Pages:
Author

Topic: Trust Wallet Kuruyoruz - Mobil Cüzdan - page 2. (Read 599 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 5
April 17, 2019, 07:02:55 AM
Methini daha önce duymuştum bu cüzdanın , vakit olursa detaylı şekilde inceleyip ben de kurmayı planlıyorum. Bilgi için teşekkürler, gayet aydınlatıcı olmuş.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
April 17, 2019, 05:21:30 AM
Güzel bir konu, elinize sağlık. MEW'in neden son güncellemeyle beraber güzel bir telefon uygulaması yapmadığını da anlamıyorum doğrusu.

Güzel bir konu, elinize sağlık. MEW'in neden son güncellemeyle beraber güzel bir telefon uygulaması yapmadığını da anlamıyorum doğrusu.
Mew'in Mewconnect adında telefon uygulaması mevcut zaten, ama en büyük eksisi var olan cüzdanını import edemiyorsun. Yeni bir cüzdan açman gerekiyor.

MEW'in o kadar emek verip baştan aşağıya yenilediği sisteme şöyle bir cüzdanı eklememesi zaten akıl alır gibi değil. Tamam mobil uygulaması var ama eski cüzdanları ekleyemedikten sonra kendinin olsun. Ulan o kadar zor değil şöyle kolay basit bir cüzdan yapmak. Yapmışlar işte, hatta bir kaç tane daha örnek cüzdan var da zamanla onların güvenli olduğunu test ettikten sonra paylaşırız. Ama zor değil yani kolay -pratik-güvenli bir cüzdan hazırlamak atla deve değil yani.
member
Graphic Designer
April 17, 2019, 04:13:09 AM
Hocam eline sağlık,yine insanlığa(kripto dünyasındaki)faydalı bir paylaşım yapmışsın.Hafta sonu coinler uçuştayken,işyerinde bıraktığım mew cüzdanımdan dolayı işlem yapmam mümkün olmuyordu.Bu uygulamanın telefonda kullanılabiliyor olması beni oldukça rahatlatacak.

Benim bir sorum olacak mew için:mew bir kez kurduktan sonra bir daha key,şifre ihtiyacımız hiçbir zaman oluşmaz mı acaba ?

Kurup şifreleri unutabilirmiyiz ?

Öncelikle belirteyim asla mobil cüzdana MEW atayıp sonra unut gitsin yok. Malesef o güvenlik dosyamızı iyi muhafaza etmekten başka çaremiz yok. Hele ki telefonumuzun başına bişey geldi. Olmayacak bir şey değil yani. Mesela benim kızım telefonu suya attı.. Al başına belayı, ne açabiliyorum ne çalıştırabiliyorum. Kuruttuk, pirinç şu bu derken telefon hayata döndü ama çok ciddi hasar yaratmış ve içinde bulunan mobil cüzdanları taşımam gerekti. Güvenlik dosyaları olmasa ne cüzdanları taşırdım ne de işlem yapabilirdim. Yani şimdilik güvenlik dosyalarını saklamaya devam. Ama onun dışında sürekli private key yaz, işlem yaparken bir sürü uğraş didin derdinden kurtarıyor seni. Çok pratiklik sağlıyor onu tekrar hatırlatayım.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
April 17, 2019, 02:45:49 AM
Mew'in Mewconnect adında telefon uygulaması mevcut zaten, ama en büyük eksisi var olan cüzdanını import edemiyorsun. Yeni bir cüzdan açman gerekiyor.
member
Activity: 350
Merit: 12
April 17, 2019, 12:52:52 AM
member
Activity: 756
Merit: 16
April 16, 2019, 06:25:47 PM
Bayağı güzel bir cüzdana benziyor hem mobil olması hemde güvenlik konusunda bayağı ileri derecede olması kullanımı uygun kılıyor
member
Activity: 742
Merit: 19
April 16, 2019, 03:20:11 PM
Güzel bir uygulama olmuş devamlı cüzdan kullananlar için.Kullanması gayet basit ve kullanışlı görülüyor.Bu hizmet için bir ücret kesiyor m hesaptan orasını göremedim.Borsada işlem görüyor bu da güçlendikçe Trust walletin değerini arttıracaktır.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
April 16, 2019, 03:09:13 PM
@barslanhan ayrıntılı anlatım için çok teşekkür ederim, trust wallet'i ben de yeni kullanmaya başladım my ether wallet e göre göndermek çok daha kolay bence.
full member
Activity: 784
Merit: 120
April 16, 2019, 02:55:41 PM
Telefonum arızalı şuan için indiremem fakat bu hafta içinde telefonu yaptıracağım o zaman indirebilirim. Bu arada bilgilendirici bir konu olmuş emeğine sağlık. Böyle konuların daha çok artmasını ümit ediyorum. Bilgilendirici konulara ihtiyaç var.
member
Activity: 560
Proof-of-Stake Blockchain Network
April 16, 2019, 02:29:17 PM
Trust wallet'ı Binance ilk aldığında sadece deneme amaçlı olarak kurmuştum. Eth adresimdeki hareketleri bildirim olarak görmek istemiştim ama hareket olmasına rağmen bildirim gelmeyince silmiştim. Şimdi konunuzu gördüm ve keşke desktop versiyonu olsaydı dedim. Dediğiniz gibi myethwallet bazen tam bir işkence olabiliyor, trust bu konuda çok başarılı olmuş ama sadece mobilde kullanılabilmesi güvenlik açısından benim kafamı kurcalıyor.

Herkes mobil cüzdan sorar siz masaüstü sordunuz. Ama haklısınız bence de her platfom için cüzdan şekli olsa. Myethwallet kaosundan kurtulmak adına harika bir alternatif. Güvenlik sorunları bence olmaz neden? Binance gibi bir dev kendini riske atmaz bence o kadar kişinin kullandığı ve Binance'nin desteklediği bir cüzdan güvenlik zaafı yaşarsa bu Binance'yi çok ağır yaralar. Binance böyle bir riski almaz.... olmaz inşallah
Trust walleta güvenmiyorum değil de telefonuma güvenmiyorum desek daha doğru olur. Aslında 2. bir telefon alıp sadece kripto para cüzdanları için kullanılabilir.

Sizde ikinci fikri vermişsiniz,yedek telefona kurmak güvenlik açısından daha iyi fikir.
member
Activity: 560
Proof-of-Stake Blockchain Network
April 16, 2019, 02:25:50 PM
Hocam eline sağlık,yine insanlığa(kripto dünyasındaki)faydalı bir paylaşım yapmışsın.Hafta sonu coinler uçuştayken,işyerinde bıraktığım mew cüzdanımdan dolayı işlem yapmam mümkün olmuyordu.Bu uygulamanın telefonda kullanılabiliyor olması beni oldukça rahatlatacak.

Benim bir sorum olacak mew için:mew bir kez kurduktan sonra bir daha key,şifre ihtiyacımız hiçbir zaman oluşmaz mı acaba ?

Kurup şifreleri unutabilirmiyiz ?
member
Activity: 504
Merit: 11
April 16, 2019, 08:14:27 AM
Bende @Dyatrev arkadaşımızın belirttiği nedenden dolayı kullanmak istemedim. Daha doğrusu ben, önce masaüstü cüzdanı dener eğer memnun kalırsam mobil telefonuma kurmayı düşünürüm.

Henüz mobil telefonuma bu tarz uygulamaları yükleyecek kadar güvenmediğim için de denemiyorum bile  Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
April 16, 2019, 05:41:04 AM
Bence gerçekten kullanılabilir. Ben de telefonuma indirebilirim detaylı olarak incelemem gerek. Desteklenmesi gereken coinleri destekliyormuş zaten. Ledgerın yerini tutabilir mi ya da ona bir alternatif olabilir mi?
sr. member
April 16, 2019, 05:06:05 AM
Trust wallet'ı Binance ilk aldığında sadece deneme amaçlı olarak kurmuştum. Eth adresimdeki hareketleri bildirim olarak görmek istemiştim ama hareket olmasına rağmen bildirim gelmeyince silmiştim. Şimdi konunuzu gördüm ve keşke desktop versiyonu olsaydı dedim. Dediğiniz gibi myethwallet bazen tam bir işkence olabiliyor, trust bu konuda çok başarılı olmuş ama sadece mobilde kullanılabilmesi güvenlik açısından benim kafamı kurcalıyor.

Herkes mobil cüzdan sorar siz masaüstü sordunuz. Ama haklısınız bence de her platfom için cüzdan şekli olsa. Myethwallet kaosundan kurtulmak adına harika bir alternatif. Güvenlik sorunları bence olmaz neden? Binance gibi bir dev kendini riske atmaz bence o kadar kişinin kullandığı ve Binance'nin desteklediği bir cüzdan güvenlik zaafı yaşarsa bu Binance'yi çok ağır yaralar. Binance böyle bir riski almaz.... olmaz inşallah
Trust walleta güvenmiyorum değil de telefonuma güvenmiyorum desek daha doğru olur. Aslında 2. bir telefon alıp sadece kripto para cüzdanları için kullanılabilir.
member
Graphic Designer
April 16, 2019, 01:59:47 AM

member
Graphic Designer
April 15, 2019, 05:51:53 AM
Trust Wallet'i kurmustum ama daha gercek kullanmamistim. Simdi, icinde az ETH ve 2-3 token olan bir cüzdanimin private anahtarini import ettim. Ethereum gözüküyor ama tokenlar gözükmüyor derken simdi tekrar baktim, tokenlarda gözüküyor:) güzel... güzel, temiz ve güvenli calisirsa ethereum'u bile sevip, trust wallet hatirini birkac tane alabilirim de... bu tür cüzdanlar isimi kolaylastiriyor... biraz kullanip deneyecegim bakalim... simdilik sorun yok.

Güncellemesi bir kaç saniye sürebiliyor ve bundan sonra herşey görünüyor hiç kafanıza takılan bir şey olmasın. Kullanım ve stabilite açısından çok rahat bir cüzdan. Ben resmi Trust Wallet reklamcısı değilim ama inanın çok hoşuma gittiği için paylaştım. Umarım sorunsuz şekilde kullanmaya devam edersiniz.
member
Graphic Designer
April 15, 2019, 05:49:19 AM

Burada gördüğüm için soruyorum. Diyelim ki katıldığım bir bounty tron cüzdan adresi istedi burada ki adresi versem sorun olmadan coin gelir mi?

Bu konuda net bilgiye sahip değilim. Ama daha detaylı bilgi almak için https://trustwallet.com/ adresinden en net ve doğru bilgiyi alıp bizimle de paylaşabilirsiniz. Dediğim gibi pek çok coini destekliyor ve Borsa cüzdanı değil size ait kişisel cüzdan. Bu noktada çok farklı ve güzel bir hizmet sunuyor.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
April 15, 2019, 05:47:55 AM
Trust Wallet'i kurmustum ama daha gercek kullanmamistim. Simdi, icinde az ETH ve 2-3 token olan bir cüzdanimin private anahtarini import ettim. Ethereum gözüküyor ama tokenlar gözükmüyor derken simdi tekrar baktim, tokenlarda gözüküyor:) güzel... güzel, temiz ve güvenli calisirsa ethereum'u bile sevip, trust wallet hatirini birkac tane alabilirim de... bu tür cüzdanlar isimi kolaylastiriyor... biraz kullanip deneyecegim bakalim... simdilik sorun yok.
sr. member
April 15, 2019, 03:08:46 AM
member
Activity: 532
Merit: 22
April 15, 2019, 12:30:37 AM
bende gecen hafta telefonuma kurdum, elimde tuttugum coinlari ekledim ama daha cüzdanima transfer etmedim. birkac deneyim okumayi bekliyorum, bu trust wallet kullanan arkadaslar transferlerini rahatlikla gerceklestirebiliyorlar mi? sorun cikiyor mu? güvenlik, stabilite vs.?

daha cok coin eklense güzel olacak ama ilk etapta isi görür... kullanmaya baslamak lazim.

Transferler çok rahat ve zahmetsizce hallediliyor. Uzun süredir kullanıyorum ve Stabilite yada başka bir konu hakkında sorun yaşamadım. Güvenlik çok iyi

Trust wallet ciddi denebilecek sayıda çok Coine hizmet veriyor. Ethereum (ERC20) altyapısında pek çok coine destek veriyor ki sadece onları saysak liste uzar gider..

Ethereum ve Onun dışında kullanabildiğimiz, cüzdanın desteklediği Coinler:

Burada gördüğüm için soruyorum. Diyelim ki katıldığım bir bounty tron cüzdan adresi istedi burada ki adresi versem sorun olmadan coin gelir mi?
Pages:
Jump to: