Pages:
Author

Topic: Toprağa Gömülmeye Değer - Evladiyelik Coinler - page 3. (Read 787 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
Bencede hdac,tezos ve wanchain onun haricinde wepower ve ethereum biriktirirdim. Geri kalanların uzun yıllar boyunca yok olacağını göreceğiz tabi ömrümüz yeterse. Ayrıca kriptoya çok güvenmemek lazım herşey bir anda yok olabiliyor
full member
Activity: 411
Merit: 134
Nedense Binance Coin (Bnb) es geçiliyor bu evladiyelik coinler seçimlerinde.

Bence sepette Bnb kesinlikle olmalı.Hatta ileriye yönelik Kcs(KuCoinShares) bile bu sepette olmalıdır diye düşünüyorum.Tabii karar sizin.(dyor/ytd)
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Evladiyelik Ledger hayırlı olsun, kripto işinde olan herkesin bir tane edinmesi gereken bir cüzdan. Torunlara bırakılacak evlâdiyelik koin bulmak işte orası sıkıntı, fakat içine konulacak koin bulmak kolay, şu an için Ledger'in desteklediği her koini içine atıyorum ama unutmak yok gözünüz üstünde olmalı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Toprağa gömdükten sonra yine de takip etmek lazım ama. Yok swap oluyor yok mainnet geçişi oluyor, sonra toprak altında çöp olmasın Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
btc>>>>6547 dolar
ethereum>>>475 dolar
neo>>>39.48 dolar (çin etheri)
İOTA>>>>1.16 dolar (alman harikası)
waves>>2.95 dolar (evladiyelik dendiğinden anca artar zaten Cheesy)
dogecoin>>>>0.0026 dolar (şirin şey)
bancor>>>3.07 dolar (çakma waves-bnb)
wax>>>0.012 dolar (online oyun)
Einsteinium-emc2>>>>$0,126028 (vakıf bağış vs)
omni>>>$15,44 USD (tether'e bağlı, yıkılmazsa bi atak yapacak inanıyorum)
member
Activity: 196
Merit: 10
Uzun vade söz konusu olduğunda aklıma ilk gelen coin Ethereum oluyor. Bence şu anda değerinin çok altında işlem görüyor. Sürekli gelişmeye devam ediyor ve birçok projede kullanılıyor. Şu anki değeri 463 dolar civarında ancak uzun vadede değerini katlayacağına inanıyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Konuyu yakından takip ediyorum, tavsiye edeceğiniz coinleri araştırıp listeye ekleyebilirim bende.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Gen,hydrogen,Zrx,trx,
Demirbaşlar ise ethereum,neo,xrp ve bitcoin her zaman.herşey biter bu reisler kalır.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Sizde vardır öyle coin ya da tokenler. En son gomerken içinde olanları yazında belki bizde bi ledger gomeriz. 😀😀😀
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Benim tercihlerim de şunlar olurdu: NEO, EOS, TEZOS, MTH, DOGE, ETC, ZRX
Doge çok fazla yükselmeyebilir tabi enflasyonist olduğundan, fakat diğerleri bundan birkaç sene sonra güzel yerlere gelebilirler.
member
Activity: 322
Merit: 32
Quarkchain 0.07 $
Matrix Ai 0,55 $
Tezos  1.70 $
Neo 40 $
Cardano 0,14 $

Bunlar benim ölümcül hodl listem hocam. Hele Quarkchain başarılı olursa 100x işten bile değil Smiley

Ethereum gönüllerin şampiyonu fakat artık katlamak için çok hantal tıpkı Bitcoin gibi.

Bize emekli edecek coin lazım Smiley
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Her bir zaman yolundan şaşma derim. Bu piyasanın coinleri artık belli ve daima yukarıya doğru tırmanış olucak. BTC, LTC, ETH, NEO, GAS, BNB olan bir sepet oluştur sakla.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
BTC hariç şu an tüm koinler yerlerini başka koinlere bırakabilir. Sosyal medya devleri kendi kripto paralarını çıkartıp kullanım alanı bulursa, ledger'a koyduğunuz koinler çöp olacak. Yani demek istediğim BTC harici hiç bir koin yıllarca hold yapılmamalı.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Tabiki Ethereum, NEO, 0x, Monero,Zec, Zill. Ben onlara muhtesem 6li diyorum cantam full bunlarla dolu emekli olunca lambo ile cektigim fotoları buraya atarım kanky  Grin Grin Grin
member
Activity: 476
Merit: 31
Kalemder hocam her zaman ilgi çekici başlıklar buluyorsunuz  Smiley

Bana göre evladiyelik altcoinler

Tezos (XTZ) : 1.68 $

Neo (NEO) : 41.00 $

Pundi x (NPXS) : 0.003878 $

Tabiiki Ethereum (ETH) : 475.00 $
newbie
Activity: 86
Merit: 0
NEO bence ileride ether gibi olabilir bu sene en az 100 doları yine görür diye düşünüyorum ama etherde sağlam bir kapı
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Ethereum haricinde söylenen coinler bence kişinin kendi elinde tuttuğu güvendiği coinlerdir. Ama bence tek geleceği parlak gözüken ethereum diğer coinlerin bir çoğu zaten ethereum altyapını kullanıyor. Ethereum giderse onlara da elveda Cheesy
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
kesinlikle ether suanki coinler arasında en azından suan bile kendini ispat etmiş ve geleceği vitalik yuzunden cok acık bir coin
newbie
Activity: 82
Merit: 0
Nano (NANO)
Miktar: 2.000
Güncel Fiyat:  $2,68 USD
Hold: 2020 yada 50$

Ayrıca ledger nano coini destekliyor
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Ben bu listeye ilk sıradan Xvg (Verge Coin) girsin derim. Bence piyasa normale döndüğünde en çok yükselecekler arasında da bir numara.
Pages:
Jump to: