Pages:
Author

Topic: TurkCoin tartisma alani - page 2. (Read 4292 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
December 09, 2013, 01:50:04 AM
site kapatılmış eğer kapatılmasaydı dosyayı indirip bilişim suçlarına götürecektim

artık bilişim suçları normal suçlarla bağdaştırılmış eğer benim paramı çalmaya yönelik virüs yollarsan ve ben bunu ispatlarsam hırsızlıkla hapis yatarsın hayatın sicilin mafolur.

virüs olup olmadığını belirlemek çok basit proaktif bi antivirüs kullanarak virüsün işlevlerini engelleyebilirsiniz port scanner bir programla hangi program hangi porttan ne yapıyor izleyebilirsiniz eğer indirdiğiniz program porta bağlantı kuruyorsa raminize virüs yüklemiş ve backdoor olarak port açmıştır eğer yasal bi program olsaydı port üzerinden işlem yapmazdı (gerek duymazdı). gerçek bi yazılımcı antivirüslerin bunu engelleyeceğini bilir

dosyayı indiren elinde tutsun bilişim suçları bu arkadaşı hırsızlıkla min 6 ay - 2 sene içeri atar

bir taraflarınız ayrı oynamasın yok şirketmiş yok oymuş buymuş
birisi şunu bilişim suçlarına ihbar etsin etmezseniz yarın başka bi nickle başkasını dolandırmaya çalışır

birisi şunu bilişim suçlarına ihbar etsin etmezseniz yarın başka bi nickle başkasını dolandırmaya çalışır
konuya yazan o kadar kişiye oynak diyeceksin sonrada gelip birisi bunu şikayet etsin yazacaksın o siteyi kim kapattırmış git bir öğren olaya dahil ol ondan sonra tanı teşhiş koy...

önceki mesajlarındada gördüğüm kadarıyla bu işlerede yatkınmışsın zaten bilişim suçlarının bi çayını da içmek sana düşüyor aramızdan...
newbie
Activity: 17
Merit: 0
December 08, 2013, 06:09:10 PM
site kapatılmış eğer kapatılmasaydı dosyayı indirip bilişim suçlarına götürecektim

artık bilişim suçları normal suçlarla bağdaştırılmış eğer benim paramı çalmaya yönelik virüs yollarsan ve ben bunu ispatlarsam hırsızlıkla hapis yatarsın hayatın sicilin mafolur.

virüs olup olmadığını belirlemek çok basit proaktif bi antivirüs kullanarak virüsün işlevlerini engelleyebilirsiniz port scanner bir programla hangi program hangi porttan ne yapıyor izleyebilirsiniz eğer indirdiğiniz program porta bağlantı kuruyorsa raminize virüs yüklemiş ve backdoor olarak port açmıştır eğer yasal bi program olsaydı port üzerinden işlem yapmazdı (gerek duymazdı). gerçek bi yazılımcı antivirüslerin bunu engelleyeceğini bilir

dosyayı indiren elinde tutsun bilişim suçları bu arkadaşı hırsızlıkla min 6 ay - 2 sene içeri atar

member
Activity: 80
Merit: 10
December 08, 2013, 05:23:48 PM
En başından inanan varmıydı buna zaten? Free site açıp şirket ağzıyla konuşup dandik upload sitesinden saçma bi yazılım verip yükleyin demiş, kategoriye gerçekten bi moderatör lazım, böylelerini direk banlamak gerek.
member
Activity: 84
December 08, 2013, 04:49:26 PM
kendi siteleri kapanmış. merak ettim bulamadım herhangi bir bilgi. yeni bir crypto-coin clone'mu?  öyle ise detayları neler? açık kaynak olduğu belirtilmiş, git repository veya artık kaynaklar neredeyse link verebilir misiniz? bir göz atalım.

edik: scam'mis..
member
Activity: 80
December 08, 2013, 04:13:33 PM
manyak kaynıyo ortalık
newbie
Activity: 56
December 08, 2013, 03:34:15 PM
Kullandıkları alan adı ücretsiz bir kere baştan tırtladılar .
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
December 08, 2013, 03:30:06 PM
KONU TEKRAR KİLİTLENİYOR, SCAM OLDUĞU BELİRLENDİ.
legendary
December 08, 2013, 03:23:31 PM
lan yürü git velet aradım firmayı hakkında yasal işlem başlatacaklar hazırlıklı ol inşallah proxy kullanmışındır.
newbie
Activity: 14
December 08, 2013, 03:20:15 PM
O konu hakkında konuşma yetkim bulunmamaktır efendim, ben sadece bir çalışanım. Benim ilgili olduğum alan TURKCoin ve TURKCoin'in geliştirilmesine katkıda bulunmaktır. Ama sizi temin ederim ki şirketimiz gerçek anlamda büyük ve profesyonel bir şirkettir. Sizler de hoş görürsünüz ki bir şirket yönetimi gelip te bir web sitesinde soru cevaplamaz. Ama ofisislerimize uğrarsanız güler yüzlü ve sıcak kanlı bir yönetimimizin olduğunu göreceksiniz. Aklınıza takılan her soruyu cevaplayacaklardır.

Şirketimizi lütfen ufak bir işletme ofisinden ibaret hayal etmeyiniz. Şirketimizin ofisi değil ofisleri vardır ve bunlar birçok yerdedir. Sitede verilen adres TURKCoin ile ilgilenen departmanın ofis adresidir. Şu kadarını söyleyebilirim ki Arda Bey TURKCoin için çok büyük yatırımlar yaptı. Sistem rayına oturduktan sonra ismimizi sıkça duyacaksınız.

Bunu dışında çeşitli yüzlerce yazılım/web sitesi alanlarımız ve çalışanlarımız Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunmaktadır.

Tabiki mümkün.
İletişim bölümümüzden telefon numaramızı arayıp mail adresinizi ve almak istediğiniz ücretsiz hizmeti isteyebilirsiniz veya mail adresimize bilgi almak istediğinizi bildiren bir maille mail adresinizi gönderirseniz en kısa zamanda dönüş yapılıp, istediğiniz servise kaydınızı gerçekleştirebiliriz.
Ayrıca kısa mesaj olarak gelmesini istiyorsanız telefon numaranızı da ekleyebilirsiniz.

http://turkcoin.webnode.com.tr/ileti%C5%9Fim/

EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
December 08, 2013, 03:07:28 PM
Geçen günkü elemana benziyor konuşma tarzı. Dikkat edin. Ben de konuyu ilk gördüğümde şüphelenmiştim ama yorumları bekleyeyim dedim.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
December 08, 2013, 03:06:00 PM
Konuya artık moderatör yetkim olmadığı için resmi bi' kilit vuramasamda, scam olduğundan kilit vuruyorum. Aklınızda bulunsun Smiley
legendary
December 08, 2013, 03:03:13 PM
Haklısınız efendim. Yazılımımız versiyon 1 (v1)'dir, temin ederim ki ilerleyen versiyonlarda ve geliştirmelerde downloader durumları kaldırılıp, bütün sorunlar çözülecektir. Bu tür durumlar için program içermeyen mail veya kısa mesaj abonelik sistemlerimiz bulunmakta. Tamamen ücretsizdir.

Sorun için şirket adına özür dilerim. Bütün görüşleriniz developerlara iletilecektir.

Şirketimizi merak edenler sitede verilen adres üzerinden ulaşabilir, gelip gezebilir, yöneticilerimizle konuşabilirler. TURKCoin bölüm sorumlusu Arda Yılmaz beyefendi'dir. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz kapımız her zaman açıktır efendim.
Bu tür durumlar için program içermeyen mail veya kısa mesaj abonelik sistemlerimiz bulunmakta. Tamamen ücretsizdir.
bu sistemi denemek istedim fakat detayları bulamadım sitenizde nerede yazıyor,
sr. member
Activity: 896
Merit: 250
December 08, 2013, 03:01:41 PM
Peki diğer bir önemli sorum ise böyle bir şirketin webnode gibi ücretsiz site veren bir yerden site kurması veya alan adına bile sahip olmaması insanda şüphe uyandırıyor  Huh
newbie
December 08, 2013, 02:58:39 PM
Haklısınız efendim. Yazılımımız versiyon 1 (v1)'dir, temin ederim ki ilerleyen versiyonlarda ve geliştirmelerde downloader durumları kaldırılıp, bütün sorunlar çözülecektir. Bu tür durumlar için program içermeyen mail veya kısa mesaj abonelik sistemlerimiz bulunmakta. Tamamen ücretsizdir.

Sorun için şirket adına özür dilerim. Bütün görüşleriniz developerlara iletilecektir.

Şirketimizi merak edenler sitede verilen adres üzerinden ulaşabilir, gelip gezebilir, yöneticilerimizle konuşabilirler. TURKCoin bölüm sorumlusu Arda Yılmaz beyefendi'dir. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz kapımız her zaman açıktır efendim.
sr. member
December 08, 2013, 02:56:16 PM
Eminmisiniz efendim dışarıdan veri çeken programlar banner tool veya malware olarak algılanır. Siz de takdir edersiniz ki tamamen zararsız yazılımlardır.
Yazılım geliştiricilerimize mail atmış bulunmaktayım. Yarın mesai saatlerinde bu konuyu inceleteceğim. Hangi kodun trojan uyarısı vermeye sebep olduğunu çözeceğiz. Lütfen bizlerden haber bekleyin.

Tekrar tekrar söylüyorum, geri dönüşleriniz gerçekten çok önem arz etmektedir. Takdir edersiniz ki Windows işletim sistemi bile hata raporu alarak kendini geliştirdi. Önemli olan kullanıcıların geri dönüşüdür.

@avarnet

Mail aboneliği talebiniz sistemimize düşmüştür efendim. Yarın mesai saatleri içerisinde size mail yoluyla dönüş yapılıp, mail adresiniz sistemimize kaydedilecektir. Ayrıca sistemimizin mail-haber bültenine kayıt olan ilk kişi olduğunuz için sizi tebrik ve teşekkür ederiz Smiley
programı kullanabilmek için güvenliğimizden feragat edeceğiz antivirüs kullanmayacağız programın downloader içerdiğini bile bile sizin içiniz rahat olurmu böyle bir şeyde sizin kafanıza yatıyormu böyle bir olay.
virus totaldede görüldüğü üzere program potansiyel zararlı trojen!! mevcut haliyle kimse kullanmaz bunu

Yarın bu şirketi araştıracağım adres telefon v.s. Tüm bilgileri buradan paylaşacağım arkadaşlar bilginize
legendary
December 08, 2013, 02:52:05 PM
Eminmisiniz efendim dışarıdan veri çeken programlar banner tool veya malware olarak algılanır. Siz de takdir edersiniz ki tamamen zararsız yazılımlardır.
Yazılım geliştiricilerimize mail atmış bulunmaktayım. Yarın mesai saatlerinde bu konuyu inceleteceğim. Hangi kodun trojan uyarısı vermeye sebep olduğunu çözeceğiz. Lütfen bizlerden haber bekleyin.

Tekrar tekrar söylüyorum, geri dönüşleriniz gerçekten çok önem arz etmektedir. Takdir edersiniz ki Windows işletim sistemi bile hata raporu alarak kendini geliştirdi. Önemli olan kullanıcıların geri dönüşüdür.

@avarnet

Mail aboneliği talebiniz sistemimize düşmüştür efendim. Yarın mesai saatleri içerisinde size mail yoluyla dönüş yapılıp, mail adresiniz sistemimize kaydedilecektir. Ayrıca sistemimizin mail-haber bültenine kayıt olan ilk kişi olduğunuz için sizi tebrik ve teşekkür ederiz Smiley
programı kullanabilmek için güvenliğimizden feragat edeceğiz antivirüs kullanmayacağız programın downloader içerdiğini bile bile sizin içiniz rahat olurmu böyle bir şeyde sizin kafanıza yatıyormu böyle bir olay.
virus totaldede görüldüğü üzere program potansiyel zararlı trojen!! mevcut haliyle kimse kullanmaz bunu
sr. member
December 08, 2013, 02:49:55 PM
Hala şüpheleri olan veya deneyen var mı bizi de bilgilendirin lütfen
newbie
December 08, 2013, 02:47:00 PM

@avarnet

legendary
December 08, 2013, 02:36:45 PM
avg de direk trojan olarak gördü böyle olmaz dışardan veri transferi yapan binlerce program var zararlı olarak görüyorsa potansiyel tehdit içeriyor demektir.

güncelleme için antivirüslare kapatıp açmayla alakası yok hem exe hemde güncelleme için verilen exe ikiside virus uyarısı veriyor .

dosyayı virustotale gönderdim sonuç
https://www.virustotal.com/tr/file/a91741bac3422b57d5fdec7eb2a46a7e061f4e2223451566e2833a6e8e41e78f/analysis/
newbie
December 08, 2013, 02:26:46 PM
Beyefendi güncelleme yapmadan önce antivirüslerinizi kapatırsanız, "REKLAM TOOL" olarak algılanmaz. Çünkü web sitesi üzerinden güncelleme yapıyor. Bunu web sitesinde de açıklamıştık halbu ki.

"reklam tool" bir virüs değildir. Antivirüsleriniz "reklam tool"ları google chrome gibi tarayıcılarda sağda, solda reklam çıkmamasını engellemek için sizi rahatsız eden reklam (banner) olmaması için yasaklar. Sizi temin ederiz ki güncellemekten kastımız sadece virwox gibi yüzlerce coin sitelerin databasesine bağlanmaktır. Hepsi yazılımımızın açık kaynak kodlarında yer almaktadır. Hangi siteye bağlanıp hangi verileri size sunduğunu güncelleme yaptıktan sonra beraberinde gelecek olan açık kaynaktan görebilirsiniz. Kesinlikle sağda sola reklam çıkaran bir araç değildir. Googleda'da ararsanız eminim birçok bilgi bulabilirsiniz.
Pages:
Jump to: