Pages:
Author

Topic: 🚀 Trade.io 2018'de yüksek değer kazanacak - page 2. (Read 351 times)

full member
Activity: 420
Merit: 108
Airdropuda yapılmıştı ama çok fazla bir miktar dağıtmadılar 50 tane göndermişlerdi.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Trade.io uzun zamandır benim de takibimde . ICO sürecinde de güzel yatırım toparladılar . Ekip profesyonel duruyor ve işin üstesinden gelecek gibi resmen. Alım için gayet güzel durumda . En kötü Q3 periyodlarında sağlam fiyatlara gelebilir.
member
Activity: 283
Merit: 10
Arkadaşlar Trade.io'yu bilen bilir. ICO'sundan beri baya düştü ama şuan bence alım fırsatı olabilir. Coinmarketcap'da şuan 0.37 dolardan işlem görüyor. Bence yakında yükselişe geçecek.

https://coinmarketcap.com/currencies/trade-token/

Bunu neden mi düşünüyorum?

1) Nisan ayında platform lansmanı olacak ve 200 üstünde token işlem görecek
2) Bu token sahibi herkes aslında borsanın ortaklarından oluyor. Elinizde tokenleri oldukça kardan pay alıyorsunuz
3) Ekibi oldukça sağlam, bunu yapabilecek bir ekip
4) Fiyatı dediğim gibi çok düştü. ICO'sunda 1 dolar civarındaydı. Ve toplamak için bir fırsat olabilir
5) Domain adı çok güzel ve ICO'sunu takın takip ettim ve grafik olarak oldukça başarılıydı. Borsada da bunu yaparlarsa kullanıcılar için ilgi çekici olabilir ve yüksek hit alabilir
6) Son zamanlarda borsa tokenleri çok değer kazanıyor. Bunların arasında binance, kucoin ve idex sayılabilir. Borsalar rağbet gördükçe tokenlerida çok yükseliyor

Yatırım fırsatı olabileceğini düşünüyorum. Yeni nesil borsa olarak yeni bir BINANCE olabilir.

Bunlar tabi ki benim görüşlerim. Eleştirilere ve ilave bilgilere açığım. Bunun dışında bana merit vererek destek olursanız sevinirim.
Pages:
Jump to: