Bu Justin neden bir şeyler yapmıyor çok garip bir durum. Geçen yıllarda Justin bi tweet patlatırdı tron 3x yapardı, bi haber verirdi 2x daha gelirdi. Duyurunun duyurusunda bile 2x yapardı benim bildiğim tron. Bu kadar sakin sessiz gitmesi hiç hayra alamet değil. Acaba yukarı doğru bir patlama mı yapacak yoksa böyle kendi halinde takılacak mı?
Dünya piyasalarında bir gariplik var. İş yapar tüm projeler akıllı yatırımcının olduğu çoğu şirket diplerde sürünürken ne kadar batık şirket shitcoin varsa hepsi gündem oldu. Genel gördüğüm o.
Yani piyasalarda iş yapan eli yüzü düzgün bir şeyleri başarmaya çalışan projeler sondan geldiği aşikar.
Tron'da bunlardan biri ancak yavaş yavaş hissettirmeden topluyorlar ve yükseliyor kimse farkında değil ama x2 yaptı son 2 ayda. Tron'un bu noktalarda olması daha bir kaç coin var bunları bilinçli bastırıp shitcoinlere saçma sapan defi projelerine yol verdiler.
sonuç: akıllı yatırımcı akıllı para kaybetti şımarık para kazandı.
Evet, Tron henüz ciddi bir yükseliş yaşamadı.
Evet, Tron'dan önce yükselen bir çok coin bunu hak edecek bir şey yapmadı.
Evet, DeFi deki yüksek hype bir çoğunu geride bıraktı.
Fakat anlamadığım bir şey var.
Tron'u önemli kılan, iş yapar ilan edebileceğimiz ne gibi bir şey var? Tek başarısı ETH'yi kopyalamak olan bir proje değil mi sizce de Tron?
(NOT: linç için yazmadım, bende TRX satın aldım ve bekliyorum ama Tron'un güzel bir proje olduğu için değil, tüm shitler yükseldiği için tutuyorum.)