Pages:
Author

Topic: Tron - page 3. (Read 519 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
March 03, 2018, 11:42:04 PM
Tron gibi projeleri yalnızca twitter dan tavsiye alarak alım yapmak çok risklidir. Pump olur çakarlar aşağıya elinizde patlar. Dikkat etmek lazım twitter bazıları için silkeleme alanı olabiliyor.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
March 03, 2018, 11:27:38 PM
Tron'u size bu kadar kötü yapan ne bilmiyorum ama o sayfada ağlayan arkadaşların hepsi Twitter'de pump&dump kovalayan ve her coini en tepeden almayı seven tipler. Bu piyasada hiçbir coine düşman olmayacaksın, dipten aldığında her coin sana para kazandırır, Tron aynı Ripple gibidir dipten alana garanti kâr getirir.

Arkadaş çok güzel açıklamış bak bu yazıyı dikkatli oku a dan z ye herşey yazıyor kilit nokta şu Tepeden mi girdin yoksa dipten dipten girdiğin zaman elbet eryada geç kar edeceksin  Savaş hali tutmaz piyasada coinlere karşı
member
Activity: 378
Merit: 11
March 03, 2018, 09:14:20 PM
bir ara çok iyi pump yemişti alibabayla anlaşıyor falan dendi sonra ne olduysa birden söndü değerinin çok üzerine bile çıktı bence
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
March 03, 2018, 08:26:34 PM
Tron'u size bu kadar kötü yapan ne bilmiyorum ama o sayfada ağlayan arkadaşların hepsi Twitter'de pump&dump kovalayan ve her coini en tepeden almayı seven tipler. Bu piyasada hiçbir coine düşman olmayacaksın, dipten aldığında her coin sana para kazandırır, Tron aynı Ripple gibidir dipten alana garanti kâr getirir.
newbie
Activity: 39
Merit: 0
March 03, 2018, 07:56:24 PM
Merhaba arkadaslar,
kripto konusunda cok yeniyim gecenlerde ingilizce forumlari okurken bir kac defa gozume Tron takildi ben de gaza gelip bir miktar aldim, hemen aldiktan sonra forumun turkce kisminda birseylere bakarken Tron ile sayfaya denk geldim ve okuduktan sonra ne kadar yanlis yaptigimi anlayip hemen geri sattim. Uzun lafin kisasi bu Tron sayfasinda yorum yapan arkadaslarin gozlerinden operim. Onlarin sayesinde yaptigim yanlisin farkina vardim ve Tron illetine bulasmadan elimden cikardim.

Bu da bana ve tum yeni arkadaslara ders olsun okumadan arastirmadan yatirim yapmayin. sagda solda duydugunuz yorumlara gore de hareket etmeyin, bu iste duygusal olmamak lazimmis onu da anlamis olduk. Neyse iyi yirttik
Pages:
Jump to: