Pages:
Author

Topic: Turk Coin - page 2. (Read 4345 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
July 25, 2016, 05:37:59 AM
Hocam gerçekten bu forumda ilk defa bir yazıyı okuyup da hiç bir şey anlamadım. Kullandığınız kelimelerde bir şey yok fakat aralarında kopukluk var. Anlamda değişik bir şekilde kaymalar filan olmuş anlayamadım ne yazık ki. coin var demişsinzi kimin coin elalem para kazansın biz bakalım mı demişsiniz oyun parası çalan nesi yaptıysa yandık demişsiniz ama bir bağlantı kuramadım.

ozman şöyle açıklayayım.
bizim ülkemiz dışında adamın biri çıkıp coin üretiyor yazılımla. bununlada zengin olurken. türkiyede bunu yapacak adam yok mu.
illaki var olduğununu düşündüğümden neden yapmazlar merak ettim.
online oyunlardan katımda oyun parası çalmak için uğraşan bir nesilin olduğu yerde bu paranın yazılımını yapacak birileri vardır. çalıp kaçarlar bu yüzden türklerin ürettiği coin cazip gelmeye bilir. mi acaba Cheesy

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
July 25, 2016, 05:29:42 AM
Hocam gerçekten bu forumda ilk defa bir yazıyı okuyup da hiç bir şey anlamadım. Kullandığınız kelimelerde bir şey yok fakat aralarında kopukluk var. Anlamda değişik bir şekilde kaymalar filan olmuş anlayamadım ne yazık ki. coin var demişsinzi kimin coin elalem para kazansın biz bakalım mı demişsiniz oyun parası çalan nesi yaptıysa yandık demişsiniz ama bir bağlantı kuramadım.
hero member
July 25, 2016, 05:25:53 AM
Hangi dil ile yazdınız? Yazdığınızı anlayamadım.

hocam tekrar okudum arı türkçeyle yazılmadığını fark ediyorum ancak gayette anlaşırı sen neresini anlamadım.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
July 25, 2016, 05:16:16 AM
Katılıyorum. Çince falan yazsa translate ile çevirirdik ama bunu çevirmek, anlamak imkansız  Grin
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
July 25, 2016, 04:48:22 AM
hero member
July 24, 2016, 03:19:50 PM
Güçlü fitmalar türkiyedekileri kast ediyorum. kendi coinlerini üretiyorlar mı
ediyolarsa bilmediğimden hangileridir acaba.
etmiyolarsa bu piyasa girmemenin matığı nedendir geleceğin ekonomisi
avrupada 2 tane lavuğun kurup deli para pastığı piyasa niye dalınmaz ki.
Not: olarak elemek gerekirse alt yapısı olmayan bir türk parasına girmekte çok cazip değil güven sorunu olabilir.
online oyunlarda bile oyun parası çalmaya çalışan bir nesilden çıkarsa iş sakat Cheesy
Pages:
Jump to: