Pages:
Author

Topic: Tüm altcoinlere yatırım yapmak EDİT: 2.gün sonucu - page 2. (Read 2347 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Tebrikler ilgi cekici bir konu hep yapmak istedigim ama off be kim ugrasacak simdi o kadar coin alinirmi diye vazgectigim bir islem yapmissiniz.Takipteyim gelismeleri bekliyorum
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Durum ne oldu terse dustunuz sanirim bu devirde ne aksak kaybediyoruz zaten,artik girip kasaya bakmak icinden geliyor bile.Her gun %10 eksiliyor kasamdaki para nereye kadar dusecek biktim artik

şu anda 340 dolarda kârda hergün saat 16.00 yeni fotoğraf ekleyip kâr veya zararı yüzdeli olarak ne kadar değiştiğini yazıp editleyecem  heycan dorukta Cheesy

Deneyiniz hayırlı olsun hocam. Yalnız zamanlamanız manidar olmuş. Dün polodaki tüm alt coinler kıpkırmızıydı bugün ise yemyeşil olmuşlar. Altcoin piyasasına doğru yerden ve zamandan girmeye işte buna denir. 👍
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
Durum ne oldu terse dustunuz sanirim bu devirde ne aksak kaybediyoruz zaten,artik girip kasaya bakmak icinden gelmiyor bile.Her gun %10 eksiliyor kasamdaki para nereye kadar dusecek biktim artik

şu anda 340 dolarda kârda hergün saat 16.00 yeni fotoğraf ekleyip kâr veya zararı yüzdeli olarak ne kadar değiştiğini yazıp editleyecem  heycan dorukta Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Durum ne oldu terse dustunuz sanirim bu devirde ne aksak kaybediyoruz zaten,artik girip kasaya bakmak icinden gelmiyor bile.Her gun %10 eksiliyor kasamdaki para nereye kadar dusecek biktim artik
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Miktar çok düşük olduğu için alım satımdaki ödenen feeler bile etkiliyor. Eğer piyasa yükselişteyse bu strateji kazandırır, düşüşteyse kaybettirir. Deneyip kendiniz göreceksiniz zaten. Zamanında bunun çeşitli versiyonlarını deneyenler oldu, hiçbiri uzun vadede başarılı olamadı.
full member
Activity: 222
Merit: 100
Alp Işık'ın da böyle bir videosu var dalgalanmalar oluyor fakat kar elde etmişti bakalım burada ne olacak
sr. member
merhaba,

hepsinden eşit miktarda alırken bot kullandınızmı ? kullandıysanız ismini yazarmısınız

bot kullanmadım hocam kendim 63 tane coine btc miktar kısmına direk 0.00207841 kopyalayıp satın aldım ortalama 5 dakikamı aldı biraz zorluk çıkaran kısım poloniex oldu site yavaş olduğu zaman işgence olur bunu yapmak diğer türlü çok zor olmaz
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
İlginç bir deney, takip etmekte fayda var ; ) Alp arkadaşın denemesini de baştan sona boş bir vakitte hatmetmek lazım, saygılar.
member
Activity: 99
Merit: 10
merhaba,

hepsinden eşit miktarda alırken bot kullandınızmı ? kullandıysanız ismini yazarmısınız
full member
Activity: 154
Tek kişiye bel baglamamak lazım altcoin işi karısıktır günü gününü tutmuyor gördüğünüz gibi o yüzden ne kadar cok farklı kişiden eylem görürsek bizim için o kadar iyidir. Cool
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
+Takip. Ayrıca extrem yükselişte satmayı düşünüyormusun yoksa hiç dokunmadan 1 ay mı ?

yükselince satmayı düşünüyorum eğer yükselmessede 1 aya kadar zararda bile olsa 1 ay sonunda hepsini satıp bitcoine geçicem ve ne kadar zararım olduğunu buraya yazarım
Takipteyiz, bakalım ne olacak.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
basarılar dostum .bu ortamda kar yapabılecek kapasite olabılır.alt coınler dıbi vurdu gıbı  Cheesy
sr. member
+Takip. Ayrıca extrem yükselişte satmayı düşünüyormusun yoksa hiç dokunmadan 1 ay mı ?

yükselince satmayı düşünüyorum eğer yükselmessede 1 aya kadar zararda bile olsa 1 ay sonunda hepsini satıp bitcoine geçicem ve ne kadar zararım olduğunu buraya yazarım
full member
Activity: 154
sr. member
Sonuçları merakla bekliyorum  Grin Grin

hergün bu konuya son durumla ilgili1 fotoğraf koyucam bende çok merak ediyorum ne olacağını  Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 118
hocam ben denedim her halükarda artıyor Cheesy
full member
Activity: 420
Merit: 108
Sonuçları merakla bekliyorum  Grin Grin
sr. member
Merhaba beyler
Poloniex hesabımda bulunan 0.13094040 BTC bugün poloniex borsasındaki tüm altcoinlerin her birinden  yaklaşık 0.00207841 btc olarak satın aldım 15 ila 30 gün arasında tekrar hepsini bozdurucam hergün ss atıcam ne kadar yükselip düştüğünü görmek için şu anda değeri 327.65 dolar

Edit:
2.Gün
şu anda 335.07 dolara yükseldi 7.42 dolar Kâr ettirdi yüzde olarakta %2,3 artış sağladı
Pages:
Jump to: