Pages:
Author

Topic: Türk lokal forumu için DT üyeleri seçiyoruz - page 3. (Read 2161 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Ben de aday olmak isterim, DT listem:

DefaultTrust
EFS
by rallier
mhanbostanci
ekiller
ozgr
designerusa
thinkinger
Penguen
TECSHARE

Özel mesaj kutumu açıp geçmişte kimlerle alışveriş yapmışım diye bir baktım, tanıdık simalar görünce ekledim listeye. Smiley
İsterdim ki aliser, cakir, bobmarley650 gibi kullanıcıları da ekleyeyim, çünkü onlarda da alışverişim olmuştu. Üçü de gizemli bir şekilde ortadan kayboldu; aliser'in sitesi kapandı, cakir ile bobmarley650'nin fonları patladı.
Yani demem o ki, her zaman temkinli olmakta fayda var.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Konuya rastgele girdim ama DT ne demek tam olarak anlayamadım da.
Konu da ismimi yazan arkadaşlar olmuş. Öncelikle bundan dolayı çok teşekkür ederim.
Aklınızdan geçmiş olmak bile çok mutlu ediyor insanı Smiley

Moderatörlük, editörlük gibi bir şeyse malesef yapabileceğim bir şey değil vakit darlığından.

Şimdi yabancı forumdan baktım. DT = Default Trust demekmiş.
İşlevini net olarak çözemedim. Forumun değişik özellikleri var hiç kullanmadığımız.
https://bitcointalksearch.org/topic/what-is-dt-member-2261183
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Matthias, şu DT olayını şimdiye kadar ne merak ettim ne girip listeyle oynamışlığım vardı, senin teşviğin ile girdim ilk defa düzenleme yapıyorum. Girişiminden dolayı tebrik ediyorum ve rekabeti arttırmak için aday oluyorum (1 kişi mi seçilecek bilmiyorum). Ayrıca Matthias'ı 2. mod yapalım bir süre başka şeylerle uğraşsın böyle şeylerle uğraşmasın  Grin

Adayınız olarak istanbul sınırlarında çay ısmarlanır Cheesy

DT Listem;
DefaultTrust
EFS
yussuf89
goraset
teramit
Zz
designerusa
mhanbostanci
cabsav
ekiller
torikan
AlyattesLydia

*not:eski arkadaşlardan da ekledim, birebir çalıştığım arkadaşlardan özellikle ekledim forumda online olabilirler olmayabilirler emin değilim, sadece dürüstlüklerinden ötürü ekleme ihtiyacı hissettim. eklemediğim varsa mazur görsün gecenin bu saatinde 3-5 bişey okuyayım diye girdim neler yapıyorum (=
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Matthias ve PHI'nın local forumun büyümesi adına uğraşları gerçekten takdire şayan bir durum, umarım bu çabaları karşılıksız kalmaz. Ayrıca beni trust listesine dahil eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.

DT Listem;

EFS
PHI1618
by rallier
teramit
Halmater
BitcoinTurk
tayfundeniz
Matthias9515
AztecGoldHero
ziya1453
avalonn
ingiltere
MorpheWQ
torrentco
cabsav
otto_diesel
ripplecanavari
DarkStar_
wolwoo
gospodin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Forgive the English, but is there anyone in the Turkish section that uses the trust system? I've checked a few profiles to see if there's anyone I could add to my trust list but most people seem to have 0-2 ratings sent.

Hello, there is no DT member in Turkish section. We didn't use the Trust system much, even though we did a lot of trading. We are currently trying to select a DT member from our section. I sold a lot of crypto currency on forum and face-to-face but our users of turkish section didn't use trust system.

1
2
3
4
legendary
Activity: 2772
Merit: 3284
Forgive the English, but is there anyone in the Turkish section that uses the trust system? I've checked a few profiles to see if there's anyone I could add to my trust list but most people seem to have 0-2 ratings sent.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
EFS
teramit
AlyattesLydia
PHI1618
Lydian
mhanbostanci
Kalemder
Matthias9515
bobita
wolwoo
Bende forumda tanıdığım ve güvendiğim ilk aklıma gelen aşina isimleri yazdım.Umarım Türk ekibi olarak güzel işler başarılır.Arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Tesekkürler güveniniz icin:) Neredeyse her listede Lydian okuyorum:) Bende aday olayim hadi...

Aday olmak isteyenler (konu altına mesaj atabilirsiniz)
OK

Kendi trust listesine 10'dan fazla güvenilir kullanıcı eklemeli.
OK

En az 10 merit kazanan 10'dan fazla kullanıcının Trust listesinde seçilmiş olmalı.
Tam kontrol etmedim ama tam 10 olmasa da 10 olur ya...

En az 250 merit kazanan 2'den fazla kullanıcının Trust listesinde seçilmiş olmalı.
Haydaaa, 250 meriti kim kaybetmis Türkce forumda da biz bulalim? Bu olmadi simdi, zor is...

Son 30 gün içerisinde en az 1 post atmış olmalı.
Son 30 dakika dese bi düsünürdüm BELKI ama son 30 gün ne ya:)

Üyeler seçilirken, seçimden önceki son 3 gün içerisinde mutlaka online olmuş olmalı.
Paso online zaten... Offline oldugumu göreniniz oldu mu:)

Ve en az 1 adet DT üyesi tarafından seçilmeli.
Kim olacak o talihli 1 DT üyesi acaba, harbi merak ediyorum:))

DT Listem Hem Alman, hem Türk forumunda sürekli bulundugum icin bir karma yaptim kendimce.
xyz
qwk
cygan
2run
EFS
by rallier
teramit
Buchi-88
quasimodo
mhanbostanci
Halmater
Matthias9515
PHI1618
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Oldukça güzel bir konu olmuş diye düşünüyorum çünkü benim de Local forum içerisinde bildiğim DT trusted bir üye bulunmuyor. Bende kendi adaylığımı belirtmek istiyorum ve ek olarak da kendi listemi de buradan paylaşmak istiyorum.

DefaultTrust
EFS
teramit
Lydian
mhanbostanci
Kalemder
DarkStar_
Matthias9515
AlyattesLydia
PHI1618
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
DT listem
Matthias9515
DefaultTrust
EFS
by rallier
teramit
Lydian
mindrust
Halmater
suchmoon
DarkStar_
bobita
PHI1618
hero member
Activity: 896
Merit: 630
DT listem
2run
DefaultTrust
EFS
teramit
Lydian
DarkStar_
bobita
AlyattesLydia
PHI1618
LoyceV
HHampuz
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Daha önce de bahsettiğim gibi. Tr bölüm local bölümler içinde en büyüklerden biri. Hem aktif merit kaynaklarına hem de Dt üyelere ihtiyacımız var.
legendary
-----------Bundan sonra başvuru mesajı dışında post atılamaz-----------

Daha önce de forumda bu tarz bariz gruplaşmalar oldu ve sonu kötü bitti. Ben de farkındayım. İstediğim şey ise, bariz bir grup olup geri kalanları dışlamak değil. Tam aksine yereldeki herkesin en verimli şekilde forumu kullanmasını ve hakedenin hakettiği kadar merit almasını sağlamak. Birlik olup hepimizin güzel bir şey ortaya çıkartması gerekiyor ben kendi adıma bunun peşindeyim. O yüzden herkesin bu konuya aktif olarak katılıp kendi listesini oluşturması, sağlıklı ve sağlam seçimler yapılması önemli. Birbirimizi karalayıp yanlış anlamak yerine hepimiz birbirimize destek olalım ki forum daha kaliteli bir yer haline gelsin. Hepimiz temelde aynı şeyi istiyoruz, postlar silindi.

SIRALAMA
1- Matthias9515 | 147
2- PHI1618 | 103
3- Halmater | 187
4- 2run | 170
5- BitcoinTurk | 202
6- Lydian | 156
7- tayfundeniz | -
8- AlyattesLydia | 165
9- by rallier | 140
10- yussuf89 | -
11- ekiller | -
12- gospodin | 258
13- Vispilio | -
14- mindrust | 115
15- jopen | -  
16- wolwoo | -  
17- bobita | -  
18- mhanbostanci | -  
19- Kalemder | - 
20- RagingBull | - 
legendary
Birkaç ay önce Theymos merkezileşmiş DefaultTrust sisteminin değiştirilmesi kararını aldı, böylece DT üyeleri forum üyeleri tarafından seçilebilecek duruma geldi. Diğer yerel forumlar bu konudan erken haberdar olduğu için forum içerisinde birçok merit kaynağı ve DT üyesine sahip oldular fakat bizim yerel forumumuzun moderatörü bile DT üye listesinden düştü. Şu an yerel forumumuzdaki merit kaynağı bile DT üye listesinde değil. Bu nedenlerden dolayı DT üyesi seçmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Aday seçmek isteyenler (konu altına mesaj atmayınız, biz zaten her kullanıcının trust listesini 2. posttaki linklerde yayınlayacağız)
Bir seçim yapmak için istediğiniz kişinin kullanıcı adını güven listesine yazmanız yeterli, böylece seçim yapmış oluyorsunuz ayrıca seçilmek istiyorsanız konu altına mesaj atabilirsiniz böylece herkes adayları görebilir.

Aday olmak isteyenler (konu altına mesaj atabilirsiniz)
Kendi trust listesine 10'dan fazla güvenilir kullanıcı eklemeli.
En az 10 merit kazanan 10'dan fazla kullanıcının Trust listesinde seçilmiş olmalı.
En az 250 merit kazanan 2'den fazla kullanıcının Trust listesinde seçilmiş olmalı.
Son 30 gün içerisinde en az 1 post atmış olmalı.
Üyeler seçilirken, seçimden önceki son 3 gün içerisinde mutlaka online olmuş olmalı.
Ve en az 1 adet DT üyesi tarafından seçilmeli.

Adaylığını koymak isteyenler için format

Code:
[b]DT listem[/b]
...
...
...
..
..
..
.
.
.
.
.

DT listem | Ben de adayım
2run
DefaultTrust
EFS
teramit
Avirunes
Lydian
mindrust
suchmoon
mhanbostanci
DarkStar_
BitcoinTurk
Hhampuz
bobita
AlyattesLydia
PHI1618

Lydian
mhanbostanci
mindrust
PHI1618

DT üyesi seçildi

Ben yeterlilik sağlamama rağmen seçilmedim, Theymos’un vardır bir bildiği herkese hayırlı olsun Smiley
Pages:
Jump to: