı bu seviyede daha çıkacağını sanmıyorum. Piyasada olanlar değil olacaklar değerlendiriyor, iki hafta önceden değerlenmeye başlamıştı TenX, yakında yıldızı sönebilir.
full member
Tenx an itibari ile alım için uygun fiyatta.  ilgilenenlere duyurulur. Web app kapalı beta yayınlandı. Pazartesi günü open betaya geçilecek. Fiyata yansıması olacaktır diye düşünüyorum. Zaten tenx için bu fiyat gayet iştah açıcı benim gözümde.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Şimdide Centra geliyor,bu konu hakkında düşünceleri olan varmı acaba
sonuçta kredi kartı projeler genel anlamda başarılı oluyorlar
ico suna girmeyi düşünüyorum

Centra an itibariyle 8.5 milyon dolar tioplamis durumda. Hedeflediklerinden cok gerideler su an icin. Iconun basinda bayagi bir scam tartismasi yasadilar bazi kullanicilarla. Videolu konferans falan yaptilar. Karti gosterip kullanilisini falan anlattilar. Millet ikna oldu gibi...
Tenx ve digerlerinden farki borsaladan yapilacak olan islemlerde islem ucretinin alinmamasi ve daha yuksek limitli kartlar falan. 
Proje guzel ama basarili olmus muadilleri oldugu icin fazla tutulmaz diye dusunuyorum ama iyi bir strateji ile piyasaya cikacak olan ctr leri degerli hale getirebilirler. Yatirimci icin de onemli olan budur bence.
Ico henuz bitmedi ama coinmarketcapta listeleniyor su an. Ilginc geldi bana ilk defa boyle bir sey goruyorum.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Şimdide Centra geliyor,bu konu hakkında düşünceleri olan varmı acaba
sonuçta kredi kartı projeler genel anlamda başarılı oluyorlar
ico suna girmeyi düşünüyorum
full member
Tenx'de uzun vadeci olduğum için satmayı düşünmüyorum şimdilik.
member
Activity: 107
Merit: 10
Son günlerde çok kazandırdı ben olsam satardım, daha fazla yükselebileceğini en azından kısa vade için düşünmüyorum.
full member
full member
Bu arada bu sıralar keriz silkeleme hareketi yapabilirler. Fiyat düşerse panik yapmayın tekrar yükselecektir. Psikolojik direnç kırıldığı için yükseliş devam ediyor. 2.90$ gördü şuan.
full member
Tenx'de ikinci uçuş dalgası başlamış olabilir. Ben 1$ civarındayken almıştım. Şimdiden x3 yaptı neredeyse. Ve kendi rekorunu 2.52$'ı bugün tekrar kırdı ve yükselmeye devam ediyor. Şu an 2.85 civarında. Adamlar facebook ta ve diğer sosyal platformlarda çok aktifler ve açıkça söyleyebilirim gi bu ekip kadar şeffaf çalışan başka bir ekip görmedim. Düzenli olarak haftalık faaliyet videoları yayınlıyorlar bütün hafta boyunca ne yaptıkları ile ilgili...vs

Daha önce de dediğim gibi yatırımcılarının arasında vitalik'inde bulunması zaten artı puan. Ayrıca ceo ları çok aktif. Geçen günlerde bloomberg de canlı yayına çıktı. Bu ekibin ve bu coinin önünü çok açık görüyorum.

İki gün önce facebook sayfalarında paylaştıkları haber altta.

Hey community!

We have some great updates for you which are sure to put a smile on your face.

1. As the BCH panic has now subsided, we are again in active talks with exchanges in and outside of China. We should be able to give you some concrete timelines in the next weeks.

2. We are working on a solution to exclude PAY tokens stored on exchanges and in the internal TenX contract from receiving part of the 0.5% rewards so that you as the token holders receive more bang for your buck.

3. Everyone who is on the card order waitlist right now is planned to receive their card by the end of September at the latest. Probably earlier. This only applies to the waitlist up until *this point in time*. Future orders will of course begin rolling over that timeline.

Thanks for all of your support and positivity!

Let's keep up the great community feel

Özetle önümüzdeki hafta yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşanabilir diyor. Çin içinde ve dışında bazı exchange firmalarıyla görüşmeleri olduğunu belirtmişler. Ayrıca benimde ön sipariş ile verdiğim tenx kartların en geç eylül sonlarına doğru dağıtılmaya başlanacağını söylemişler.

Tavsiyem henüz geç kalmamışken önlerden yerinizi ayırtın derim. Ytd diycem ama biraz absürt kaçacak. İdare edin artık.  Grin
full member
Activity: 392
Merit: 100
PayToken , Populous'tan sonraki ikinci favorim çok ciddi bir proje ve çok potansiyeli olan bir proje , rakip neredeyse yok gibi olanlarda daha halihazırda çalışır halde değiller Monacoin vs.. Visa ve Mastercard entegrasyonları mevcut monacoin sadece visa entegrasyonu var. Iphone application bu ay içinde çıkacak BTC wallet aktif halde çalışıyor kart dağıtımları başladı vs.. 0.96 dolar olduğunda projeyi yeni öğrendim o zaman param yoktu ve 1.60 küsür olduğunda anca az miktarda alabildim. Bir güzel avantaji ise token holder'lar %0.5 oranında kazanç sağlayacaklar ve elde tutulan token fazlalığına göre çok ciddi kazançlar olabiliyor.

Aşağıdaki video'da proje çok güzel şekilde anlatılmış ingilizcesi olan arkadaşlar izleyebilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=LYnYzCqoUyc
full member
Benimde dikkatimi cekiyordu ama cok uzun bir yolu var.Coss gibi projelerin gelismesi lazim ki o zaman kullanimi cogalsin kart su an bir ise yaramiyor yukselmesi icin de bir sebep yok.

Hmm coss'un imza kampanyasına katıldığını farketmemiştim. Fanboyluk böyle bişey...

Konu hakkında yorum yapmadan önce biraz araştırın bi zahmet. Nedir ne değildir. Boş beleş cümlelerle forumun kalitesini düşürmeye gerek yok.
Pages:
Jump to: