Pages:
Author

Topic: türk silahlı kuvvetleri Kudüs'e girsin - page 2. (Read 335 times)

legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Yok bence Kudüs'te ne kadar direk, minare falan varsa komple sana girsin, rahatlarsın...
full member
Activity: 406
Merit: 121
Evet çoğumuzu rahatsız ediyor orada olan biten. Yalnız duygusal bir şekilde  türk ordusu girsin falan yazmışsın ama kardeşim sende kendine sormalısın bazı şeyleri

Ülkemizdeki bir çok şey özelleştirilip satıldı ne kadarı yahudilerin elinde mesele? Dünyada ilaç, gıda, silah ,sanayi vs. Birçok alan Yahudilerin elindeyken senin elinde ne var? Türkiye İsrail ya da onu destekleyen ülkelere ne kadar tavır alabilir? Türkiye üretim yapıp satmıyorken birçok malı ithal ediyorken hangi ekonomik güçle başka bir ülkeye saldırabilir?(katardan gelecek Arap sermayesi ile mi? mümbic ya da afrine benzemez bu iş) Yada İsrail'in dünya ekonomisindeki rolü ile Türkiye'nin para konusunda dünyadaki yeri neresi? Onca Arap ve Müslüman ülkesi varken Osmanlıyı arkasından vuran ( rahmetli Arafat'a bunu  itiraf etti)Araplar için neden savasalım??( sanki kendi sorunlarımız yokmuş gibi)

Sonuç olarak dünya ekonomisini Yahudiler yönetir. Sen paraya hakim değilsen en fazla böyle hepimiz gibi çaresizce izlersin. Yani gücün yok o yüzden an itibariyle dolar 4.40
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Türk ordusu dünyanın jandarması değil böyle bir misyonu yok kaldı ki kudüste olan olaylar sadece bizi ilgilendirmiyor tüm dünyayı ilgilendiriyor özellikle de en iyi müslüman bizleriz diyen arapları onlar bu konuda ne yapıyor ? bizim ordumuz zamanında onlar için çok şeyler yaptı çok kanlar akıttı ve sonunda elimize ne geçti hiç . Akıllı olmakta fayda var!
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Valla bizim ordumuz yoruldu artık başkaları için savaşmaktan bu sebeple Kudüs ya da bir başka yer için bizim askerlerimizin ölmesine  gerek yok. Kudüs sorunu yüzyıllardır devam eden bir sorun ve bizim bunu çözebilme kuvvetimiz yok maalesef.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
israil’i protesto eden kardeşlerimin de, protesto ediyoruz bir şey olmuyor diyen kardeşlerimin de yüreği yanıyor anlıyorum.

çözüm tsk’nın kudüs’e girip özgürleştirmesidir. bunu tarihe bir not olarak yazıyor ve #tskkudüsegirsin diyorum.

ben ileride bu ülkenin müslümanları olarak devletimden ordusuyla kudüs’ü işgalden kurtarmasını talep ettim demek istiyorum.

bağırmak ve protesto etmek bizim görevimiz. ama ülkemizden, ordumuzdan kudüs’ü işgalden kurtarmasını istemek de görevimiz.

vallahi ordumuz kudüs’ü kurtarmaya giderse ben gidip savaşmaya ve şehit olmaya hazırım.

allah için artık müslümanları kurtaralım. yazık bizim müslümanlığımıza. öleceğiz, herkes ölecek. öleceksek kudüs için ölelim, şehit olalım!

fatih sultan mehmed’e en yakınları bile bu hülyadan vazgeç, istanbul’u fethedecek gücümüz yok demişti.

şanlı komutan tüm itirazlara rağmen istanbul’u aldı. bizi hep aynı itirazlarla uyutuyorlar.

kudüs kurtarılmalı. ordumuz kudüs’ü işgalden kurtarmalı.

onlara canları tatlı bize ise şehadet tatlı. ahidim olsun ki ordumuz kudüs’e girerse en önde savaşıp şehit olmaya hazırım.

bağırdık, çağırdık artık yeter. bir demir yumruk görmek istiyorlar.

#tskkudüsegirsin

herkes bu videoyu izlemeli ve izletmeli.

https://twitter.com/…status/988755505366564864?s=21

ne diyor selahaddin eyyübi: “kudüs fethedilinceye kadar gülmeyeceğim!”

ne diyor esad coşan: “dünyanın herhangi bir yerinde bir müslüman kadın esir alınsa tüm müslümanlara o kadını kurtarmak borç olur!”
Pages:
Jump to: