Pages:
Author

Topic: The Bee Token - page 4. (Read 710 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 21, 2018, 05:09:34 PM
Whitelist için geçkalmıştım yoksa girmeyi düşünüyordum kafadan x10 yapacar diye düşünüyorum.bu arada max sınır belli değil hala ama min aktılım oranı 0.1 eth olacakmış.geç kaldığım için kaçırdım bunu ama cargox var ondan ümitliyim icoya gireceğim

Icodropsta 5 eth yazıyordu max sınır ama hatalı olabilir bilmiyorum. x10 biraz zor bence çok ucuz çıkmıyor çünkü token ayrıca bunlar pre-ico ya da private sale her ne yaptılarsa sanırım orada %100'e kadar bonus uygulamışlar bu yüzden icobenchte ciddi eleştiri almışlar.

Kyc sürecine girip ikinci icodan alınabilir. Kyc ye giremiyormuyuz şu an.

Whitelistte olmadığınız için kycde yapamazsınız.
member
Activity: 213
Merit: 11
January 21, 2018, 04:52:41 PM
Kyc sürecine girip ikinci icodan alınabilir. Kyc ye giremiyormuyuz şu an.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
January 21, 2018, 04:35:15 PM
Whitelist için geçkalmıştım yoksa girmeyi düşünüyordum kafadan x10 yapacar diye düşünüyorum.bu arada max sınır belli değil hala ama min aktılım oranı 0.1 eth olacakmış.geç kaldığım için kaçırdım bunu ama cargox var ondan ümitliyim icoya gireceğim
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 21, 2018, 04:28:36 PM
Kısaca merkeziyetsiz airbnb yapmaya çalışan bir proje. Takımları çok iyi Uber, Google, Facebook gibi yerlerde çalışmış isimlerden oluşuyor. Advisorlar arasında quantstamp ceosu var. Whitelist kapalı maalesef şu anda kyc süreci var. Zaten toplamak istedikleri 15 milyon doların 10 milyon dolarını pre-icoda topladılar. Kalan 5 milyonu da dakikalar içinde toplayacaklar muhtemelen ico 31 Ocak'ta. Kişi başı 5 eth maksimum sınır diye biliyorum. Ico fiyatı 14 cent total token sayısı 500 milyon.

https://www.beetoken.com/

Pages:
Jump to: