Pages:
Author

Topic: Türk Telekomdan müşterilerine %67 zamcık - page 2. (Read 279 times)

member
Activity: 560
Merit: 57
Enflasyonun üzerinde zam yapmışlar. Elektrik doğalgaz internet gibi şeylere devlet enflasyonun üzerinde zam yaparken halkın bu enflasyona inanmalarını beklemek saçmalık. Millet de kör değil artık bir şeyler görmeli.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Türk Telekom ülkedeki en rezil hizmeti veren firmadır net bir şekilde bunu söyleyebilirim. Şu an yeni taşındığım binada altyapı henüz tamamlanmadığı için TT Magnet adında bir hizmet alıyorum Türk Telekom'dan. Sim kartla çalışıyor ve tak çalıştır bir modemi mevcut. Alabildiğim hız ise genellikle 10-20 Mbps aralığında ve sürekli dalgalanıyor da ethernet kablosu ile bağlanmama rağmen. Vodafone hatlı telefonumda 40-50 Mbps hız alırken bu nasıl oluyor çok ilginç. 4.5G hizmetleri gerçekten rezalet ve aylık ne kadar ödüyorum sizce? Tabi ki 200 TL.  Grin

Hem rezil bir hizmet veriyorlar hem de daha çok para istiyorlar. Bir de zam geliyor üzerine hizmetlerine tam bir kabus firma.
member
Activity: 164
Merit: 18
Biraz önce yanlış görmediysem zam askıya alınmış sanırım yüzde 67 de ne öyle yahu maaşı verelim kurtulalım bunlardan iyice şaşırdılar

Türknet kullanıyorum 1 senedir gayet mutluyum geçmek isteyen arkadaşlara ref veririm 1 ay karşılıklı bedava internet kullanılırız. Özel mesaj yolu ile ref kodu atarım türknete geçmek isteyene saygılar
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
https://odatv4.com/siyaset/turk-telekom-dondu-dolasti-yine-devletin-oldu-231996

Bu haberin detayları doğru ise çok normal bir hareket yani alıştık bu zamcıklara. Türk Telekomun altyapısını kullanan diğer firmalar fiyatlarında güncellemecikler yapacaklardır diye görünüyor.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
Türk Telekom’da da fiyat güncellemesi geldi desenize.Türk Telekom müşterilerinin aynı altyapıyı kullanan başka hatlara geçişi daha da artacak.Böyle olunca en uygun fiyat tarifesini seçiyoruz.Benim de Türk Telekom’da taahhütün bitmesine 5 veya 6 ayımız kaldı.Bu süreç sonunda en uygun tarifeyi ve firmayı seçeceğim.Türknet’i daha detaylı araştıracağım.Milenicom veya başka servis sağlayıcılar ile birebir görüşmeyi düşünüyorum.En doğrusu bu olur.
member
Activity: 103
Merit: 19
Şuanki piyasada sanırım en mantıklı seçenek Türknet; verilere göre Türkiye'de 2021 yılında kullanıcılarına en hızlı internet sağlayan firma olmuşlar, 1000MBPS'e kadar dowland ve uploud sunuyorlarmış bu hızlar her ilçede her mahallede maalesef altyapı yetersizliğimizden dolayı olmuyor ama yaşadığınız yerde ki en iyi hızı sağlayacaklarını düşünüyorum sonuçta evinizde altyapı bulunsa adamlar 1000MBPS internet sağlayacaklarını söylüyor. Yani iddia edilen hız bu yönde paketin fiyatı ise 140 TL, ek olarak eğer interneti beğenmezseniz ilk bir ay içinde para iade garantisi ile aboneliğinizi sonlandırabiliyormuşsunuz,  kendilerine fazlasıyla güveniyorlar ve kağıt üstünde çok akıllıca hesaplıca bir seçenek gibi duruyor ama hiç denemediğim ve kullanmadığım için yorum yapamayacağım, biliyorsunuz internet firmaları interneti satarken yüksek hız sözleri veriyor ama birkaç ay sonra nedense o hızlar kayboluyor işte o yüzden bu noktada kullanıcı deneyimleri çok çok önemli iyice soruşturulmalı
legendary
Activity: 2156
Merit: 1518
Biliyorsunuz 200 lira cık oldu. Birkaç kurumda cık'ın düğümünü almiski dayanamamış yapıştırmış zamciğı
Türk nete laf ediyorlardi.
Pages:
Jump to: