Pages:
Author

Topic: Teog yerine gelen yeni sistem açıklanmış - page 2. (Read 425 times)

full member
Activity: 387
Merit: 186
Yurt dışına temelli  taşınmayı düşünür oldum. Eğitimin kendisi ortada yok. Oyunlar dönüyor sürekli. Ama ülkemiz kaybetti.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
Vatana millete hayırlı olsun diyeceğim de artık pek bi hayrı da kalmadı
member
Activity: 322
Merit: 11
Gerçekten bu kadar saçma bir sistem görmedim. Çok başarılı çocuklar zaten nitelikli okulların sınavına girip kazanacaklar . Başarılı çocuklar ise evine en yakın okula gidecek, başarısızlarla birlikte. Yani bu sistem bir facia. Sonumuz hiç iyi değil.

çocuğum olsa sırf bu saçma sistem yüzünden çocuğumun istediği bir okulun yanına taşınırım.
şu bir gerçek bütün okullar aynı değil. bu sikindirik sistem yüzünden başarılı başarısız bütün öğrenciler karıştırılıp bütün öğrenciler başarısız olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Gerçekten bu kadar saçma bir sistem görmedim. Çok başarılı çocuklar zaten nitelikli okulların sınavına girip kazanacaklar . Başarılı çocuklar ise evine en yakın okula gidecek, başarısızlarla birlikte. Yani bu sistem bir facia. Sonumuz hiç iyi değil.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
NE eskisini beğenmiştim ne de yenisini beğendim inşallah düzgün bir sistem gelir artık
newbie
Activity: 196
Yıllardır ha değişti ha değişecek deyip insanların kafalarını karıştırıyorlar önce değiştirip sonra vazgeçiyorlar öve öve bitiremedikleri sisteme tutmadı sil baştan diyorlar ondan sonra eğitimde kaliteyi artıracağız.. Her yıl hatta yılda birkaç kez değişiklik yaparak eğitimde kalite artırılmaz çünkü ortada eğitim diye  bir şey kalmaz. Bırakın işi bilenler yapsın her kafadan bir ses çıkıyor. Yazık bu çocuklara çok yazık.
newbie
Activity: 98
yanındaki liselerin hepsi kötü olan çocuklara yazık
newbie
Activity: 266
21.yy bir millete zarar vermenin yolu eğitim sistemini bozmaktan geçiyor ve de tekrar düzeltilmesi yıllar alıyormuş.sanki dış güçlerin bu isteklerini mevcuttaki kişiler yapıyorlar gibi. her yıl değişiklik normal değil çünkü.
newbie
Activity: 152
öyle ahım şahım değişen bir şey yok.gereksiz yere sanki oyuncakmış gibi oynayıp duruyorlar.olan öğrencilerin motivasyonlarına ve hem öğrenci hem öğretmenlerin emeklerine oluyor..
newbie
Activity: 167
eğitim sistemi gerçekten önemli ancak durmadan oyuncak gibi oynanıyor
newbie
Activity: 100
hatırlıyorumda öss ye gireceğim yıl sistem değişmişti.

bir anda 2. bölüm konuları da sisteme dahil edilmişti. hiç bir şey değişmedi.
jr. member
Activity: 51
Merit: 10
Küçük çocuklar üzüldüler. Sürekli bir şeyler değişiyor, yanlış yapıyorlar.
newbie
Aah eğitim sistemi ah Levent Kırca nin o malım skecini hatırlattı bize (yeni sistem yeni değişti
newbie
Yemin ederim aklıma şu video geldi https://www.youtube.com/watch?v=iRQG8VEA4kk Eğitim sistemiz oyuncak haline geldi arkadaşlar bunun acısı bi 20 senede zor çıkar cümleten geçmiş olsun

yıllar önce özelleştirdiler her yeri yok pahasına cezasını şimdi fazla vergi ödeyerek çekmeye başladık. şimdi yap işlet devret zımbırtısı ile garanti verilerek işletmeler kurduruldu bunun faturasını da ödemeye başlayacağız. hadi bunları hallederiz de gençlerin hepsine doğru ve düzgün eğitim verilmemesi nedir.

bunu nasıl telafi edeceğiz?
member
Activity: 252
ülkemiz zor bir dönemden geçiyor o yüzden sorgulamadan itaat etmek gerekli. batılılar üstümüzde çirkin planlar kurarken reis ne derse sorgusuz sualsiz yanında olmalıyız.

bu adam böyle bir kitle istiyor ve böyle bir kitle oluşturdu. 2 yıl önce teog vardı. bir sabah uyandı teog boktan dedi ve sistemin değişmesini istedi.

keşke herkes işini yapsa. keşke eğitim bakanımız eski savunma bakanı yerine bu işten anlayan profesörlerden olsaydı. gerçi anlasa da reisin lafının üstüne laf mı söyleyebilecek.
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Yemin ederim aklıma şu video geldi https://www.youtube.com/watch?v=iRQG8VEA4kk Eğitim sistemiz oyuncak haline geldi arkadaşlar bunun acısı bi 20 senede zor çıkar cümleten geçmiş olsun
newbie
ben eminim artık eğitim sisteminin bilinçli olarak tamamen bok edildiğine. sistemli bir şekilde bilinçsiz, vasıfsız gençler yetiştirmek için çabalıyorlar.

bunun başka bir açıklaması olamaz. eğitim sistemi yapboz değildir bir yılda sonuç vermez ve her yıl devamlı değiştirilmez.
newbie
sütekli değişiyor iyice çocuk oyuncağına çevirirdi artık oturacak ileriye dönül bileğiyim politikası lazım
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Torpil yaşı umarım 14'e inmemiştir. Umarım yine merkezi bir sistemle tercihler sonuçlanır, iş okul müdürlerinin inisiyatifine bırakılmaz...
member
Activity: 1022
Düşüncem şu: Eğitim sistemimiz o kadar berbat ki sürekli sistem değişiyor.Sözde Finlandiya'nın eğitim sistemini örnek almak için heyet gönderiliyormuş.Külahıma anlatsınlar benim onu.Her yere cami yapacaklarına okul yapsınlar.Biz teokrasi ile yönetilen bir devlet değiliz.Modern bir devlet olmak bizim amacımız.Teknolojiden,bilgiden mahrum kalmamak asıl hedefimiz.
Pages:
Jump to: