Pages:
Author

Topic: TRC Pool (in teste) - pentru cei interesati de terracoin - page 6. (Read 14894 times)

hero member
Activity: 700
Merit: 500
Ce s-a intamplat cu stratum-ul?
full member
Activity: 196
Merit: 100
@philips, multumesc mult pentru feedback!
hero member
Doi mineri:

Code:
Select pool number:
5
Pool: http://terracoin.redpoint.ro:9323
Has own long-poll support
 Queued work requests: 851
 Share submissions: 848
 Accepted shares: 847
 Rejected shares: 1
 Accepted difficulty shares: 847
 Rejected difficulty shares: 1
 Reject ratio: 0.1%
 Efficiency (accepted / queued): 100%
 Discarded work due to new blocks: 20
 Stale submissions discarded due to new blocks: 7
 Unable to get work from server occasions: 14
 Submitting work remotely delay occasions: 2

Code:
Select pool number:
5
Pool: http://terracoin.redpoint.ro:9323
Has own long-poll support
 Queued work requests: 1401
 Share submissions: 1354
 Accepted shares: 1348
 Rejected shares: 6
 Accepted difficulty shares: 1348
 Rejected difficulty shares: 6
 Reject ratio: 0.4%
 Efficiency (accepted / queued): 96%
 Discarded work due to new blocks: 21
 Stale submissions discarded due to new blocks: 7
 Unable to get work from server occasions: 6
 Submitting work remotely delay occasions: 2
full member
Am iesit putin ptr niste teste de rutina... si a ramas calonew singur Huh Ce s-a intamplat?

am mutat serverul... e posibil ca sa unii userii sa foloseasca inca vechiul IP din cache DNS, si sa nu ajunga la server!
... depinde de ISP-ul fiecaruia. pana maine ar trebui sa se propage global noile inregistrari DNS, cu noul IP
member
Activity: 84
Merit: 10
Am iesit putin ptr niste teste de rutina... si a ramas calonew singur Huh Ce s-a intamplat?
full member
NOUTATI:

* am mutat pool-ul terracoin.redpoint.ro pe un alt server
(daca puteti sa intrati cu minerii pentru cateva minute, mi-ar prinde bine un feedback... e posibil sa nu mearga totul ok)

* odata cu mutarea, noua adresa a pool-ului este: 16TY1tRV8RPASHvcNWg2S589tay7ZvNYB6
(vechea adresa 1CyxRw4gS6ZRsTTUgfFbNDeEHsiAehADcr a fost folosita ultima oara pt rewardul ultimului bloc: 120,816)

incepand cu blocul urmator, reward-urile vor fi primite pe noua adresa
legendary
Activity: 1974
Merit: 1003
probabil e un botnet si mineaza la tine pt ca este un pool mic cu risc scazut de a fi banat
full member
80,423,295 MH/s ...
OARE DE CE AR INTRA CINEVA CU HASH POWER-UL ASTA PE UN POOL?  CA EU AS MERGE SOLO! Smiley
full member
NOUTATI:

cred ca a intrat cineva cu un ASIC pe pool... vad 4,400,796 MH/s in top hashrates!
pacat ca toate sunt rejects! -- banuiesc ca a intrat cu --scrypt pe terracoin, si de aia are 100% rejects

@philips, multumesc pentru recomandari! incerc sa vad cum am timp de p2pool. deocamdata trebuie sa mut terracoin.redpoint.ro pe un alt server. O sa anunt cand am facut switch-ul.

EDIT:
14,016,086 MH/s !
19,203,549 MH/s --  stratum ii da shares de difficultate = 49794!!!  dar, are 100% rejects! fac pariu ca a intrat cu --scrypt flag activat
(si cum terracoin e SHA-256, ii da 100% rejejects!)
24,381,710 MH/s !  ce sistem o avea ?!!

si tot mai creste:
33,348,641 MH/s ! pacat ca sunt 100% rejects!
40,018,353 MH/s ...
la 44,186,872 MH/s primeste shares de difficultate 124485! tot 100% rejects... oare nu se uita deloc la rapoartele minerului?
hero member
ramane de de vazut cat de mare e interesul in terracoin ...

Terracoin o duce bine ca profitabilitate, dar mai putin bine (pe moment) fata de altele.
(acum cand scriu mai sunt FRC si BTE in fata, vorbind de monede SHA-256)

Daca mai punem si monedele scypt la socoteala....ce rost are sa minezi TRC acum?

Imi inchipui ca sa gestionezi un singur pool e destula bataie de cap dar, ar fi o chestie tare daca ai avea macar un nod p2p unde se mineaza de toate.
O taxa modica acolo si unde nu curge, pica.

Ca exemplu asta: http://p2pool.org
full member
totul e ok din punct de vedere al site-ului. poate ai o problema temporara cu conexiunea?
newbie
Activity: 6
Merit: 0
S-a intamplat ceva? Nu mai reusesc sa ma conectez la ..... terracoin.redpoint.ro   Eram curios sa vad ceva rezultate. Poate mai tarziu..
full member
bun venit! ramane de de vazut cat de mare e interesul in terracoin ... daca creste hash powerul si pool-ul reuseste sa se autosustina, o sa vedem probabil si blocuri rezolvate la intervale mai regulate
newbie
Activity: 6
Merit: 0
salut baieti, am intrat si eu la in pool-ul acesta pentru teracoin.  Sa vedem ce iese pana la urma. Sincer as dori sa raman permanent, dar mai vedem dupa cateva zile.....
Asta in functie si de ce se aduna acolo in....... cos (balanta).
full member
NOUTATI:

* s-a adaugat cursul TRC/BTC in header, actualizat in timp real, in formatul BTC-e: 1 TRC = 0.00574 BTC
(cursul este cel dat de BTC-e.com)
hero member
Calonew vad ca e ocupat sa ne ofere in optiuni selectarea dificultatii dorite. Frumos.
hero member
Activity: 541
a fugit calonew cu banii  Shocked Grin Grin Grin Tongue

Ei, fugit, fugit...
Pe unde sa fuga? Nadlacul e langa mine (ca inspre est is rusii)

Il impiedicam cu un butoi de bere si o ciozvarta de miel...pana infuleca si bea el decolam eu cu aia 1,6 TRC a lui rammy
 Grin
full member

nu cred ca aveam ceva in cont  Cheesy

nu am fugit! desi... rammy2k2 are totusi in cont vreo 1.6 TRC...
tentant!!! Smiley

acum serios, problema lui rammy2k2 este generata de incercarile repetate de logare cu parola gresita
full member
nu pot sa ma loghez, introduc username si pass si ...

"Welcome to terracoin.redpoint.ro! Please login or join us to get detailed stats and graphs relating to your hashing!"

@rammy2k2, iar vad 5 incercari nereusite de login pe contul tau. iar ai activat protectia automata a site-ului
banuiesc ca ai schimbat parola recent, si acum incerci cu parola gresita.

o sa incerc sa-ti resetez manual parola, si revin cu un PM
legendary
Activity: 1974
Merit: 1003

nu cred ca aveam ceva in cont  Cheesy
Pages:
Jump to: