Pages:
Author

Topic: TenX'ten 80 milyon dolarlık ico Vurgunu - page 3. (Read 901 times)

full member
Activity: 910
Merit: 105
December 09, 2018, 01:16:07 PM
Batan batana, vurgun yapan yapana. Herşeyi araştıran çok bilmişler var burada onlar araştırıp ortaya çıkarmamış mı ico sürecinde bu projeyi? Scam ico bountylerine bilmeden bounty'e katılıp konuya yazı yazanlara negatif trust verildiğini söylüyorlardı. Gücü onlara mı yetiyormuş bunları ortaya çıkarmaya götleri mi yemiyormuş anlamadım. Adı çıktı bir kere ya daha toparlanmaz bence.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
December 09, 2018, 01:04:17 PM
bu ve buna benzer bir çok vurgun haberi duyacağız maalesef regülsayon şart bu icolara bu tokatlamalar bu piyasayı bu hale getirdi..
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 09, 2018, 12:59:37 PM
Bir aralar birisi gelip bu lyoness i çok anlattı. O kadar ısrar etti ama yine de katılmadim. Son yıllarda coin işinde bile saadet zincirleri çok oldu. Edinar coin, First coin, s coin . Bu duruma pek şaşırmadım
full member
Activity: 420
Merit: 100
December 09, 2018, 12:58:23 PM
tenxpay bu piyasada en çok hype yapan projelerden birisi olup piyasada en çok güven alan projelerden birisiydi, tenx, etc gibi projeler de patlamaya başlamışsa önümüzdeki yakın dönemde büyük temizlikler olabilir altcoinlerde.
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 09, 2018, 12:47:30 PM
Bunlar daha yeni airdrop yapmiyormuydu? Airdrop var diye telegramina bile katıldım. Dedikleri gibi vurgun varsa bunların projesi de scam çıkar bu gidişle.
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
December 09, 2018, 11:37:53 AM
Bu zaman da yapılan ico ların %90 ı hayal satıyor, eğer işleri rast giderse programlarını uyguluyorlar piyasanın böyle zamanlarında ayakta kalamayanlarda belli zaten ne olduğu, yani bu zamanda açıkçası güvenilebilecek bir ico göremiyorum...
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 09, 2018, 11:36:04 AM
hisse.net gibi sitelerde bu sikkoin'in cilalaması yapılıyordu. "ten aldım x10 yapacak, süffer bişiii kaçırmayın, fırsat son fırsat anam demeyin sonra!"
piyasalar 3-5 ay daha kötü giderse bütün scam projeler dökülecek. ama yerlerine yenisi gelir merak etmeyin. mk pozi eşekleri sizi.
member
Activity: 756
Merit: 16
December 09, 2018, 11:31:02 AM
Adamlar bildiğin hayal satarak paraları götürmüş yatırım yapanlara yazık olmuş. Bu gibi bir sürü örnek mevcut ama insanlar bir umutla güveniyor böyle kişilere
full member
Activity: 424
Merit: 103
December 09, 2018, 11:29:16 AM
Adam resmen diyor ki, ico yaparken gerçekleri söylemeyin bolca vaatde bulunun,bunu doğru yaparsanız çok para toplar rahatça yaşarsınız.Yani bundan sonra ico yapacaklarada tecrübe olsun diye öğüt veriyor.

Kaç senedir marketing yapmış,bir sürü ülkede saadet zinciri kurmuş,titancı bir insana nasıl güvenipte 80 milyon doları veriyorlar aklım almıyor.
Sokakta aç kalsam ölüyorum 5 lira verin desem kimse vermez.Bu insanlar büyümü yapıyor nasıl başarıyorda bu paraları dolandırıyorlar Bu kadar sicili bozuk birisi nasıl bu güveni sağlıyor.

Bunun icosu geçen sene TRON la aynı zamanda olmuştu.Tron 70 milyon dolar toplamıştı.Bu TenX denen illette 80 milyon dolar toplamıştı.Yani Justin nerden nereye getirdi durumu.Aynı parayla yinede güzel işler yaptı.
Şimdi bu Tenx'in topladığı para doğru ellerde olsa idi belkide 10 milyar dolarlık top 10 da bir coin daha olacaktı ve piyasaya daha iyi yandırdı.Ancak 2017 de piyasanın denetimsiz ve tam vurguna müsait olduğunu gören dünyada ne kadar azılı nam yapmış sahtekar varsa bu işe girdiler.Sonucu yazmama gerek yok sanıyorum.Durum ortada..
full member
Activity: 420
Merit: 105
December 09, 2018, 11:00:37 AM
Her önüne gelenin ico yapabildiği bir piyasada böyle bir vurgun yapılması normal. Bence artık ico olayının bitirilmesi lazım. Sanki uygulayacakları projeleri parayla yapacaklar. Zaten çoğu fos icoların.
member
Activity: 380
Merit: 20
December 09, 2018, 10:47:42 AM
Geçtiğimiz yıl ICO sürecinde 80 milyon dolar toplayan TenX'in başkanı Julia Hosp'un, saadet zinciri Lyoness ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

TenX, geçtiğimiz yıl Bitcoin‘i Visa kart ve bankacılık lisansıyla entegre ederek “kripto paraları her zaman her yerde harcanabilir hale getirme” mottosuyla ICO sürecinde 80 milyon dolar topladı. TenX’in whitepaper’ına göre, platformun PAY token’ını elinde tutan kullanıcılar, kartların kullanımıyla edilen gelirlerden pay sahibi olacaktı. 2017’den beri şirket sözünü yerine getirmedi. Kullanıcılar 1 yıldan uzun süredir Bitcoin bağlantılı banka kartlarını bekliyor.

TenX’in vaatlerini yerine getirme konusunda istekliliği ya da kapasitesi hakkındaki sorular gittikçe artıyor. Bazıları da TenX’in bir ICO aldatmacasından başka bir şey olmadığını düşünüyor.
TenX başkanı Julian Hosp’un Avusturyalı alışveriş indirim servisi Lyoness ile bağlantılı olduğu bildirildi. Lyoness’in Norveç, Avusturya ve İsviçre’de yasa dışı saadet zinciri kurduğu biliniyor.Daha önce de Hosp’un, Lyoness ile bağlantılı olduğuyla ilgili Çin’deki bazı söylentilerden sonra TenX’in başına geçmeden önce bu saadet zincirine nasıl yeni katılımcılar ekleneceğiyle ilgili yaptığı bir sunumun videosu internete düştü.Bu video sadece itibar kaybı yönünden TenX’e zarar vermiyor, aynı zamanda video içeriğinde dürüst olmamanın teşvik edilmesi ve kâr amacıyla hileli taktiklerin desteklenmesi yönünden de zarar veriyor.

Hosp’un video söylediği şeylerden biri de şöyleydi:

“Unutmayın, hiçbir zaman %100 gerçeği söylemek zorunda değilsiniz. Eğer bu yöntemi uygularsanız, şu an hayal bile edemeyeceğiniz paralar kazanabilirsiniz ve hiçbir zaman müşterisiz kalmazsınız.”

Pages:
Jump to: