evet doğru . bitgo ile güvenceli . bildiğiniz gibi bitgo sektörde en çok kullanılan güvenli altyapıyı sunuyor .
paypal şart değil . bu tercihe bağlı paypal kullanmak isterseniz . yani bu sistem ve kartlar paypal ile uyumlu . o sekilde anlasma yapılmıs . ustelik paypal % 0 komisyon .
karta yukleme isini site uzerinden yapabilirsiniz .
e-coin.io
sanal kart veya debit kart ınız olacak sistemde . bitcoini siteye hesabınıza yukleyeceksiniz . karta yukleme bolumunden ( load card ) karta istediginiz limitit yukleyebiliyorsunuz . ayrıca apple store ve google playde app uygulamaları da var . )
takıldıgınız bir nokta olursa yardımcı olurum yine . ben fiziksel kart aldım kullanıyorum .
firma ile ilgili kısa bilgi vereyim size dilerseniz : ( yukarda belirtmistim zaten )
0cak 2015 te kuruldu . 130 dan fazla ulkede 100 000 den fazla musterisi var ve 15 000 den fazla debit kart musterileri var . su asamada asırı bir talep var . haftada ortalama 1000 den fazla kart siparisi alıyorlar . bu yogunluga ragmen kart bana 1 hafta gibi bir surede ulastı hemen ucretsiz aktive edip kullanmaya basladım . bitcoin yuklemeleri hesaba 3 onayda geciyor ve de isterseniz bitcoin cekebiliyorsunuz hesabınızdan .
veya kartınızdaki bakiyeyle siteden bitcoin satın alabiliyorsunuz .
Paypal kullanmıyorum, paypal onayı şart mı. Karta yükleme işlemini nereden ve nasıl gerçekleştireceğiz.
Ayrıca şöyle bir şey okudum doğru mu?
"Hesabınızdaki tüm bitcoin'ler bitgo ile güvence ve koruma altında , sigortalı ."