Pages:
Author

Topic: Tom Lee Saçmalığı ? [Haklı Çıktım-Tahmin Böyle Yapılır] - page 2. (Read 493 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Şu âdi herifin her haberi yapıldıgında coinlerimi satıyorum.Ve herzaman kazanan ben oluyorum.Tom Lee demiş ki şimdide sene sonu 15.000 $ olacakmış Btc.
Ben satıyorum ve iddaa ediyorum bitcoin daha fena düşecek.Güncel kur : 5650 $

Evet btc 4400 $ , tahminlerim tuttu şimdi alım için bekliyorjm.
Tekrardan merhaba arkadaşlar ,
4500 $ 'dan girdim artık yükseliş bekliyorum.Bakmayın milletin 3 k gelecek demesine,bu rakamlar bile hayaldi bence daha aşağısı çok çok zor.Tabi dikkat etmekte fayda var eğer düşerse 4500 aşağısına satarım yine alım için 3900 $ beklerim.
Tom lee , Mcafee , Roger ver , Binance-btc e - bitmex ceo'su gibi adamları dinlemeyin.Onlar ne diyorsa tersini yapacağım  Cheesy

McAfee ye herkes biliyor zaten. O ne söylerse söylesin piyasaya etkisi yok. Tom Lee denen herif piyasayı leş etti. Bende bitcoin 4bin doların altına inebileceği düşünüyorum.Bu adamları dinlemeyerek iyi etmişsin.
newbie
Activity: 174
Merit: 0
Şu âdi herifin her haberi yapıldıgında coinlerimi satıyorum.Ve herzaman kazanan ben oluyorum.Tom Lee demiş ki şimdide sene sonu 15.000 $ olacakmış Btc.

Tekrardan merhaba arkadaşlar ,
4500 $ 'dan girdim artık yükseliş bekliyorum.Bakmayın milletin 3 k gelecek demesine,bu rakamlar bile hayaldi bence daha aşağısı çok çok zor.Tabi dikkat etmekte fayda var eğer düşerse 4500 aşağısına satarım yine alım için 3900 $ beklerim.
Tom lee , Mcafee , Roger ver , Binance-btc e - bitmex ceo'su gibi adamları dinlemeyin.Onlar ne diyorsa tersini yapacağım  Cheesy
newbie

sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Halen sene sonu tahminleri yapıyorlar utanmadan . Zenginlik böyle birşey demekki "tahminleri hiç tutmadan utanmadan yaşamak ".
newbie
bi kaç hafta sonra 4000 dolarları görebileceğimizi düşünüyorum bende ama daha fazla düşeceğini sanmıyorum bir balon değil olmamalı  Huh lütfen olmasın Smiley

4850 $ değecek diye düşünüyorum malesef ki..

Buyur kardeşim tekrar düşündügm gibi oldu 4850 değdi
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Gerçekçi bir yanı olmayan bir tahmindi zaten. Böyle adamlara çok prim vermemek lazım. Bu piyasa, öyle kolayca tahmin edilebilen bir piyasa değil. Görüldüğü gibi Bitcoin 4900 dolarları gördü.
member
Activity: 297
Merit: 10
litecoinin kurucusu bitcoin hakkinda konusuyor angut degilsen anlarsin
adam zaten acikladi benim elimdeki liteleri hepsini saatim elimde litte yok yani bitcoine yatirmis elbet speklesyon yapacak godos oglu godos
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost

Yapılan açıklamaları çok kale almayın tüy dikmek için uğraşıyor dürzüler. Bu piyasanın uzun süren ayı dönemi iyice dip yaprıktan sonra yerini boğaya bırakacaktır. Hep böyle gidecek değil ya
full member
Activity: 300
Merit: 103
KAbahat bunlarda değil bunları dinleyenler de bunları adam yerine koyup haber yapanlarda bunları takip edenler de kabahat yada bunları adammış gibi gösterenler de
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Zaten bu adamlar o şom ağızlarını ne zaman açıp tahminlerde bulunsalar piyasanın şaftı kayıyor, aslında bunları konustumayacaksın diyecem ama zaten piyasa yapıcının paralı uşakları bunlar,bunlar susarsa milleti nasıl kandırcaklar.
newbie
bi kaç hafta sonra 4000 dolarları görebileceğimizi düşünüyorum bende ama daha fazla düşeceğini sanmıyorum bir balon değil olmamalı  Huh lütfen olmasın Smiley

4850 $ değecek diye düşünüyorum malesef ki..
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
bi kaç hafta sonra 4000 dolarları görebileceğimizi düşünüyorum bende ama daha fazla düşeceğini sanmıyorum bir balon değil olmamalı  Huh lütfen olmasın Smiley
newbie

Şuan ki kur btc 5250 $ , eth 150 $  Grin Gördünüz dimi tom lee'nin nasıl bir kah... oldugunu ? Daha da düşecek en dipten alacağım!
newbie
Şu âdi herifin her haberi yapıldıgında coinlerimi satıyorum.Ve herzaman kazanan ben oluyorum.Tom Lee demiş ki şimdide sene sonu 25.000 $ yerine 15.000 $ olacakmış Btc.Ohhh ne ala memleket salla gitsin..
Pages:
Jump to: