Pages:
Author

Topic: TRON kurucusundan bir müjde...Bir sıçrama yapar mı? - page 2. (Read 224 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
1400 satoshiden 2000 tron almıştım 600 satoshiye düştü umarım bi pump yer de kurtulurum şunlardan
member
Activity: 182
Merit: 10
Tronu elimden çıkarmıştım geldiği seviye beni tatmin ettiği için ancak açıklama ve gelen tepkilerden sonra biraz daha almayı ve elimde tutmayı düşünüyorum açıkçası
newbie
Activity: 37
Merit: 0
TRON’un kurucusu Justin Sun’dan yeni ortaklık müjdesi

TRON'un kurucusu Justin Sun, kişisel Twitter hesabı üzerinden yeni bir ortaklığın müjdesini verdi.

TRON‘un kurucusu Justin Sun, kişisel Twitter hesabı üzerinden yeni bir ortaklığın müjdesini verdi.

Sun, yaptığı açıklamada, “Gemide bir ortaklık daha var. Son zamanlarda yönetim kurulu olarak her gün en az on ortaklık tartışıyoruz. Potansiyel ortaklar için çok sıkı standartlarımız var. En az bir milyon kullanıcı, yasal yönetici ekibi, prestijli risk sermayesi gibi…” dedi.

Tweet, birkaç saat içerisinde 1500’ün üzerinde retweet ve 4 binin üzerinde beğeni aldı.

Sun’un önümüzdeki günlerde ortaklığın hangi şirketle kurulduğuyla ilgili net bir açıklama yapması bekleniyor.

Düşünceleriniz...
Pages:
Jump to: