Pages:
Author

Topic: Türkiye ICO'ların önünü açıyor! - page 4. (Read 704 times)

member
Activity: 519
Merit: 16
September 20, 2018, 01:57:13 PM
Bugün açıklanan Yeni Ekonomi Programı'ndan:

Dijital paralar üzerine ülkemiz adına önemli bir gelişme. Yeni ekonomi programının linki: https://m.hazine.gov.tr/File/Index?id=9b274c4a-0c2d-476f-a68d-341550daa1ea  (SAYFA 17)

"Dijital dönüşüm teşvik edilerek yenilikçi projelerin finansmanı için Kitlesel Fonlama (Crowdfunding) ve IPO alternatifi olarak ICO (Initial Coin Offering) gibi modern ve yeni nesil finansman yöntemleri yaygınlaştırılacaktır"

Ülkemizin bu konuyu ekonomik programa koyarak öncü ülkelerden biri olması sevindirici olsa da, dolandırmaya ve dolandırılmaya çok müsait olduğumuz için çok dikkatli de olmalıyız.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
September 20, 2018, 01:13:10 PM
Trade için olumlu bir haber fakat global piyasaya bir etkisi olmayacaktır. Ayrıca bizim insanımız her bir yenilikte önxe dolandırıcılık yöntemlerini geliştirmeye bakar neyse hayırlısı olsun
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
September 20, 2018, 12:50:13 PM
böyle olmasın da Grin

member
Activity: 602
Merit: 32
September 20, 2018, 12:49:33 PM
Yani bende olsam devletin kasasını boşaltmak için bu yönteme başvururdum Smiley

Farkındamısınız artık döviz işlemleri kontrollü olacak.
Ufak ufak venezuelaya yaklaşıyoruz.
Sıçmayada izin aldık mı tamamdır.

Ben her zaman yapılana değil, niyete bakarım. O daha önemlidir benim için.

Zaten türkcoin çıkarsanızda emin olun kimse almaz.

Yabancı ortamlarda bu çomarlar yüzünden herkes türklere söver olmuş.

Fck turk sözü artık herkesin ağzında sayelerinde. O kadar tiksindirdiler, o kadar illallah ettirdilerki..

Adamlara anlatamıyorum Türkiye 2 ye ayrılır;
1- Türk milleti
2- Türk illeti

Maalesef hepimizi 2. Gibi görüyorlar... emin olun bu türk kürt alevi sünni ayrımı bi bu ülkede var. Yabancılar söverken ayırmıyor. Alayına “fck turk” deyip geçiyor..

Yiyecek son lokmasını türk icoya kaptırmak isteyen varsa buyursun.
member
Activity: 546
Merit: 10
September 20, 2018, 12:29:16 PM
çiftlikbank, kaşarbank buna benzer ne kadar site varsa onu 10'la çarpın. çok rahat ico için ether, bitcoin toplar, bizimkiler soruşturma başlattıktan 1 ay önce çoktan yurtdışına kaçarlar. her ico için fon toplayan dolandırıcı değil ama yatırımcının parasını koruma görevi devletin kurumlarında olmalı.
member
Activity: 86
Kün Tuğ Bolgıl , Kök Kurıkan !
September 20, 2018, 12:23:21 PM
türkiye gibi bi ortamda dolandırıcılar kol gezecektir pek hayırlı bir haber olmamış
member
Activity: 448
Merit: 17
September 20, 2018, 12:05:48 PM
Güzel bir haber türkiye için icoların önünü açması demek ülkeye ico yapmak için projelerin gelmesine olanak sağlamak demek gibi birşey anladım ben yatırımcıda gelir ülkeye projeler burdan ilerleye bilirler
member
Activity: 280
Merit: 13
September 20, 2018, 11:59:51 AM
Bunun iyi bir haber olduğunu sanmıyorum. Dolandırıcılıkta sınır tanımayanların yönettiği bir yerde ne dolaplar dönecek. Birilerinden akıl almış olmalılar ki böyle bir işe girişmişler. Vergilerin yandaş cebine akıtılması için farklı bir yöntem, onlar için de büyük kolaylık olacaktır. Hesap verilebilirlik ilkesi kalkalı yıllar oldu.

İnsanın kendisi nasıl ise karşısındakini de öyle görürmüş. Diyelim ki desteklenen ICO dolandırıcılıkla sonuçlandı, uluslararası camiada nasıl yankı bulur? Bu olay yurtdışındaki insanların güvenini yerle bir eder, ülkeye yatırım gelmez. Ülke ekonomisini milyonlarca dolar zarara sokacak bu girişimi yapabilirler mi? Az beyin, beyin! Şimdi diyeceksin ki e papazı verselerdi de dolar bu hale gelmeseydi. Eğilelimde ne yapacaklarsa yapsınlar o zaman!
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
September 20, 2018, 11:54:21 AM
Ponzi sistemini artık dijital ortamda göreceğiz Türkiye de demek ki bu arada jet Fadıldan da jetcoin bekliyorum ben yada islamcoin yada rtecoin falan filan vurkaç için güzel yöntem. Ülke için güzel değil bence bu gelişme
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
September 20, 2018, 11:39:09 AM
Bir de TurkCoin yapıp para topladılar mıydı tamamdır.

Şaka bir yana umarım blockchain teknolojisini destekleyici yeni kanunlar çıkarırlar ve bizde artık birgün Türkiye'de crypto paralar yasaklanır mı korkusunu aşmış oluruz.
member
Activity: 504
Merit: 12
September 20, 2018, 11:32:44 AM
Dünya artık küresel bir alışveriş ve ticaret parası konusunda iyice dara girmiş durumda bu tür yenilikler henüz tam geliştirilmemiş bunu ilk biz geliştirirsek uzun vadede çok etkili bir mekanizmaya sahip olacağımızdan yüksek fayda sağlama ihtimalimiz mevcut.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
September 20, 2018, 11:31:52 AM
Aslında bakış açısının olumlu olması güzel bir şey ama açıklamada hiçbir detay olmadığı için yorum yapamıyoruz. Öyle kalabalık gözüksün diye konuşmuş bir şey de olabilir, ciddi şekilde yönelmeyi düşündükleri bir şey de olabilir. Daha detaylı açıklamaları beklemek lazım.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
September 20, 2018, 11:21:13 AM
Aşağıda bir arkadaş demiş yeni tosuncuklar çoğalır diye. Katılıyorum yeni Tosunlar çoğalır bu kez de ama iyi olmuş yinede. Şimdiye kadar çoktan olması lazimdi zaten.
full member
Activity: 476
Merit: 100
September 20, 2018, 11:00:30 AM
arkadaşlar aslında türkiyede ICO yasaldır. startup yani kitlesel fonlara diye geçer kitlesel fonlama sanırım 3-4 yıl önce yasalaştı yani aslında zaten böyle bir durum var.

Evet kitlesel fonlama olarak yasal bir durum söz konusu ancak mevcut ico süreçlerinde bunu gerçekleştirecek bir yapı oluşturulmadığı sürece yani noterde mi alıp satacağız ico işlemlerini.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
September 20, 2018, 10:57:30 AM
Ulan ne dingil adamlar var. İcoları yasaklasalar geride kalıyoruz derler yasal hale getirince de para lazım ondan derler.  Gidin heykele devam edin siz öyle aya çıkarsınız.Bunlara kafanızı yormayın.

Bu siteyi biraz dolaşın ufkunuz açılır. Destek verdiğim projelerden biri bu.

https://arikovani.com/projeler/ape-0-kuresel-drone/detay
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
September 20, 2018, 10:50:33 AM
arkadaşlar aslında türkiyede ICO yasaldır. startup yani kitlesel fonlara diye geçer kitlesel fonlama sanırım 3-4 yıl önce yasalaştı yani aslında zaten böyle bir durum var.
member
Activity: 633
Merit: 15
September 20, 2018, 10:37:02 AM
Boşuna sevinmeyin bir cacık olmaz bu ülkeden ancak yeni tokatçı tosuncuklarımız çoğalır, hem de devlet destekli Smiley
member
Activity: 238
Merit: 14
September 20, 2018, 10:32:45 AM
Ülkemiz adına duyduğum en güzel haber. Eğer icoların önü açılırsa otomatikman arkanızda bir devlet güvencesi olacak. Nasıl mı? Şimdi devletin onayladığı bir ico süreci geçirecek ve bunun vergisini ödeyecek diyor kısaca. Bunun vergisini ödeyecek olan kimse de parayı alıp kaçamaz.
member
Activity: 1264
Merit: 43
September 20, 2018, 10:11:09 AM
Dolar olmuş 6 küsür Lira, ilgisi olan olmayan bütün ürünlere gelmiş en az %75 zam, insanlar asgari ücret ile nasıl geçineceğini kara kara düşünsün ama ICO'dan da geri kalmayalım. Neyin ICO'sunu yapacaklarmış sorması ayıp?
member
Activity: 574
Merit: 14
September 20, 2018, 09:58:56 AM
Türkiye'de icolara katılımda bulunanların gönderdiği bitcoin, ethereum falan bunların dolandırılmaya mahal vermeden nasıl korumaya alınacağı belli mi. daha bugün antalyada hayali krediler oluşturup 15 milyon lira ile kaçan bankası haberini okudum. yurtdışına çıkması lazım ama işte kriptolarda o coini, altcoini kaçırmak çocuk oyuncağı.

Şu andaki konsept Türkiye'de icoların faydadan çok, dolandırıcıların önünü açacağı görüşündeyim. hepsi dolandırıcı değil elbette.
Pages:
Jump to: