Pages:
Author

Topic: Tom Lee’den Yeni Açıklamalar: Ayı Piyasası Bitti - page 2. (Read 310 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bence bu herifler her seferinde böyle açıklamalar yaptıktan sonra ellerindeki bitcoinleri satışa koyuyorlar. 3-5 günde böyle açıklama yaparak bir şekilde artmasını sağlayıp milletin eline veriyorlar. ya da işsiz herifin teki amk!
member
Activity: 546
Merit: 10
bu tartışma daha çok uzar gider.

inanın 20K'ya gelip de aştığı zaman haa tamam artık bitcoinde boğa başladı diyeceğiz. ama o zaman maliyet çok artmış olacak haliyle. baktın güçlü desteği kırdı bitcoin ayı hortladı dersin.  baktın güçlü destek kırılmadı o zaman panik yapmazsın.
member
Activity: 630
Merit: 37
Ayı piyasası bitmedi daha benim düşünceme göre. Bittiğine inanmamız için Bitcoin'in bu seviyenin daha da üstlerine çıkması gerekli.
ayı piyasası bitmedi tam anlamıyla ama bitmek üzere çünkü bitcoin belini doğrultmaya başladı iyice
member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
Aynı fikirdeyim artık kara kışın bittiğini gösteren sinyaller var. Kripto piyasasındaki gelişmeler güzel her yerden iyi haber gelmekte bitcoin artıyor daha ne olsun.
member
Activity: 980
Merit: 12
Ayı piyasası bitmedi daha benim düşünceme göre. Bittiğine inanmamız için Bitcoin'in bu seviyenin daha da üstlerine çıkması gerekli.
member
Çok komik ya bu adamın son 6 ayda en az 50 beyanı oldu. Sürekli BTC'nin dibi bu diyordu ama BTC düşüyordu. Şimdi de ayı bitti diyor ya hayırlısı Smiley

son altı ayda bulunduğu o 50 beyandan sanırım bir tanesi bile tutmadı tom lee beyin Cheesy
full member
Activity: 742
Merit: 140
Ay piyasası bitmiş olabilir ama boğa sezonu henüz başlamadı. Bitcoin bu rallide güzel bir sıçrama yaptı ve piyasada ki karamsar atmosferi sildi geçti bana kalırsa. Bu şekilde yavaş yavaş artıp, 2020 yılında boğa sezonu yaşanırsa piyasada güzel rakamlar göreceğiz.
member
Activity: 574
Merit: 13
Çok komik ya bu adamın son 6 ayda en az 50 beyanı oldu. Sürekli BTC'nin dibi bu diyordu ama BTC düşüyordu. Şimdi de ayı bitti diyor ya hayırlısı Smiley
jr. member
Activity: 274
Merit: 1
Umarım öyledir. Ayı piyasası bitmiştir. Ama zannetmiyorum biteceğini bence yeni başlıyor bu tüm zamanların en uzun ayı piyasasıdır bana göre. Umarım yanılıyorumdur.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Ayı piyasası tam anlamıyla bitti demek için çok erken, son bir düşüş daha yaşatacaklar diye düşünüyorum markete. Boğa öncesi son bir silkeleme olabilir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ayı piyasasının bittiğine yönelik söylentiler ortada dolaşıyor. Bunları dikkate alıp piyasaya sıcak bir para akışı sağlanırsa o etkiyle boğayı yavaş yavaş yakalayabiliriz, bakalım durgun piyasasının seyri ne yöne kayacak..
member
Activity: 560
Merit: 11
ayı piyasasının tekrar hortlayacağı yer 4000 doların altı ve oraya düşmediği sürece en ufak sorun yok. bitcoin bir kere dip yaptığı yerlere yakın uzun süre dolaşır. günün birinde uçup gidecek.
member
tom leenin john mcafee den hiçbir farkı yok blockchain istanbula da gelmişti o konferansta da benzer açıklamalarda bulunmuştu ama hiçbir dayanağı olmadan bunları söylüyor
copper member
Activity: 238
Merit: 1
Fundstrat Global Advisors adlı kripto para analiz ve danışmanlık şirketinin kurucusu olan Tom Lee, yeni açıklamalar yaparak kripto para sektörüne ilişkin yeni fikirlerini paylaştı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda Bitcoin’in gerçek değerinin 14 bin dolar olduğunu ifade eden Lee, bugün de, bir endekse göre, Bitcoin ve kripto para piyasalarının ayı sezonunun sona erdiğini ifade etti.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Lee, şunları yazdı:

”Bitcoin Misery Index, 4 Nisan günü 89 puanı geçti. Bu rakam, Haziran 2016’dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Bunun iyi ve kötü anlamları var. İyi haber şu ki, 67 puan ve üstü sadece boğa piyasalarında gördüğümüz bir rakam. Kötü olan noktası ise bu rakamdan sonra düşüşler olabilir o da kar alımı ile ilgili.”

Bitcoin’in yaşadığı Nisan başındaki artışın etkileri halen sürüyor. Bu da çok normal bir durum çünkü, lider kripto para birimi uzunca bir süredir bu kadar sevindiren bir ralli yaşamamıştı. Daha önceleri de bu artışın üzerine açıklamalar yapan isimler, artık ayı piyasasının son demlerini yaşadığını ve hatta bittiğini de söylemişti.

Özellikle kurumsal yatırımcı ilgisi, market döngüsü ve ufuktaki blok ödülü yarılanması gibi süreçler, bu noktada yatırımcıları heyecanlandıran detayların başında geliyor. Bakalım Lee ve arkadaşları daha önce birçok seferde olduğu gibi, bu kez de Bitcoin fiyatı ile ilgili olarak doğru bir tahmin yapabilecek mi?

Kaynak: https://koinbulteni.com/tom-lee-aciklamalar-ayi-piyasasi-41951.html
Pages:
Jump to: