Pages:
Author

Topic: tetherin cokmesini iyi birşey sanan sığırlara sesleniyorum... - page 2. (Read 767 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Çökmez bu kesin adamlar kendi açıkladı zaten ellerinde bir sürü belge ve bilgi var avukatların verdiği rakam da %74 kadar ellerinde dolar bulunduğu yönünde. Bunlar piyasayı tedirgin etmek amacıyla yapılan açıklamalar. 0.90 dan dolar bir sürü satıldığını ben de hatırlıyorum hatta ben de 0.94’ten bir miktar kadar aldığımı hatırlıyorum şu anda böyle bir durum söz konusu değil
full member
Activity: 462
Merit: 107
İyi yazmışsın helal olsun bu olan olaylar teether i esnetmez bile emin olun. Bişey oşacak oşsaydı daha bitrex bu açığı teetherin kasasından kapattığı an olurdu çökerdi teether.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Hiçbir şey hayal değil 50k da değil 1k da öyle yüksek perdeden konuşmanızı tavsiye etmem. Tether gider başkası gelir piyasa tether skandalı ile ölecek kadar küçük değil artık.
jr. member
Activity: 280
Aynen bencede artık 5k altı hayal.Sert yükselişler gelebilir.Bakıyorum bazı altcoinlerin ekibi kendi coinlerini satıyor.Adamlar olacakları seziyor gibi.Daha sonra yarı fiyatına toplarlar heralde
legendary
Activity: 3276
Merit: 2442
Ben de bu son olayların milleti korkutmak için organize olarak planlandığını düşünmeye başladım. BTC anormal bir kalkış yapacak ve 5500-6000 seviyelerinden panik ile ellerindekileri boşaltanlara 20bin üzerinden coinleri geri çakacaklar. Benzeri olaylar daha önce de yaşandı.

Buradan artık 3bine bir kere daha düşse millet bu sefer evi arabayı satıp girer. O şansı bir daha vermeyecekler bence.
jr. member
Activity: 266
Tether'ın çöktüğü falan yok.Btc yine güzel artmaya başladı.Üç beş olta attılar fud yaydılar ama btc tınlamadı.6k'ya gidiyor btc.Hayırlı olsun diyelim.Btc canlanırsa altlarda canlanır yavaş yavaş.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
klasik garibanların elinden tetherleri %3-4 indirimle topladılar yine.
tether diğerleri ile eşitlendi şu anda klasik.

3-4 ay sonra yine bir fud ile aynısını yapacaklar.
insanlar nasıl bu kadar saf ben anlam veremiyorum cidden,kaç defa daha yiyeceksiniz arkadaş aynı fud ı??
maymunlar kopekler bile 3 den 4 den sonra ogreniyor ama bu ufak yatırımcı gercekten beyinsiz.

dip not: bu arada uzun zamandır bitcoin çinde yasaklanıyor fud yapmadılar o da yakındır keklenmeyin.

Keklenenler hep aynı kişiler değildir. Sonuçta bu işte iyi para var deyip girip köşeyi döneceğini düşünen çok kişi var. Böyle bir döngü ile ilk defa karşılasiyor olabilir. Dediğiniz gibi çin haberleri yakındır. Arkasından da ünlü bir yatırım şirketi çıkar balın der. Bu böyle sürer gider.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
klasik garibanların elinden tetherleri %3-4 indirimle topladılar yine.
tether diğerleri ile eşitlendi şu anda klasik.

3-4 ay sonra yine bir fud ile aynısını yapacaklar.
insanlar nasıl bu kadar saf ben anlam veremiyorum cidden,kaç defa daha yiyeceksiniz arkadaş aynı fud ı??
maymunlar kopekler bile 3 den 4 den sonra ogreniyor ama bu ufak yatırımcı gercekten beyinsiz.

dip not: bu arada uzun zamandır bitcoin çinde yasaklanıyor fud yapmadılar o da yakındır keklenmeyin.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Tether çökmeyecek sadece yeni alternatifleri var ve isteyen istediğini kullanabilir ve çoğunluk hangisini kullanırsa yeni tether o olur mtgox ile karşılaştırmak çok da mantıklı değil, bir anda tether biterse cüzdanlarda sorun çıkarsa yada kötü bir şey olursa büyük bir olay olabilir ama zamanla diğer alternatiflerin kullanılmasıda gayet doğal
full member
Activity: 616
Merit: 100
Eğer insanların aklında şeffaflık konusunda soru işaretleri uyanırsa illaki değer kaybederek yok olmaya mahkumdur, tetherin zarar görmesi konusuna gelecek olursak ben piyasanın çökeceğini düşünmüyorum. Onun alternatifleri de var (Gemini, PAX...) Şunu da belirteyim ben stabil olduğu söylenen kripto paralara güvenmiyorum. İşlem yaparken lütfen dikkatli olun.
jr. member
Activity: 420
Hiçbir değişim hiçbir iyiye gidiş günlük güneşlik zamanlarda olmadı zaten. Tether ve türevlerinin piyasadan silinmesi o paraların tetherden ziyade kriptolarda kalması anlamına gelir ve bu da son derece iyi bir şey. Kısa vadedeki zararının kat kat fazlasını getirecek kadar iiyi bir şey hem de.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
tetherin çökmesi değil diğer stabil altcoinlerin devreye girmesi beklenir. Pazarın efendileri balinalar Tether sayesinde manipüle edici bize zarar ettiren hareketlere son versin. Zaman işliyor piyasa düzene girsin.
member
Activity: 406
Merit: 14
Tether çökse ne olur çökmese ne olur. Yerini illa başkası alacaktır. Benim gözümde piyasayı etkileyen tek etken Bitcoindir. Gerisi bana hikaye geliyor.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Tether bize para kazandıran etmenlerin başında idi geçen sene bu sene pazarın yerinde saymasına sebep oldu. Ayak bağı olduğunu düşünenler pazarın tekrar yükselme trendine girmesi ile fikir değiştirir.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Tether kullanışlı bir şey bunu kabul etmek lazım. Tek sıkıntı yasal olarak ve finansal olarak ne kadar iyi durumda? Bu paraların karşılığı var mı? Unutmamak lazım geçen yıl fiyatı 20K'ya kadar yükselten etkenler arasında.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Başlıktaki açıklamaya katılıyorum. Yalan haberler dolaşıyor etrafta, bazıları da Tether'in delist edileceğini yayıyor telegram kanallarında. BTC'nin son yükselişi bu korkudan dolayı mı oldu bilmiyorum ama aynı güne rastlaması tesadüf de olamaz. Sonuç olarak Tether'in çökmesi kimseye avantaj sağlamaz. Ha eğer olur da Tether yerine geçebilecek başka bir şeyde anlaşılır, piyasa da bunu kabul eder, o zaman başka.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Tether balon sömesi lazım ederi 1cent

Neye göre ederi 1 cent oluyor şimdi anlayamadım. Açıklar mısın lütfen? Bu arada tether ile yakından uzaktan bir alakam yok:) Şimdiye kadar tek bir tetherim bile olmadı. Sırf meraktan soruyorum. 1 dolara sabitlendiği söylenen, az çok oynama olsa da yine bir nebze stabil kalabilen token için nasıl 100 centten 1 cent gibi bir değeri var sonucu çıkardınız acaba?
full member
Activity: 532
Merit: 100
Binance bu işte ne kadar taşşaklıysa bitfinex ondan daha taşşaklı. Bitfinexin arkasında olduğu birşeyin zaten çökeceğini sanmıyorum. KAldı ki çökerse zaten sıçtık güven falan hiçbirşey kalmaz o kadar çok insan batar ki
member
Activity: 314
Merit: 10
bir bok olmaz çıksada aradan bir dönem sonra gene yükselişe geçer piyasanın kusura bakma btc ve nakit harici gerçekte hiçbirşeye ihtiyacı yok.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
tether öldü  filan diye mesajlar goruyourm forumda Smiley
ya hacı nasıl paralel bir evrende filan mı yaşıyorsunuz siz ben anlamıyorum.tethere birşey oldugu yok.
yeni gelenler bilmez bir tetherin 87 sentlerden satldıgını biliriz.
kriptoyla yeni tanışmış keklerin ellerinden paralarını almak için ufak aksiyonlar yapıyor buyuk abiler bu kadar gaza gelmeyin.

tether cokerse iyi birşey olacagını sanan sıgırlara sesleniyorum,tetherin cokmesi zincilerleme sıçışı başlatır,ikinci bir mtgox vakası kadar koyar piyasaya.
sakın olaki tether cokerse paralar alta gecer filan diye safca hayallere kapılmayın.

hadi lan ordan tether dediğin olmuş 3milyar dolar piyasa 200milyar dolar ulan tether bitse ne olcak? tetherin hepsini alıp bitcoine yatırsan %2 bile oynatmaz gözünde çok büyüten biri varsa o da sensin...

işte bu başlıkta bahsedilen sığır sensin.senin gibilere ithafen açıldı başlık.
zaten kendini belli etmiş o sığırlar hemen.dün boktunuz bugun koktunuz mk.

ulan dana ulan öküz ulan götünden haberi olmayan sayın sığır;piyasadan bırak 3 milyar doları 100 milyn dolar cıkar bak bakalım bitocin kaça düşüyor.
bu beyin yoksunları sanıyor ki piyasadan 3 milyar dolarlık tether silinirse 200 milyar dolarlık piyasa 197 milyar dolara dusecek Smiley

bitfinex 100 milyon dolarlık tether basınca piyasaya neler oluyor bi araştır bakalım eskilere donup sonra gel yaz imza için foruma.
imzayı doldurcaz diye forumun anasını siktiniz sacmasapan mesajlarla.
Pages:
Jump to: