Pages:
Author

Topic: Türkiye ve Rusya Buğday Ticaretinde Bitcoin Kullandı - page 3. (Read 441 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 532
Buğday ticaretinde Bitcoin değil, Buğday taşımacılı ücreti Bitcoin ile ödenmiş olsada yavaş yavaş büyük şirketlerin ödeme yöntemi olarak Blokzincir teknolojisini kullanmaya başladığı anlamına geliyor. Bitcoin'in transfer ücreti bu kadar yüksekken kârlı oluyor mu bilmiyorum ama bu iyi bir şey.
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
Bende ödemelerde Bitcoin kullanıldı sandım arkadaş ya, bu kandırmacılık olmuş ama biraz baksanıza  Roll Eyes

Burada Bitcoin sadece anladığım akdarıyla taşımada bir şirket tarafından kullanılmış
newbie
Activity: 4
Merit: 0
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Rusya ve Türkiye arasında olması güzel bir şey bu tarz haberleri hep yurt dışından duyuyor ve kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorduk. Ülkemizde kriptoparaların yaygınlaşması daha doğrusu dünyada yaygınlaşması doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Yine Rusyadan hoşumuza gidecek güzel bir hamle olmuş, seviyorum ben böyle gelişmeler görmeyi. Bir tarafında da bizim şirketlerden biri olması ayrı güzel. Yavaş yavaş ticari hayatta bu uygulamalar artar. Çoktan vakti geldi de geçiyor bile Smiley
member
Activity: 109
Merit: 10
Decentralized Transportation Economy
Çok mantıklı. tebrik ediyorum bu işte imzası olanları.
jr. member
Activity: 88
Merit: 3
Prime Shipping Foundation emtia ticaretinde blockchaini denedi. Rusya'dan Türkiye'ye yapılan bir buğday ticaretinde taşıma masrafı ödemesi Bitcoin ile yapıldı. Bu kripto para birimlerinde bugüne kadar gerçekleşen ilk taşıma masrafı ödemesi oldu.

"KRİPTO PARALARLA YAPILAN İLK TAŞIMA MASRAFI ÖDEMESİ OLDU"

Prime Shipping Foundation CEO'su Ivan Vikulov Bitcoin işleminin emtia ticaretinde uygulamaya koydukları pilot uygulamanın bir parçası olduğunu açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kullanılan teknoloji, ödemelerin ve dijital para birimlerinden başka para birimlerine dönüşün hemen gerçekleştirilmesini sağlıyor. Grup, kendi dijital para birimini oluşturma planları olduğunu da açıkladı.

Telefonda görüş veren Vikulov, "Şu an mevcut olandan daha hızlı ve kolay bir sınırlararası ödeme sistemi geliştirmeye çalışıyoruz. Bildiğimiz kadarıyla bu kripto para birimlerinde bugüne kadar gerçekleşen ilk taşıma masrafı ödemesi oldu" diye konuştu.

Devamı : https://www.haberler.com/turkiye-ve-rusya-bugday-ticaretinde-bitcoin-10486231-haberi/
Pages:
Jump to: