Hocam ne yaptığınızı pek anlamadım ama size samimi olarak şunları söylemek istiyorum:
-Proje hayata geçene kadar buradan insanları farazi olarak ikna etmeniz pek mümkün görünmüyor.
-Soru soranların ikna olması için somut ve güvenilir veriler ortaya koymanız şart! Soruların ve cevapların çoğu kedi-fare oyunundan farksiz...
-Burada az çok herkes birbirini tanır ama sizi tanıyan yok, dolayısıyla para mevzuuna dalarak ortaya çıkışınızdan ötürü önyargılı bakılırsınız. Bunu kırmanızın mümkün olduğunu pek düşünmüyorum.
-Stabilcoin'i btctürk paribu vs çıkarsa (bitfinex gibi) anlarım ama ekip işi (ki ekip de yok ortada, şu anda sadece siz ve yazdıklarınız var) falan olursa insanlar yine güven sorunu yaşar. USDT bile tartışmaların odağındayken...
-Hele bir projeyi detaylı ortaya dökün, gereksiz tartışmalardan kaçınmak istiyorsanız, team kimlerden oluşuyor, kurumsal kimliğiniz var mı, avantajları-dezavantajları neler? Hepsi havada kalan sorular...
-İco-İeo nasıl olacak bounty olacak mı? Partnerler hazır mı? Whitepaper vs...Yani buradan konu açarak bir sonuca ulaşmak imkansız...Anca beyin jimnastiği...
-https://bitcointalk.org/index.php?topic=5070591.msg47969496#msg47969496 Daha önce şöyle bi konu açtığınız görülüyor. hem o hem de bu projenin neresindesiniz, göreviniz nedir açıklarsanız
1.5 yıldır uğraşırım arbitrajla. Bence güzel kazanç imkanı sunuyor. Nasıl bir yol izleyeceğine karar verdikten sonra gerisi kendi geliyor.
Ben eldeki coin miktarını artırmaya yönelik yapıyorum. Şöyle ki sabit 1 BTC tutuyorum işlem hesabında. Arbitraj sonunda haftalık ya da aylık olarak 1 BTC üstünü çekiyorum dilediğim gibi değerlendiriyorum. Biraz dikkat ve hızlı olunca güzel işlemler yakalanır. Yapacaklara bir kaç tavsiyede de ben bulunayım;
1. Bir coini almadan önce kesinlikle aldığınız sitede withdraw kısmına bakın cüzdan aktif mi ve withdraw fee ne kadar, aynı şekilde satacağınız sitede de deposit için bakın. ( 1 dakikanızı almaz)
2. İşlem yaptığınız borsaları iyi tanıyın. Çekim işlemi ortalama kaç dakikada gerçekleşir. Deposit için kaç onay almalı vs.
3. Kesinlikle alış yeri ve satış yerinde bekleyen işlemlerde hacimleri kontrol edin.
4. Aç gözlü olmayın. ( örneğin 1 BTC'lik arbitraj imkanı varsa siz 0.5 Btc'lik işlem yapın ki transfer gerçekleşene kadar bir miktar işlem gerçekleşmesi riskini ortadan kaldırın.) Zaten borsalarla içli dışlı olunca borsaların işlem hacminden vs. ortalama ne kadarla sıkıntısız işlem yapacağınızı kestirirsiniz.
5. Ethereum ağının onay hızı nedeniyle arbitraj yaparken token kullanmak daha mantıklı. ( transfer süresi konusunda avantaj sağlıyor.)
şöyle bir postunuz var, arbitrajdan bahsetmişsiniz, sıradan br trader iken noldu da stabil lira çıkarmaya karar verdiniz? Yani eğer iddialı gerçek bir projeyse sıfırdan bir hesap yerine neden bu hesapla başladınız. 20 kasım'dan bu yana post atmamışsınız, bugün gelip stabilecoin çıkartıcam demek pek de inandırıcı değil. Başlayın, duyurun, gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini hep beraber görelim...