Pages:
Author

Topic: Tom Lee: Ethereum 2018 Sonunda 1900 $ Olabilir - page 2. (Read 352 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
adam her ne kadar tutarsız olsa da gönlümüzden geçeni dile getirmiş. ama bunun gerçekleşmesini çok uzak ihtimal olarak görüyorum 2019da belki.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bu adamın tahminleri o kadar saçma ki neden yayınlıyorlar anlamıyorum sadece fundstrat olarak popüler oldukları için kısa vadedeki trendlere göre uzun vadeli tahmin yapıyorlar ama bu piyasa ile alakasız bir durum.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
gerçekleşirse kimseyi şaşırtmayacaktır bana göre. daha önce 1400 dolarları gören bir kripto para en nihayetinde bu da.
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
Ethereum'un bu seviyelerde olmasının büyük suçlusu Vitalik'in ta kendisidir. Ethereum'u bitirici açıklamaları ETH'yi mahvetti ve hiç hak etmediği yerlerde şu an. Eğer erken ralli yaparsa 1.9k'ların bile üstü görülebilir, kırılmalar ile 1.5k bandında yatay seyrine devam eder.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Etherin fiyatinin yukselmesi icin ico yatirimlarina yine ciddi bir guven sağlanması ve insanlarin tekrar inanmasi ile ilgili.  Yukselecek deme ile yukselmiyor maalesef
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Ethereum benim için 1000 doları görse yeterli. Kaç aydır sürüne sürüne ne hale geldi. Tabi ondan büyük umut besleyen kullanıcılarda öyle. Şimdiye kadar ethereum en kötü fiyatı 800 dolar olmalıydı.vitalik ethereum konusunda biraz pasif kaldı sanki.

Şimdide Vitalik'in "ben olmadanda ethereum yoluna devam eder" diye bir açıklama yaptığı konuşuluyor. Ne kadar doğru bilemiyorum ama sanki birileri ethereumun fiyatını bilerek baskılıyor.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Ethereum benim için 1000 doları görse yeterli. Kaç aydır sürüne sürüne ne hale geldi. Tabi ondan büyük umut besleyen kullanıcılarda öyle. Şimdiye kadar ethereum en kötü fiyatı 800 dolar olmalıydı.vitalik ethereum konusunda biraz pasif kaldı sanki.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Bu adam ilginç biri bitcoin tahmini ise 22.000 dolar bakalım ne olacak
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-09-27/crypto-bull-thomas-lees-says-ethereum-is-poised-for-a-big-rally
https://www.cnbc.com/2018/09/27/beaten-down-cryptocurrency-ether-is-staging-a-comeback-fundstrats-tom-lee-says.html

Tom lee müşterilerine gönderdiği mektupta Ethereum fiyatının gereğinden fazla düştüğünü böylesi düşüşlerde genellikle kayıpların tamamı telafi edileceğini söyledi. Ethereum için raporda ralli erken başlarsa 2018 sonuna kadar 1900 doları göreceği belirtildi.

Pages:
Jump to: