Merhaba arkadaşlar,
Sonunda Kıbrıs merkezli Btcturk.com sitesi açıldı. Türk Bitcoin kullanıcılarının rahat alım satım yapabilmeleri için yerel banka hesabı ile TL göndermek veya almak münkündür. Komisyon oranları diğer exchange'lere göre çok daha düşük (ortalama 0.5) ve işlemler yerel banka hesabı sayesinde çok daha hızlı.
Btcturk.com
Merhaba,
Oncelikle sizi tebrik ederim, arkadaslarinda belirttigi uzere cok buyuk bir eksikligi gecte olsa kapadiniz.
Merak ettigim bir konu var, Turkiye disindan sizin sayfayi kullanmak istedigimde, mesela Amerikadan, bu mumkunmudur, cunku sayfanizda bununla ilgili bir aciklama bulamadim. Ayrica orderbook u gorebilmek icin illaki uye olmak gerekiyor. Bunu tekrar bir gozden gecirmenizi tavsiye ederim. Birde yardim icin verdiginiz email adresinin farkli bir domain olmasi insanda ister istemez supheler uyandiriyor, neticede para donecek sayfanizda basit bir forum yada arkadaslik sitesi degil. Yolun basindasiniz belki ama bu tur elestirileri bir geribildirim olarak degerlendirmenizi ve anlayisla karsilamanizi umit ederim. Facebook, twitter gibi vazgecilmez sosyal medya icinde calismalariniz illaki vardir.
Ayrica en muhimini sona biraktim, sayfaniz SSL degil, uye olup login olmadim lakin ana sayfanin bu sekilde guvensiz olmasi networkumu dinleyen bir saldirganin cok kolaylikla sifremi ele gecirmesine olanak saglar, hele ki bu wifi uzerinden artik cocuk oyuncagi. Bu yuzden bu eksiklerinizi tamamlayana kadar kullanmayi pek dusunmuyorum.
Merhaba,
Bize geri bildirim vermek için zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.
En önemli sorunuzdan başlayalım. Sayfamızda SSL sertifikası bulunmaktadır ve aktiftir. Üye girişi yapmanız üzerine aktif olacaktır. Üye girişi gerektirmeyen sayfalar için de isterseniz sayfaları "https" ile başlayarak yazıp ziyaret edebilirsiniz.
Sitemiz uluslararası kullanıma açıktır. Fakat şu anda sadece TL hesabımız transferlere açıktır ve bize TL göndermeniz gerekecektir.
Haklısınız Derinlik tablosu(Order book)'nun üye olmadan görülebilmesi gerekiyor. Bunun üzerine çalışmaktayız. Çalışmalarımız yakın zamanda sonuçlanacaktır.
Hızlı şekilde açmak ya da herşeyin mükemmel olması arasında bir denge bulup bazı şeyleri göz ardı ettik, şu anda kullandığımız e-posta adresi de buna dahil. Yakın zamanda btcturk.com uzantılı e-posta adresine geçeceğiz.
Tekrar teşekkür ederiz.