Telefon numaralarında 243 ile başlayan yorum yapan arkadaşlar antalya 242 kod hepimiz biliyoruz. sanırım buraya +90 dan sonra 242 kod yazılmamış. 243 ile başlayan telefon numara ise Şirket merkezi yanılmıyorsam Işıklar semtindedir.
SSL ile ilgili yorum için söyleyebileceğim, site açılmadan hemen öncesinde tüm güvenli sertifakalara bürüneceğidir.
Firma ismini açılımı : Turk Bitcoin Exchange olduğunu biliyorum. Şimdilik sadece Bitcoin ile başlayıp kısa zamanda alt coinlerede girecekler diye düşünüyorum.
Siteyi Netius'un yaptığı da doğrudur.
Bu bilgileri Firmayı tanıdığım için söylüyorum.. Doğru bilgilerdir. Firma %100 Türk'dür..Merak edenlere bunuda aktarmış olalım.
projenin içinden bu kadar bilgi verdiğinize gore buyuk ihtimalle sizde projenin içerisindesiniz? ya da bahsi geçen oktay ari sizmisiniz acaba? ilk mesajınızı direk bu topiğe atmanızdan ben oyle anladım. eegr tahminlerim doğruysa projeyle ilgili daha fazla bilgi vermenizi isteyeceğim.ne zaman aktif olarak kullanıma geçecek? hangi altcoinler şu an için ön planda-odeme yolları vs gibi..
şimdiden teşekkürler.