Pages:
Author

Topic: TRC Pool (in teste) - pentru cei interesati de terracoin - page 15. (Read 14894 times)

hero member
Activity: 541
Merit: 500
Am dat cu 600 mega in el dar cred ca am gresit eu ceva si aveam 100% erori.

Mai incerc maine ca acuma nu sunt ...apt.
full member
Activity: 196
Merit: 100
s-au inregistrat useri noi pe pool, insa nu au stat prea mult cand au vazut hash rate-ul
-- am dat niste anunturi pe terracointalk.org (multumesc pentru sugestii philips!) si aici pe bitcointalk.org --

sa vedem daca se misca ceva. pana atunci, in noi e nadejdea!
member
Activity: 84
Merit: 10
Eu am parasit ptr moment pool-ul ca sa fac niste teste pe ltc.wincoin.com . Pana acum mi se pare un mare bullshit acolo. Revin pe TRC maine dim.

Dupa ce o sa-mi vina si cealalta placa video o sa intru cu 500MH/s dar de luni incolo...

Problema cu hash-power-ul o are toata lumea... Incearca sa-i faci mai multa reclama sa vina si din afara tarii pe pool. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.
full member
am ramas in pool doar eu cu 8fold... au aparut si ceva useri noi, dar vazand rata hash scazuta au parasit pool-ul dupa 1-2 ore
daca aveti ceva hash power, si vreti sa testati TRC... lasati un miner pe pool pentru jumatate de zi, poate il punem la treaba Smiley
full member
am corectat estimarea TRC/Day (desi este o estimare instantanee... depinde de dificultatea din momentul respectiv)
-- in cazul TRC probabil ca ar trebui folosita o dificultate medie pentru ca variaza de la minut la minut --

si i-am acordat lui philips creditul primului block in NEWS:
NEWS
04/19/2013 First block found by philips!

sr. member
Activity: 391
Merit: 250
1476 accepted,
185 rejected

facem progrese
full member
perfect! ms
member
Merge facuta plata :-)

Acu' sa astept confirmarile.
full member
acum am putea sa testam si platile... daca face cineva payout, sa urmareasca tranzactia
si sa-mi spuna daca e totul ok... nu s-a facut nicio plata pana acum Smiley
member
Verificat ... :-)

Cate-un pic pic pic... :-)

Mai avem nevoie de hash power. Este cam prea putin acum...
full member
evident ca si platile au fost date peste cap din cauza blocului care nu a fost inregistrat in baza de date
voi fi nevoit sa fac niste calcule proportionale pentru a corecta manual balanta conturilor celor care erau in pool
cand philips a gasit blocul.

philips, alexyno, 8fold -- verificati balanta TRC in pool (inca nu e corectata) e corectata!

-- am gasit sursa problemelor... din pacate nu stiu daca sunt inca rezolvate toate.
pana nu mai gasim inca un bloc ...
legendary
Activity: 1974
Merit: 1003
bravo baieti ! de sapt viitoare ma apuc si eu de rig
member
aha... am invatat si eu ceva nou :-)

Din cand in cand mai pun cateva intrebari... sa nu fie cu suparare :-)
full member
tranzactia era 'imature' la inceput, apoi a trecut in 'generated' (but Not Redeemed Yet) si abia pe urma a ajuns in cont
acum e in wallet! mai ramane sa vedem cum rezolv problema cu platile...
member
Am vazut ca s-au facut toate confirmarile pe bloc. Acum daca ma uit pe adresa lui, este ca nerevendicat...

Nu ma pricep la partea de software...dar cum se face pescuirea blocului acum?
full member
Nu stiu. Dar ai putea sa cauti pe http://cryptocoinexplorer.com:3750/chain/Terracoin?hi=110257&count=60 eventual, poate gasesti adresa minei tale la unul dintre blocurile rezolvate de curand.

Apropo; adresa pentru donatii (12GiNsNMUic2JffF3EcJyCuaSsYegvX3Xc) nu se regaseste pe reteaua TRC.
Este si adresa minei?

philips, adresa la care s-a efectuat tranzactia NU este adresa de donatii si nici adresa minei.
se pare ca daemonul genereaza automat o adresa noua la fiecare bloc gasit.

blocul gasit este: 110232
si adresa automat generata este 1Q5j4VE7ewqDcn6Sd8NNvT7S2pMPggaDFg (pentru acest bloc!)

am remediat partial problema... insa mai sap. urmeaza platile si pot aparea surprize
full member
Nu stiu. Dar ai putea sa cauti pe http://cryptocoinexplorer.com:3750/chain/Terracoin?hi=110257&count=60 eventual, poate gasesti adresa minei tale la unul dintre blocurile rezolvate de curand.

Apropo; adresa pentru donatii (12GiNsNMUic2JffF3EcJyCuaSsYegvX3Xc) nu se regaseste pe reteaua TRC.
Este si adresa minei?

philips, adresa la care s-a efectuat tranzactia NU este adresa de donatii, si nici adresa minei!
se pare ca daemonul genereaza automat o adresa noua la fiecare bloc gasit.

blocul gasit este: 110232
si adresa automat generata este 1Q5j4VE7ewqDcn6Sd8NNvT7S2pMPggaDFg (pentru acest bloc!)

inca nu am remediat problema... inca mai sap. urmeaza platile, si ma astept si acolo la surprize :|
sr. member
Activity: 391
Merit: 250
Se pare ca 110273 e numarul cu noroc!
Ty philips!
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Hai ca poate incerc si eu diseara.
full member
philips, se pare ca intr-adevar s-a gasit un block...
insa nu s-a inregistrat in baza de date, si inca sap la asta.
Pages:
Jump to: