Pages:
Author

Topic: Ton Yaklaşıyor! Telegram Open Network - page 3. (Read 510 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 04, 2019, 07:07:37 AM
her zaman risk sana ait bro. cok laflar döndü dolastı tam arastırmadım ama o mail banada gelmiş aynı zamanda exmarkets söyle bi mailde atmıs fiyatlar konusunda....

ExMarkets: $3.20 USD/GRM | Liquid exchange: $4.00 USD/GRM | Ataix: $5.00 USD/GRM

Çok pahalı değil mi ya şu zamanda tanesinin neredeyse 20 türk lirası olması hayır ben de başta alayım iyidir libradan önce çıkıyor değerlenir falan diyecektim ama nedense aklıma yatmadı nasıl fiyatı artacak neden elimizde tutalım bu sırf uygulama üstü para gönderilsin diye çıkan bir coin değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba uygulama üstü para yollanacaksa alan gönderir göndericiden alanda satar niye tutsun garip geldi çözemedim
member
Activity: 596
Merit: 14
October 04, 2019, 07:05:01 AM
her zaman risk sana ait bro. cok laflar döndü dolastı tam arastırmadım ama o mail banada gelmiş aynı zamanda exmarkets söyle bi mailde atmıs fiyatlar konusunda....

ExMarkets: $3.20 USD/GRM | Liquid exchange: $4.00 USD/GRM | Ataix: $5.00 USD/GRM
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
October 04, 2019, 06:59:03 AM
Az önce böyle bir mail aldım. Uzun zamandır dört gözle beklediğimiz Telegram'ın kripto ağı TON halka arz ediliyor. CEX gibi ciddi bir borsadan böyle bir mail alınca artık işin gerçekten de ciddi olduğunu anladım. Geçenlerde bir borsa daha satışını başlatmıştı sanırım forumda okudum yada bir telegram gurubunda.

Sizce kaç dolardan fiyatlanır? Nerelerden almak lazım? Yatırım yapılır mı?

Pages:
Jump to: