Pages:
Author

Topic: TETHER patlak mı? - page 3. (Read 671 times)

hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
February 03, 2018, 11:06:52 AM
Tether' in son dönemde yaptıkları bu piyasanın dengesini allak bullak eden yagane sebeplerden biri ve ben artık Bitfinex' den de USDT' den de nefret ediyorum. Adamlar varolan Tetherin kat ve katını piyasaya sürdüler. Dolar karşılığı var deniyor ama kanıtı yok. Bir rivayetten ibaret olan dayanakla nereye kadar yürür bu işler bilemiyorum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
February 03, 2018, 10:08:12 AM
patlak olsaydı bi sürü borsa desteklemezdi bence. tether bu davadan bi şekilde yırtacak bence. karşılıksız olsaydı piyasa bu kadar işlem yapmazdı usdt ile.
full member
Activity: 350
Merit: 102
February 03, 2018, 10:06:16 AM
tether bu piyasanın gerçeği ama ben halen güvenmiyorum. yani şimdi piysanın market değeri trilyon dolarlalara ulaşsa bir anda tether arzının arttığını göreceğiz. e bunun kaynagını kaçımız kontrol ediyoruz ki. bir gün tetherin başına bir olay gelirse piyasa tümden hava cıva olur. fazla güvenmeyin derim. sadece kısa süreli geçişler için kullanılabilir o ayrı.
member
Activity: 406
Merit: 11
February 03, 2018, 09:38:52 AM
Tether ile alakalı sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Birkaç ay içerisinde göreceksiniz. Amerikan yargısı bitfinexi sıkıştıracaktır ama tether temize çıkacak.
member
Activity: 159
Merit: 10
February 03, 2018, 07:14:08 AM
Tetherin patlaması zerre umrumda değil hayatımda da hiç usdt kullanmadım fakat bu açgözlü kan emiciler patlarsa piyasayı duman eder Btc 2-3k lara düşebilir. O sebepten umalım ki bi usulsüzlük olmasın piyasa toparlansın.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
February 03, 2018, 07:00:26 AM
kendilerini denetlesinler diye kendilerinin tuttukları şirketle kavga ettiler, ilişkiyi sonlandırdık gibi bir açıklama yaptılar. bu açıklamadan sonra herkes daha da kıllandı mevzuya. ardından mahmeme celbi geldi. şimdi de desinler bakalım "1 dolar = 1 tetherdir bitti" diye de göreyim ben onları. son kuruşa kadar bakar mahkeme bütün kayıtlara, öttürürler adamı. boru değil 2.2milyar dolardan fazla para söz konusu. ki o denetim firmasının ilk raporunda eylül ayı gibi açıklanan rakam 400milyon doların biraz üstündeydi. eylülden bu yana 5 katını geçmiş toplam tether. bencede patlatacaklar bunları
full member
Activity: 1358
Merit: 193
February 03, 2018, 04:10:26 AM
tether çok güzel patlar nasıl patlamaz demiş diyenler anlamak mümkün değil. senin tether diye bir değer uydurup dolara eşitlemen için elinde borsandaki kadar nakit usd olması lazım. yani borsanda bir milyar tetherin dönüyorsa bankadada göstereceksin onun karşılığı. çıkar çıkmaz bu iş patlar diye geçmişti aklımdan abd yi ancak abd nin canı istediği yere kadar düdükleyebilirsin.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
February 02, 2018, 09:10:38 PM
sorun tetherin patlak olup olmaması değil tetherin karşılığı varmı.
tether 2017 marttan beri denetlenmiyor canı istediği kadar usdt basabilir sonra btc yi yükseltip karşılıksız tether ile aldıklarını yüksekten satıp tekrar kasaya tether koyabilir
bütün mesele btc nin tetherin maniplasyon ile mi yoksa normal bir yükseliş yaptığında gizli.
btc nin düşüşünün sebebi milletin balondan yükseldiğini düşünmesinde.
full member
Activity: 420
Merit: 117
February 02, 2018, 07:56:20 PM
Piyasadaki ana düşüşün sebebi bu . Olay daha kötü duruma gelebilir ve piyasa biraz daha düşebilir bence .
member
Activity: 448
Merit: 17
February 02, 2018, 07:53:07 PM
Patlak mı değilmi bilmem de amerika tetherede bitfinex de ayar veriyo gibi geldi bana ondan bu patlak haberleri çıkıyo olabilir
full member
Activity: 406
Merit: 100
February 02, 2018, 06:37:39 PM
İnşallah bitfinexin bitarafında patlar da bu şerefsizlikleri son bulur, kısa vadede kriz gibi görünse de hayırdır bu, ileriye yönelik daha büyük bir bela olmadan kesip atsınlar şu şerefsizleri.
member
Activity: 217
February 02, 2018, 06:03:40 PM
Bitfinex borsasının ve Tether şirketinin birlikte hareket ederek spekülasyon yaptığı iddia ediliyor. Mahkemeden gelen çağrının sebebinin bu olduğu söylendi eğer doğruysa ciddi kriz var.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
February 02, 2018, 05:59:14 PM
Bu tetherin başa bela olacağı aylardır belliydi, amerika merkez bankasının keyfince dolar basması gibi usdt basıp durdu gerizekalılar, şimdi de böyle patlar işte. Piyasaya bu aç gözlüler çok zarar veriyor.
full member
Activity: 280
February 02, 2018, 05:51:21 PM
Tetherle ilgili büyük kumar oynadılar ama ne olacak belli değil, az buz bir para değil yani bu. şu an tetheri denetleyen belli başlı kurumlar var, onlarla olan iş birliği ve eş güdümlülük önemli.
member
Activity: 308
February 02, 2018, 05:36:51 PM
Ben tetherin piyasadan çıkmasını istiyorum çok manipüle ediyor.Bu yüzden tether yerine usd ye geçilirse süper olacak bir denetimli olursa usd olursa bu piyasada şüpheler kalkar

Kesinlikle katılıyorum hocam bazen duyuyorum karşılıksız tether basılıp bitcoin fiyatının manipüle edildiğini.Hatta bitcoin'in 20bin dolarları gördüğünde ortalık toz pembeyken bile insanlar acaba tether yüzünden bitcoin patlar mı diye düşünüyordu.
full member
Activity: 462
February 02, 2018, 05:30:45 PM
Ben tetherin piyasadan çıkmasını istiyorum çok manipüle ediyor.Bu yüzden tether yerine usd ye geçilirse süper olacak bir denetimli olursa usd olursa bu piyasada şüpheler kalkar
full member
Activity: 518
February 02, 2018, 05:28:18 PM
Tether piyasayı çok pumplattı. Fiyat sonradan reelizede oldu bence ancak yinede piyasa için tehdit görüyordum. Şimdi usdt ağırlığı azalacak piyasada artık piyasa için yön verici değil standart bir araç haline gelecek bence.
member
Activity: 280
Merit: 71
February 02, 2018, 05:01:53 PM
Son olarak bittrex tether olayını kaldıracağını açıkladı. Aslında tether güzel bir proje ama kötüye kullanımı da kolay oluyor. Piyasaya basılan karşılıksız tetherlerden bahsediliyor. Bittrex'in aldıığı son karardan sonra durum ne olur göreceğiz. Tether ilginç bir proje ve bence bu piyasada olmalı.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
February 02, 2018, 04:33:53 PM
Tether'in normal de mantığı borsalara gelen nakit doların sanal ortam da kullanılabilmesi, geçerli borsalar arasında transfer edilebilmesi. Eğer bir borsa karşılıksız tether üretir ve sürekli alım yaparsa bunu gören diğer alıcıların da katkısıyla Bitcoin fiyatı şişer ve karşılıksız tether le para kazanılmış olur. Ama tether ile alım yaptığı halde bitcoinin düşüşünü durduramazsa o zaman kötü millet bir anda para mı çekip çıkıyorum derse dolar karşılığını bulup ödemeyezler fırtına o zaman kopar işte.

Bu normal de Bitcoin blockchain ve diğer teknolojilerin sorunu / düşme sebebi değil aslında sonuçta tether de bir altcoin ama piayasaya olan güven sarsılır bi daha zor toparlanır kripto camiası.
full member
Activity: 518
simply getting the job done
February 02, 2018, 03:13:47 PM
merhaba tether hakkında biraz daha bilgi isteyenler aşağıda paylaştığım haberi okuyabilir. çok kullanışlı olsa da sanırım herkes aynı fikirde değil.

https://www.bloomberght.com/kripto/haber-amp/2092221-gizemli-kripto-para-tether-nedir-yatirimcilar-neden-endise-etmeli
Pages:
Jump to: