Pages:
Author

Topic: Tuconex İsimli Borsa Hakkında - page 2. (Read 521 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
September 18, 2018, 04:11:23 AM
Arkadaşlar yeri degil ama başka bir başlık açmak istemediğimden bu başlık altından devam edeceğim bu komisyonsuz olan robinhood borsasını kullanan varmı acaba, gerçekten komisyon yokmu ? kullanıcı verilerini satıyor diyorlar ama o çok muhim degil komisyon yoksa kullanmayı düşünüyorum

Ben güvenli görmediğiniz bu borsada alım satım yapıyorum komisyon ücretleri işlem kolaylıklarından daha az işlem uyguluyorum ve daha az komisyon bedeli veriyorum adamlar kripto paralar arasında değişim yaptırıyor piyasaya göre en düşük komisyonlarla ama çoğalmayın olan bize olur  Grin Grin Grin
full member
Activity: 784
Merit: 120
September 17, 2018, 01:09:52 PM
Sitesine hızlıca göz attım Türk borsası. Değerlendirmeye gelirsek; hacmine ve daha önce kullanan birileri varsa soruşturmak lazım. Piyasada çok fazla dolandırıcı var.

Kullanan birileri var mı bilemiyorum. Fakat böyle reklam vermeleri bile bana güven verici gelmiyor.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
September 16, 2018, 03:31:28 PM
Eğer bulut madencilik sistemleri gibi ise hiç güven vermiyor açıkcası. Ancak büyük bir site olacaksa büyük bir reklam yapması gerekecektir.
member
Activity: 280
Merit: 10
September 16, 2018, 03:29:53 PM
Sitesine hızlıca göz attım Türk borsası. Değerlendirmeye gelirsek; hacmine ve daha önce kullanan birileri varsa soruşturmak lazım. Piyasada çok fazla dolandırıcı var.
full member
September 16, 2018, 03:25:17 PM
Bildiğiniz borsalardan şaşmayın arkadaşlar. Şifreleri bile ben olabildiğince farklı farklı kullanıyorum birinde tezgaha düşersek diğerlerinde aynı şifre olmasın diye. Bountyler yüzünden zaten 50 tane borsaya üye oluyoruz mecburen. Tedbir almak şart. Hele ki böyle mesaj ile müşteri çekmeye çalışanlara karşı daha dikkatli olun.

Aynen bende bütün şifrelerimin hepsi birbirinden farklıdır Cheesy Artık şifreleri aklımda tutamayacak duruma geleceğim nerdeyse
full member
Activity: 910
Merit: 105
September 16, 2018, 03:04:26 PM
Bildiğiniz borsalardan şaşmayın arkadaşlar. Şifreleri bile ben olabildiğince farklı farklı kullanıyorum birinde tezgaha düşersek diğerlerinde aynı şifre olmasın diye. Bountyler yüzünden zaten 50 tane borsaya üye oluyoruz mecburen. Tedbir almak şart. Hele ki böyle mesaj ile müşteri çekmeye çalışanlara karşı daha dikkatli olun.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
September 16, 2018, 02:42:18 PM
3 kuruş kazanacağım diye elinizdeki binlerden olmayın. En iyi yol bildiğiniz yoldur başka yol aramaya gerek yok. Güvenilir bilinen borsalarda işlem yaparım kafam ağrımaz
member
Activity: 322
Merit: 32
September 16, 2018, 01:48:13 PM
Tuconex borsasını hiç duymadım.

Piyasaya ilk başladığımda Koinim borsasını kullandım bir daha da değiştirmedim. İşlem hacmi düşük olsada şimdiye kadar hiç mağdur etmedi. Bir sorun olduğunda geri dönüş yapmaları çok hızlı o yüzden hala Koinim borsasını kullanıyorum.
full member
September 16, 2018, 01:06:24 PM
Değerli dostlar bu borsayı kullanmışlığım yok. Kullanmıyorum da benim sinir olduğum kısım kişisel bilgilerin basitçe başkalarına verilebiliyor olması. Oysaki biriyle tanıştığımızda bile hemen telefon numaranı ver diyemiyoruz. Neden güven oluşmadığı için. Zaten bırakın borsayı size özel 1 btc veriyoruz deseler bile girip bakmam. Sonu hüsran olacak işe girmem.

Bu konuyu açma sebebimi ilk başta da söyledim. Bilgilenelim. Paylaşalım. Dolandırılmayalım.
full member
September 16, 2018, 01:02:30 PM
Kişinin izni olmadan reklam yapan hiçbir firmayı kullanmamak gerek ayrıca belli ki bu telefon numaraları bir yerden sızdırılmış ya da satın alınmış, olta atmışlar sazan bekliyorlar.

Bir ton mesaj geliyor benim telefon numaram satıldı reklam yapsınlar diye satıldı diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
September 16, 2018, 07:07:28 AM
Türk borsalarından güvenilir olan btcturk koinim bana göre diğerleri çöp ve dolandırıcı gibi geliyor buna sistem de dahil sahte işlemler yapıp hacim arttırıyorlar bir kere oradan güven kaybediyorlar
member
Activity: 756
Merit: 16
September 16, 2018, 06:44:09 AM
önüne gelen borsa açıyor arkadaş ama böyle küçük çaplı borsalar aynı yerinde sayıyor bakalım bunun sonu nasıl olacak. Milleti dolandırmanın yeni yöntemide borsa açmak heralde.
member
Activity: 378
Merit: 11
September 16, 2018, 06:27:38 AM
Arkadaşlar yeri degil ama başka bir başlık açmak istemediğimden bu başlık altından devam edeceğim bu komisyonsuz olan robinhood borsasını kullanan varmı acaba, gerçekten komisyon yokmu ? kullanıcı verilerini satıyor diyorlar ama o çok muhim degil komisyon yoksa kullanmayı düşünüyorum
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
September 16, 2018, 05:59:21 AM
Paçalı don mu satıyorsun lan, açılışa özel fırsatlar ne, 1 bitcoin alana 2.yi  %50 indirimli mi satıyorsun?  Ama malesef Aziz Nesin'i ısrarla haklı çıkartan bu ülkede yolunacak bir sürü kaz bulacaklardır.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
September 16, 2018, 04:59:03 AM
Sonunda invest olan hiçbir site bana güven vermiyor. Bilindiği üzere çoğu kripto para borsa kullanicisinin kişisel bilgileri çalındı belki de bu bilgileri sattılar.

evet doğru düzgün veri saklayan borsa yok zaten bakalım ben sadece 1 bir tr borsasında kyc yaptım bana gelmedi şuanda güvende olduğu düşüncesi var Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 16, 2018, 04:11:49 AM
Güvenilirliği ispat edilene kadar her oluşumdan uzak durulması gerekiyor.Daha yeni bitexen açıldı mesela ben güvendim ve işlem yapmaya başladım.Tabi işin içerisinde ponzi vs varsa direk uzak durmak gerekiyor.
member
Activity: 504
Merit: 10
umachit.fund
September 16, 2018, 03:17:36 AM
Elimizdeki bildiğimiz borsaların ben günümüzde bizlere yettiğini düşünüyorum. Yeni borsalara açılmak yeni risklere açık olmakla bence eşdeğer, ilgilenmemeni öneririm naçizane.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
September 16, 2018, 02:48:39 AM
Sanki bu borsanın sahibi gelip burada konu açmıştı diye düşünüyorum. O zaman da yazmıştık, güvenilir olmadığı, sitelerinde bu borsaya niye güvenmemiz gerektiğine dair hiçbir ibare yok. Kısaca işinizi şansa bırakmayın derim.
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
September 15, 2018, 11:39:35 PM
Şuan burda duydum bu firmayı bu borsayı isminde hayır yokki bu borsanın kendisinde hayır olsun ilk önce ismi bi güven vermesi lazım borsanın ama nerde nasıl okunduğu bile bilinmiyor yada telaffuzu çok zor girmem ben buraya
full member
September 15, 2018, 05:11:05 PM
İlk defa gördüm bu siteyi bu borsayı bilenen türk borsalarından trade yapın btcturk sistemkoin koinim koineks bunlar kullanın diğerlerine çok güvenmeyin ben genelde btcturk kullanıyorum en iyisi bana göre piyasadaki türk borsalarından

BtcTurk iyidir. Koineks ve diğerlerinde çeşitli coinler var o yüzden iyiler.
Pages:
Jump to: