Pages:
Author

Topic: TOKAT COIN--"SENİN PARAN BURADA GEÇMEZ!" - page 5. (Read 1225 times)

sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
January 23, 2019, 11:36:30 PM
zaten tokatlana tokatlana bi hal olduk en azından bunda sonumuzu biliyoruz. ben destekliyorum Cheesy
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
January 23, 2019, 07:25:23 PM
Hocam ben projeyi beğendim. Eğer izin verirseniz hemen yarın 3 makale 2 video bir kaç sosyal media hesabı katılımı ile full katılım yani blogdaki arkadaşların anlayacağı dilden multi kasarak girmek istiyorum. Bounty manageriniz yoksa piyasadan pek çok scam bounty yönetici tavsiye edebilirim. Pek çok kişi scam yönetiyor zaten zor olmayacaktır. Bu arada Tokat coin hakkında yazacaklarımız kesinlikle yatırım tavsiyesidir YTD filan değil.. Başarılar diliyorum @gospodin
hocam bounty için kimlik bilgilerinizi vermeniz gerekecek. pasaport, e-devlet şifresi, borsa bilgileriniz ve varsa banka şifrenizi öğrenmemiz gerekiyor. nereden bilebiliriz sizin gerçek birisi olduğunuzu. multi yapmada sıkıntı yok yeter ki ip adresleriniz aynı olsun.

Tamamdır hocam tabi ki seve seve her yere imza atarız her türlü kimliği veririz Grin Grin  Kimliklerimiz KYC adı altında toplanıp Darknette, Deepweb de çatır çatır satılıyor size pasaport - e devlet veya banka şifresi versek ne olacak ki?

Sözün özü çok güzel bir noktaya parmak basmışsınız sakın çekmeyin. Proje çok ses getirecektir. 2019 Tokat coinin yılı olacak..
Bu arada izin verirseniz Tokat coin resmi takımını da tanıtmak isterim.. Hatta ana konuya bu Takım resmini eklemenizi de rica edeceğim.. Saygılarımla

@gospodin..

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
January 23, 2019, 05:19:21 PM
Güzel Proje ben destekliyorum. Telegram'dan adminler el altından token satıyor ben onlara güvenmiyorum. Sen direk bana adresi yolla ben sana 10 ETH gönderiyorum. El altından senden alıyım  Grin Grin
member
Activity: 532
Merit: 29
January 23, 2019, 09:59:39 AM
Tokat Coin'in reklam yüzü olarak Tokatçı filminin önemli karakterlerinden Karbonat Erol'u görmek projeye olan güvenimi artırdı.

Kendisinin iş adamlığı ve proje yönetimi Tokat Coin projesi için örnek olursa blockchain konusunda oldukça ileri gidebiliriz. Ayrıca 1 tokat coin'in 1 tokat coin'e eşit olması dış bağımlılığımızı da azaltacaktır. Böylece volatilite de söz konusu olmayacak. Hemen eş, dost, akraba kim varsa haber verip Tokat Coin ailesine katılmak için elimizden geleni yapacağız hocam. Ellerinize sağlık.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 23, 2019, 08:55:46 AM
Güzel gerçekten, uzundur emek verilmiş konular göremiyorduk. Caps süper olmuş zaten, elinize sağlık güldürdü
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
January 23, 2019, 08:26:42 AM
Hakkaten arkadaşında dediği gibi hiç üşenmeden yazmışsın tebrik ediyorum. Bir başka arkadaşında dediği gibi ekipte Hindistanlı ve Pakistanlı görmek iyi olurdu. Onlar nasılsa ucuz yazılımcılar Smiley

para sıkıntımız yok hocam. 1 tokat coin veriyoruz herkes kölemiz oluyor.

sadece Amerikalı , Fransız , Türk olsa gözü kapalı girerdim şahsen.. Fıkra tadında ilerlerdik Smiley Peki ilerisi için ana düşünceleriniz neler ? Bir ünlü ile reklam mı ? yoksa insanları çırılçıplak sokaklara salarak mı yeni bir reklam ? Keyifle okudum emeğine sağlık.
hocam nasa diyorum, matt damon diyorum, tesla diyorum, t.c. merkez bankası diyorum. reklamla işimiz olur mu? mars'ta kullanılacak ilk kripto para biziz. Grin
member
Activity: 308
Merit: 10
January 22, 2019, 04:26:44 PM
sadece Amerikalı , Fransız , Türk olsa gözü kapalı girerdim şahsen.. Fıkra tadında ilerlerdik Smiley Peki ilerisi için ana düşünceleriniz neler ? Bir ünlü ile reklam mı ? yoksa insanları çırılçıplak sokaklara salarak mı yeni bir reklam ? Keyifle okudum emeğine sağlık.
full member
Activity: 784
Merit: 120
January 22, 2019, 04:24:20 PM
Hakkaten arkadaşında dediği gibi hiç üşenmeden yazmışsın tebrik ediyorum. Bir başka arkadaşında dediği gibi ekipte Hindistanlı ve Pakistanlı görmek iyi olurdu. Onlar nasılsa ucuz yazılımcılar Smiley
legendary
alex
January 22, 2019, 04:10:35 PM
Sayın gospodin,
öncelikle projenizi ilginç bulduğumu söylemeliyim.
POW+POS bir coin oluşturmak akıllıca. Bunun yanında masternode da destekleyeceğinizi söylüyorsunuz.
Bunları nasıl bir zincir yapısı ile yapmayı tasarlıyorsunuz? Smiley
Eğlenceli olmuş. elinize sağlık.
hocam, yaptığımız anlaşmalardan dolayı bu konular hakkında bilgi veremem. zaten şu an bu sistemin üzerine ponzi kurmaya çalışıyoruz. bu daha önemli mesele yav.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
January 22, 2019, 03:39:28 PM
Sayın gospodin,
öncelikle projenizi ilginç bulduğumu söylemeliyim.
POW+POS bir coin oluşturmak akıllıca. Bunun yanında masternode da destekleyeceğinizi söylüyorsunuz.
Bunları nasıl bir zincir yapısı ile yapmayı tasarlıyorsunuz? Smiley
Eğlenceli olmuş. elinize sağlık.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
January 22, 2019, 02:47:04 PM
tokat coin'in toplam adedi 7 milyar ama dünya nüfusuna göre bu sayı sürekli olarak artacak. mesela bir dünya savaşı oldu ve dünya nüfusunun % 10'u azaldı. bu durumda dünyadaki hayvanların sayısını ekleyeceğiz. yani azalma yok merak etmeyin. hem çoğalma var.

Şu kısmını beğendim en azından çomarların bitcoine ekleme olursa nolucak sorularına biraz yanıt olabilir
legendary
alex
January 22, 2019, 01:01:54 PM
Hocam ben projeyi beğendim. Eğer izin verirseniz hemen yarın 3 makale 2 video bir kaç sosyal media hesabı katılımı ile full katılım yani blogdaki arkadaşların anlayacağı dilden multi kasarak girmek istiyorum. Bounty manageriniz yoksa piyasadan pek çok scam bounty yönetici tavsiye edebilirim. Pek çok kişi scam yönetiyor zaten zor olmayacaktır. Bu arada Tokat coin hakkında yazacaklarımız kesinlikle yatırım tavsiyesidir YTD filan değil.. Başarılar diliyorum @gospodin
hocam bounty için kimlik bilgilerinizi vermeniz gerekecek. pasaport, e-devlet şifresi, borsa bilgileriniz ve varsa banka şifrenizi öğrenmemiz gerekiyor. nereden bilebiliriz sizin gerçek birisi olduğunuzu. multi yapmada sıkıntı yok yeter ki ip adresleriniz aynı olsun.
member
Activity: 462
January 22, 2019, 12:52:59 PM
her gün bir sürü proje çıkıyor bir sürü ico oluşuyor çoğu aldatmaca adını verdiğimiz scam projeler burada sanırım bu konuyu tii ye alınmak istenmiş, bunlar bu tokenler zaten zamanla silinecektir diye düşnüyorum böyle gitmez yani zor
member
Activity: 933
Merit: 10
January 22, 2019, 12:50:55 PM
Galiba yapılan dolandırıcılıklara mizahi açıdan yaklaşmışsın hocam tabi birazda alaycı bence değişik bir yazı ve iyi bir noktaya dikkat çekmişsin. Bu piyasada bu tarz insanlara fırsat vermemek bence en önemli görevimiz.
sr. member
Activity: 868
Merit: 250
January 22, 2019, 12:42:55 PM
Whitepaper yok , takım bilgileri yok . Hem POW hemde POS olması sebebiyle  kesin Hardcap yapar bu proje .
member
Activity: 658
Graphic Designer
January 22, 2019, 12:15:09 PM
member
Activity: 532
Merit: 22
January 22, 2019, 08:00:17 AM
Üşenmeden bu konuyu yazmışsınız ya helal olsun. Anlamadığım nokta hedef gösterdiğiniz kişiler kimler. Yoksa piyasaya genel olarak mı daldınız!
her gün yüz tane proje çıkıyor ico ayağına ve yukarıda yazdıklarımdan pek de farklı bir şey yazmıyorlar. genele hocam lafım:)

Ekipte Afrikalı ve Filipinli olsa daha anlamlı olurmuş gospodin hocam. Katıldığım airdrop ya da bounty lerde telegramda afrikaliyi ya da Filipinliyi gördüm mü topukların. Sebebine gelince tam size son coinlik kişiler de ondan.
ekibe katılmak isteyen çok sayıda afrikalı, arap, filipinli hatta hindi oldu ama projeyi scam gibi gösterirler diye kabul etmedik. 3 tane türk yeter.

Konu dışı bölümde mi yoksa duyurular kısmında bunun benzeri var. O biraz ayıp bir coin di. Aminacoin tıpkı bunun gibi. Ayrıca 3 türk olmamış. 1 türk dünyaya bedel  Cheesy
full member
Activity: 672
Merit: 100
January 22, 2019, 07:24:05 AM
Şu coinin ismini değiştirip oraya istediğiniz yazabilirsiniz. 2018 de tutan ico falan yok. Hele içinde hintli olanlar beni gerçekten sinir ediyor. Topladık dedikleri paraları da topladıklarını sanmıyorum zaten .Hepsi palavra
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
January 22, 2019, 07:19:44 AM
 Grin Grin Grin

Gerçekten takdire şayan bir coin olmuş... Başarılarının devamını dilerim gospodin. Vaktin bolmuş yazmış çizmişsin... Globale de açıver, bir de airdrop ve bounty çaktın mı önünde kimse duramaz bu coin'in... Cool Cool
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
January 22, 2019, 07:11:28 AM
Üşenmeden bu konuyu yazmışsınız ya helal olsun. Anlamadığım nokta hedef gösterdiğiniz kişiler kimler. Yoksa piyasaya genel olarak mı daldınız!
her gün yüz tane proje çıkıyor ico ayağına ve yukarıda yazdıklarımdan pek de farklı bir şey yazmıyorlar. genele hocam lafım:)

Ekipte Afrikalı ve Filipinli olsa daha anlamlı olurmuş gospodin hocam. Katıldığım airdrop ya da bounty lerde telegramda afrikaliyi ya da Filipinliyi gördüm mü topukların. Sebebine gelince tam size son coinlik kişiler de ondan.
ekibe katılmak isteyen çok sayıda afrikalı, arap, filipinli hatta hindi oldu ama projeyi scam gibi gösterirler diye kabul etmedik. 3 tane türk yeter.

GOSPODIN TRUST -1 ALDIN
Pages:
Jump to: