Pages:
Author

Topic: Turkcoin - page 2. (Read 646 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
February 24, 2018, 04:33:15 AM
borcoin lazım bize turkcoin filan yalan olur o proje, her şeyi bora bağladığımız gibi bunu da bağlamamız lazım. venezuella nasıl ki petrole bağladı biz de bor'a bağlamalıyız bunu  Cheesy
full member
Activity: 602
Merit: 118
February 24, 2018, 02:30:45 AM
her zaman olduğu gibi yine sadece bazı şeyler konuşulacak sonuç fos. zaten bakanlar crypto paraya inanmıyor. saadet zinciri dedi geçti. yine avrupalı uzaya gider biz arkadan bakarız.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
February 24, 2018, 02:10:17 AM
Ben de senin gibi borsa sahibi olsam elleri ovuştura ovuştura reys bigins yaa  Wink derim.

https://twitter.com/cz_binance/status/967276373046784000
member
Activity: 365
Merit: 10
February 24, 2018, 12:50:03 AM
Paraya bile Türklük katıyoruz. Bunun yerine tüm dünya ülkekerine kullandırtabileceğimiz ve kabul ettirebileceğimiz bir proje daha mantıklı olmaz mı?

Mantıklı diyorsun. Ama bizimkiler önce kendi yatırımcıları üzerinden denemeyi ve sigorta olarak ta Türkleri kabul etmiş olmalılar ki "Turkcoin" ismini seçmişler. "Türk" kelimesini seçemezlerdi. Çünkü BKK çıkartmak gerekiyor. İngilizcede "ü" harfinin olmaması da işlerini kolaylaştırmış.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
February 24, 2018, 12:36:48 AM
Paraya bile Türklük katıyoruz. Bunun yerine tüm dünya ülkekerine kullandırtabileceğimiz ve kabul ettirebileceğimiz bir proje daha mantıklı olmaz mı?
hero member
Activity: 644
Merit: 504
February 24, 2018, 12:24:51 AM
Devlet keşke kripto parası için ICO yapsa, devlet keşke kripto parası için cüzdanlar oluştursa. Bu Türkcoin olabilir başka isimler olabilir. Sadece dünyada değil global pazarda da süper talep olacaktır. Dünyaya Türk lirasını yayamadık ama Kripto paramızı çok kolay benimsetebiliriz yeter ki bu işin öncülerinden olalım.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
February 23, 2018, 10:32:01 PM
 Mesele herhangi bir coin çıkarmak değil, şimdiye kadar yapılmış coinlerden çok daha iyisini, tüm dünyanın sahip olmak isteyeceği bir teknoloji ve projeyi hayata geçirmek. Aksi tam bir fiyasko olur ve ikinci bir şansımız olmaz. Ülkemizde bu donanım, bilgi ve öngörüye sahip bilim adamı varsa buyursunlar. Sırf bizimde olsun diye kripto para çıkarırsak faydadan çok zarar verir ülkeye. Gelişmiş ülkelerinde kendi kripto parasını çıkarabileceğini bir kenara not edelim.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
February 23, 2018, 05:23:12 PM
Ülkelerin bu işe girmesi ile pasta beklediğimizden çok daha fazla büyüyecektir. Bu büyüme doğal olarak bütün piyasaya etki edecektir diye düşünüyorum. Venezuela ile başlayan bu iş, iran ve Bizim de katılmamız güzel olacaktır. Umarım Kendimize ait yeni bir Blok Zinciri yazarız ve Mining & MasterNode ile bunu şahlandırırız. ERC20 gibi bir Token ülkeye yakışmaz ve çok basit olur bence.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
February 23, 2018, 05:19:42 PM
Güzel bir proje düşünülebilirse ( global de de ilgi görebilecek ) ülkemiz adına süper bi atılım gelir kapısı olur. Bence ciddiye alıp iyi kafa yorulmalı.
full member
Activity: 264
February 23, 2018, 05:15:02 PM
Bakalım kabul olacak mı? Başka ülkelere hep yeniliğe açık bir ülke izlenimi verip ama asla yeniliğe açık olmayan bir ülkeyiz neticede. O yüzden fazla umut bağlayamıyorum.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
February 23, 2018, 04:18:51 PM
Bana göre hiçbir ülke kendi kriptoparasını çıkartmamalı çünkü kriptoparalar hiçbir merkeze bağlı olmadan uluslararası transfer sağlamalı. El Petro'nun arkasında fiziksel destek olmasa herhangi bir alınabilir yanı olduğunu sanmıyorum ve hiçbir şekilde başka bir ülkenin tokenine yatırım yapmayı düşünmüyorum.
full member
Activity: 238
February 23, 2018, 04:15:07 PM
Valla helal olsun parti olarak yorumlamak yerine genel bir bakış açısıyla bakarsak mantıklı bir hareket olmuş, ama şunu da söylemeden edemicem ülkece geç kalmadığımız bir tek olay yok.
full member
Activity: 378
Merit: 103
February 23, 2018, 03:13:24 PM
güzel bir haber umarım arkadası gelir. meseleye bitcoin diye bakmamak lazım blockchain teknolojisini takip etmek gerekli. tabi bizim siyasetçiler işe duygusal bakacağı kesin Cheesy
member
Activity: 154
Merit: 10
February 23, 2018, 02:55:44 PM
Burada kesin devlet desteği alabileceği konusunda bir bilgi verilmemiş, biz de bir adım atsak iyi olabilir tarzında. Kripto paraların çığ gibi büyüdüğü bir dönemde Türkye nin de bir ucundan köşesinden yer alma çabası olması iyi bir şey tabi. En son girenlerden olmamak lazım.
full member
Activity: 448
Merit: 107
February 23, 2018, 02:25:08 PM
Bizim siyasetçilerin hiçbirinden cacık olmaz. Dün söylediklerini bugün yutuyorlar. Dün birbirine sövüp bugün yüzyüze bakıyorlar. Böyle adamların yapacağı hiçbirşeye güvenmiyorum.
Ülke olarak yapmamız gereken birçok şey varken, siyasetçiler de işini gücünü bırakıp coin peşinde mi koşsun?
Tarım sanayi inovasyon arge bitmiş. Ülke vergilerle ayakta duruyor. Herşeyi ithal ediyoruz, samanı bile. Coin mi kurtaracak ülkeyi?
Koskoca devletin 1 milyar dolar para toplayacağım diye böyle işlerle uğraşması yakışır mı? Devlet 1 milyar dolara mı muhtaç?
Devlet son zamanlarda onlarca belki yüzlerce milyar dolar zarara uğramış. 1 milyar dolarlık coin ile mi kurtaracaklar ülkeyi?

Hanginiz inanıyor, çıkarttıkları coin ile ülke ekonomisine katkı yapacaklar?

Siyasetçiler ceplerini doldurmanın peşinde, paraya tapıyor bunlar mesele budur. Coin çıkartıp devlet referansıyla satacaklar, köşeyi dönüp kaçacaklar.
full member
Activity: 364
Merit: 102
February 23, 2018, 02:20:55 PM
bu işe devlet gözüyle bakarsak pedro'nun topladığı para devede kulak bile değildir. yani adamlar inşallah teknolojik açıdan geri kalmayalım diye düşünerek adım atarlar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
February 23, 2018, 02:18:07 PM
Başarılı sonuçlanacağını düşünmüyorum. Mhp paragözlükte kalitesini yerin dibine sokmuş bulunmakta. Hani bi coin çıkartırsın onun arkasında altyapısı olur petrolün vardır veya turizmde kullanırsın. Türkiyede sıfır altyapı olduğu için boş coinlerden birisi olarak tarihe geçer üstüne vergi de isterler burası vergiler cehennemi türkiye

+1 , Örneğin Petro coin için konuşursak takas yapacağımız ürünümüz olduğunu sanmıyorum. Adamlar kripto marketler de ki yüksek para toplama ve kâr edilebilme düşüncesine sulanmışlar gibime geliyor.
newbie
Activity: 98
February 23, 2018, 02:12:19 PM
Mevcut yapıyla çıkarılacak coin komşular alışverişte görsünden öteye gidemez. Bu adamlar günde 50-100 web sitesi yasaklayan tipler.

Ama olur da özerk bir oluşumla bu işin teknolojisinin üstüne araştırmalar yapacak ekipler oluşturur abuk-subuk sansür politikalarından, oraya buraya hiçbir

işe yaramayan İHL'ler açmaktan vazgeçerler, pozitif bilimlere, sayısal alanlara önem verirler, bilimin içinden siyaseti çekerler (evrim meselesi) BELKİ 10

sene sonra müsbet prosesler yakalanabilir.
full member
Activity: 532
Merit: 151
February 23, 2018, 01:50:07 PM
Umarım havada kalmaz bu adım zaten her yönden geride kalıyoruz ülke olarak bari blockchain teknolojisinde geride kalmıyalım
newbie
Activity: 70
February 23, 2018, 01:42:13 PM
Amacı  ne hocam Türk coin tam olarak ne olduğunu anlamadım projesini umarım başarılı olur
Pages:
Jump to: