It was the Bitcointalk forum that inspired us to create Bitcointalksearch.org - Bitcointalk is an excellent site that should be the default page for anybody dealing in cryptocurrency, since it is a virtual gold-mine of data. However, our experience and user feedback led us create our site; Bitcointalk's search is slow, and difficult to get the results you need, because you need to log in first to find anything useful - furthermore, there are rate limiters for their search functionality.
The aim of our project is to create a faster website that yields more results and faster without having to create an account and eliminate the need to log in - your personal data, therefore, will never be in jeopardy since we are not asking for any of your data and you don't need to provide them to use our site with all of its capabilities.
We created this website with the sole purpose of users being able to search quickly and efficiently in the field of cryptocurrency so they will have access to the latest and most accurate information and thereby assisting the crypto-community at large.
| | November 23, 2018, 11:39:54 AM
merhaba, birşey sormak istiyorum. anlaşmalı olduğunuz bazı kampanyaların blog media spreadsheet lerini inceledim. bazıları hemen stakeleri paylaşmış ama paylaşmayanlar genelde kampanya bitiminde açıklayanlar için izlememiz gereken bir yol var mı? bfc için makale yazdım diyelim bunun stake ini ben ne zaman deposit edebileceğim? Merhaba, Şöyle ki tokpie yalnızca projelerin düzenli olarak stake'leri verilen kısımlarını listeliyor ve betform makaleleri sonda puanlayacağı için listelenmiş değil. Zaten başlıklarında ve borsada göremezsin. Makale için anında stake elde edip, satmaya da imkan veren ipt var şu anda. November 23, 2018, 11:32:05 AM
merhaba,
birşey sormak istiyorum. anlaşmalı olduğunuz bazı kampanyaların blog media spreadsheet lerini inceledim. bazıları hemen stakeleri paylaşmış ama paylaşmayanlar genelde kampanya bitiminde açıklayanlar için izlememiz gereken bir yol var mı? bfc için makale yazdım diyelim bunun stake ini ben ne zaman deposit edebileceğim? November 20, 2018, 04:13:56 AM
Başlığı açmadan gerçekleşen kamagames kampanyasında tokenlar dağıtıldı.
https://tokpie.io/blog/kgt-tokens-have-been-distributed-to-tokpie-users/ Eğer borsada stake aldıysanız veya kendi stakeleriniz borsadaysa artık kamagames tokenları ile yer değiştirdiler. İster borsada tutmaya devam edebilir, isterseniz de masrafsız çekebilrsiniz. 20.12.2018'e kadar masrafsız çekme şansı devam edecek. November 15, 2018, 11:20:46 AM
Harika!
Bu başlık sayesinde, İngilizce TOKPIE duyuru başlığından kaynaklanabilecek yanlış anlamalar önlenebilecek. November 15, 2018, 10:17:26 AM
Sayfadaki 3 tane mavi resim bir hatadan dolayı tekrar düzeltiliyor, dolayısıyla şimdilik ingilizce versiyonu mevcut değişecek. (değişti)
Bounty başlıkları ayrıca türkçe olarak açılacak ve linkler onlarla güncellenecek. (güncellendi) Borsa 27.09 tarihinde açıldı, daha çok yeni. Dolayısıyla bazı şeyler zaman alacak. Hacim artışı, görünümün iyileşmesi vb. Medium hesabı kapatıldı, yeni linkler eklenecek. Malesef medium kriptopara projeleri ile savaş halinde. Son olarak bir referral programı var, forum kuralları dolayısıyla buraya linkimi koymuyorum ancak referralımdan üye olmak isterseniz profilime girip, websitesi kısmından girip üye olabilirsiniz. Jump to:
|