Pages:
Author

Topic: Trader'ları Zengin Etmek Değil, Dünyayı Değiştirmek - page 2. (Read 641 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Buraya gelenlerin çoğu belli başlı bir yatırım elde edip çekip gitmek gibi planları var ancak bu daha doğum aşamasındaki bir teknoloji mavi yumurta olacak mı yoksa balon gibi patlayacak mı bunun da biz yatırımcıların niyetleriyle düz korelasyon halinde olduğuna inanıyorum.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Ya zaten bu ico faslı tam anlamıyla başlıyalı 1 yıl olmadı katılan kişilerin %90 dan fazlası da kısa sürede parasını katlamak için katıldı o da ters tepti tabi ki. En iyisi sağlamlara uzun vadeli yatırmak.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Binlerce altcoin oluştu bu trade piyasası için ve şunu da kabul edelim çoğunun geleceği yok bu altcoinlerin, güzel değinmişsin konuya ve bence işte o bahsettiğin teknojik devrimin peşinde olan projeler yıllar içerisnde ayakta kalabilecek ama o trader zengin ediciler, vurgun yapma amacıyla piyasaya sürülen coinlerin çok büyük bir kısmı tarihe karışacak bir kaç yıl içinde.
member
Activity: 182
Artık çok geç bitcoin ve altcoinler bir yatirim araci oldu. Yakinda Bistte bile girebilir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bunun bir yatırım aleti olmadığını insanlığa duyurmak için bayağı geç olmadı mı abi.
Zaten bu zamana kadar bu işten zengin olan oldu. Ki zenginlerin de çoğunluğu sitelerin sahibi. Paranın fazlasını onlar alıyor.
member
Activity: 196
Güzel bir anlatım olmuş gerçekten emeğinize sağlık.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
İşin mantığını unutup da herşeyi yatırım olarak yorumladığımiz için ister istemez teknolojinin asıl mantığı ortadan kalkıyor. Ki uzunca bir sürede bu olay böyle gider.
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Bitcoin zaten bence traderları zengin eder veya etmez ama konumuz sadece Bitcoin değil. Biz burada genelde Bitcoin ve altcoin fiyatlarını ve getirilerini konuşuyoruz ancak blockchain dünyaya başka bir bakış açısı getirecek, bu neredeyse kesin. Blockchain ile her teknoloji, her konu, her alışkanlık değişecek. Bence seçimler ilk başta etkilenecek blockchain'den. Bazı yeni projeler seçim olayını gündeme aldı bile. Ncash yanlış hatırlamıyorsam projesinde bu konuyu ele aldı. Seçim güvenliği açışından çok mantıklı ve hızlı bir sonuç verecek proje. Ben blockchain in getirileri konusunda heyecanlıyım son derece. Her gün yeni bir şey çıkıyor. herhalde bir benim aklıma yeni proje gelmiyor ki bende bir ICO patlatayım.  Grin Grin
member
Activity: 280
evet bu iş öyle bir hale aldı ki, sadece borsa üzerinden gidiyor, yok şu kadar arttı yok bu kadar düştü, yok şu oldu yok bu oldu,  ya kimse de demiyor ki bu işin teknolojisi nedir
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
guzel bir yazi. eline saglik
full member
Activity: 336
Merit: 154
İşte bu yüzden İCO çöplüğüne döndü ortalık. Projeyi öyle göz gezdirerek değil dibine kadar incelemek gerekiyor. Tron muş İns miş bunlar elde patlıyor sonra. Ama Steemit gibi Ethereum gibi olanlarda senelerce konuşuluyor. Adamların amacı zengin olmak değil bir şeyleri değiştirmek. Ponzi sistemini iyi araştırırsanız proje sahiplerinin bakışlarından bile ne olduğunu anlarsınız. Bu arada yazını çok beğendim.
full member
Activity: 364
Merit: 100
şimdi kim ne derse desin. inanın blockchain teknolojileri insanların umrumda değil şu anda. herkes cebime nasıl para koyarımın derdinde. bunu artan icoların sayısından, bir anda rekor yükselişler ve sert düşüşlerden anlayabiliyoruz. el değiştiren tek şey para oluyor bu durumda. gerçekçi kaç tane proje var. hangi sorunu çözmüşler şu ana kadar. tek amaç cebe giren para. bu zihniyetin değişmesi lazım.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
"Traderı zengin etmek için değil, dünyayı değiştirmek için buradayım" mı? Çok iddialı olmuş. Umarım başarırsın hocam diyeceğim de değiştirip ne yapacaksın dünyayı. Nesini değiştiriyorsun? Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Bir bönem yükselmeyen coinleri dövüyorlardı zaten . Umarım tek bir kişi değil tüm takım bu kadar idealisttir.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Böyle büyük ve yenilikçi bir teknolojik girişimin ticaretçilerin ayağına düşmesi üzücü bir durum.
Amacına uygun dünyayı değiştiren bir yapıyı umarım ömrü hayatımızda görürüz..

Cardano bu kadar devrimci ve toplumsal düşünüyor ise yatırım yapılır bence . Zaten sağlam bir fikir olmasıda çok önemli .

Katılıyorum. Bir dönem fiyatı çok yükseldiği için şişirme bir coin olduğu söyleniyordu ama kurucunun düşüncesi bu yönde ise yapacakları işler de sağlam olacaktır. Söylendiği gibi, birkaç haftada yükselemese de uzun vade yatırım için bir miktar alıp beklenebilir
member
Activity: 108
Merit: 38
One day everyone will use the blockchain.
İyi dilekler ve ilk meritler için çok teşekkür ederim.
Tabi ki ben de yatırım yapıyorum, yatırımcı mantığıyla yaklaşıyorum çoğu zaman ama kayıplar olduğunda hep şu geliyor aklıma, bir teknolojinin veya sistemin baş kaldırışına tanıklık ediyoruz.

Sanırım işin püf noktası kaybettiğinde üzülmeyeceğin rakamlarla ve gerçekten ihtiyacın olmayan parayla yatırım yapmak. İşte o zaman keyif alabiliyor insan.

Diğer türlü piyasanın aralıktan bu zamana yaşattığı değer kaybı katlanılır değil resmen. Tepeden ETH almışlığım var ve kayıp %70. Dile kolay tabi söylemesi ama gerçekten anlık düşününce çok büyük bir rakam. Böyle durumlarda da inanıyorsan piyasanın ayağa kalkacağına sabırla bekleyebilmek de ayrı bir maharet..
member
Activity: 88
Merit: 12
 Duygularıma tercüman olmuşsun kardeşim,

Kapitalizmin eğittiği insanlardan, kolay kolay bu tarz düşünceler ortaya çıkmıyor çünkü,
değerini bilmek gerekiyor geliştiricilerin.

Düştü çıktı bunlar biraz boş muhabbet,
zaman kaybı olacak her geçmiş günde.
Geçmişe baktığımızda öyle olduğunu da görüyoruz .

Arada bende yapıyorum trader geçmişim var açıkçası
ve altın ve döviz piyasasıyla ilgilendiğim dönemlerden kaynaklı ezbersel hareketler sergiliyorum Smiley

Her şeye rağmen bizi dışarıdan okuyanlara çağrıda bulunalım, 100 dolar 200 dolar bağışlayın bu sisteme,
ilerde köle olmasın toplumlar ve tek merkezden savaşlar ve ekonomiler dizayn edilmesin diye bu bağışı yapın,
hemde hiç karşılık beklemeden diyelim.

Farklı bir manyetik etki yaratacak, ekonomide dengeleri şaşırtacak gücü var çünkü temel fikrin.

Ayrıca, Adadan elektirik aldım sayende, çaya çıkarız belki Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Böyle büyük ve yenilikçi bir teknolojik girişimin ticaretçilerin ayağına düşmesi üzücü bir durum.

Cardano bu kadar devrimci ve toplumsal düşünüyor ise yatırım yapılır bence . Zaten sağlam bir fikir olmasıda çok önemli .
member
Activity: 448
Merit: 12
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Vitalik te bu kafadan bence . O da lambo culara sinir olması gibi bir durum . Bende dahil olmak üzere buradan biraz kazanç elde edip rahat bir yaşam istiyoruz . Fakat idealist insanların olduğunu görmek güzel .
Pages:
Jump to: