Pages:
Author

Topic: Tüm Altcoinler için Gelecek Haber Takvimi - page 2. (Read 720 times)

full member
Activity: 532
Merit: 102
zaten bu piyasa haber etkinlik vs. bunlardan çok etkileniyor eskisi gibi olmasada tabi. Bu siteler çok işe yarar güzel paylaşım meritim yok üzgünüm
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Yeni gördüm ve inceleme fırsatı buldum, paylaşım için teşekkürler,güzel bir paylaşım olmuş. emeğine sağlık.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
paylaşım için teşekkürler, aslında crypto for dummies adlı bir kitap yazmak lazım Smiley
member
Merit: 10
Coinmarketcal dan takip etmeye çalışıyorum bende asıl tezosu bekliyorum dört gözle hala adam akıllı bir haber gelmiyor, ne zaman çıkacalar borsaya artık ilan etmeleri lazım.
full member
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Coinmarketcal çok faydalı. Pek çok kişi kullanıyordur zaten. Favori haberlerimiz coin burn, fork ve benzerleri  Wink
full member
Activity: 938
Merit: 115
Paylaşımınız için teşekkürler. Sitelerdeki bilgiler çok faydalı ve derli toplu. Vakti çok olmayanlar için bilgiye ulaşmak bu tür siteler oldukça daha kolay olacaktır.
full member
Activity: 602
Merit: 118
öncelikle iyi bir paylaşım olduğu için teşekkür ederim. SC ile coincalenderde coinburn yazarken diğerlerinde görmedim ya da göremedim. eğer calender de ki mesele gerçekse. sc ciddi yerlere gelebilir. çok ciddi bir meselenin her iki tarafta da olması gerekmez mi?
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu tür bilhileri sürekli forumdan takip edecek kadar uzman değiliz bu tür siteler bizlere gelişmemiz için şans veriyor biz yatırımcılara.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Paylaştığınız siteler çok güzelmiş. Detaylı bir araştırma için güzel kaynakar. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
member
Activity: 364
Güzel ve yol gösterici bir paylaşım olmuş fakat günlük girip haberlere göz atabileceğimiz kripto paralar hakkında bir kaç kripto haber sitesi mevcut. Bunlardan bir tanesi https://kriptoparahaber.com/.
member
Activity: 159
birde cryptocal.com var buda güzel bir site tavsiye ederim
full member
Activity: 756
Merit: 104
VTC nini vertbase'i açıldı ancak beklenen bir etki henuz gözükmedi. Yakından takip etmek lazım balinalar ufaktan el atarsa sert bir çıkış olabilir, geçmişine bakınca olmayada bilir diyor insan makus talihi kırılmadı bir türlü.
member
Activity: 276
tüm altcoinler için biraz iddaalı olmuş güncel tutulabilirse yani konferanslar haber etkileri yada kodlara dair yeni güncellemeler cok güzel olabilir herşeyiyle seçili tokenleri yapmak daha mantıklı olabilir ki dikkat dağıtmaz
full member
Activity: 406
Merit: 101
takvimlerin paylaşımları güzel, ama bu takvimlerinde pek bi önemi kalmamış durumda. ya projeler sürekli erteleme yapıyor, yada yapılan güncelleme sonrası coinin değeri eriyip gidiyor...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Aslında bu takvimlere göre alım satım yapmak lazım ama buna vakit ayırarak incelemeler gerekiyor, özellikle mainnetler öncesi büyük yükselişler görebiliyoruz.
member
Activity: 364
GR
Iyi veya kotu yonde etki edecek secimleri onceden tahmin etmek gerekiyor.  Her iyi haber fiayata yansimadigi gibi her kotu haberde alttan toplama imkani saglamiyor. Burada hem gercekten iyi bir gelisme varda hemde o coinin islem hacmi yuksekse tercih edilmeli.  Yoksa pump-dump sureci ile tamamlanabilir.  Dikkatli olmanizda fayda var.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Böyle takvim/etkinlik siteleri gayet kullanışlı oluyor. Elbette ki kesin bilgi için yine de projenin kendi web sitelerinden teyit etmek lazım; bazen etkinlik tarihleri değişmiş oluyor ve güncellemeyi unutabiliyorlar çünkü.
Ben genelde coinmarketcal sitesini kullanıyorum, listeye de eklenmiş zaten.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Hafta PundiX ekibi 2000 ethlik npxs alımı yapacaklarını ilan ettiler bu durumda direkt pump demek ki baya bir etkiside yaşandı ayrıca huobi haberleri de var, kademeli girmek lazım ille alım yapılacaksa artık çünkü ciddi bir pump oldu.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
https://coinmarketcal.com/

Bu siteyi uzun zamandır bende takip ediyorum. Ayı piyasasında ne kadar etkili olabiliyor bilmiyorum ama normal zamanlar da güzel işler çıkarabiliyor. Herşey den önemlisi neredeyse tüm gelişmeleri tek bir yerden takip edebiliyoruz.

Teşekkürler, güzel paylaşım.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Bu sitelerden altları takip ederek yatırım planlaması yapabilirsiniz hatta pump gruplarına vs güvenerek yatırım yapan arkadaşlar hiç riske girmeden bu sitelerden kendi planlamaları nı yapmaları daha sağlıklı.
Pages:
Jump to: