Pages:
Author

Topic: Türkiye’de Bitcoin ile benzin alma dönemi başlıyor - page 2. (Read 277 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bitcoin kullanım alanı he geçen gün artıyor ,bu kripto piyasası ve geleceği açısından son derece önemli ,fakat hali hazırda fee oranları ve işlem bekleme süreleri sorunları daha çözülmüş değil.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Çok güzel bir gelişme umarım hayata geçebilir. Hem kripto para kabul etmesi hemde self servis olup fiyata yansıması güzel olur. Bazı gelişmiş ülkelerde zaten benzin istasyonları self servis çalışıyordu. İstihdam konusunda negatif etkisi olsada tüketiciye olumlu yansır.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bu tarz haberler bitcoinin bilinirliğini artıracak ve insanların katılımıyla değerlenmesine sebep olacaktır.Güzel günler bizleri bekliyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bitcoinin yapısının hizmet alanında kullanımının hala uygun olmadığını savunanlardanım ,bu işin en doğru işlemesi için en azından 2-3 yıla daha ihtiyacımız var..
full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoin ile benzin satın alınması bunlar güzel gelişmeler. ama daha çok yatırımcıyı çekecek olan bitcoin atm leri. bankalar cüzdan hesapları ile bitcoin depolama hizmeti yanı sıra exchange vs bunlara da adım atsalar daha mükemmel olurdu.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Türkiye'de böyle gelişmelerin olması çok önemli, bu hayatımız etkileyebilir. Kripto paraların yaygınlaşmasına yardımcı olabilir. Umarım pratikte de bunu kullanabiliriz.
member
Activity: 179
Merit: 11
Bitcoin ile ödeme alsa ne olacak kim bitcoin ile ödeme yapmak ister ki kredi kartını kullanır herkes hem daha hızlı olur hemde fee ücreti ödemezler şu anda bitcoin ile ödeme olayı hiç kullanışlı değil bazen yabancı sitelere kart bilgilerimi vermemek için bitcoin ile ödeme yapıyorum en yüksek fee ile yaptığım transferler bile bazen 2 saatte tek bir onay almıyor
jr. member
Activity: 160
Kripto paraların yaygınlaşması için bu tarz haberlerin artması gerek kesinlikle.Umarım bir an önce gelir bu ödeme biçimi ve diğer sektörlerde de benzer haberler alırız.Kullandıkça hayatımıza daha fazla girecektir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Aytemiz kullanan biri olarak bu habere çok sevindim ama ben btc ile ödeme alacam deyip öyle hemen başlayabiliyor mu bu işler? Yasal olarak düzenlenme olmadan olmaz sanırım. Sıradan bir bakkal yada küçük bir elektronikçi neysede bunlar büyük bir şirket.
jr. member
Activity: 252
Yok artık ben şok, aytemiz self servise başlayacağını okumuştum ama bitcoin geçerli olmasını yeni okuyorum çokta sevindim. Güzel haber bunlar.
member
Activity: 574
Merit: 13
Son zamanlarda duyduğum en güzel haber. Geçtiğimiz yıl yaptığımız bir avrupa turunda gördüm ki, o ülkelerde özellikle Bitcoin kabul eden benzin istasyonları çok sayıdaydı. Bunu ülkemize uyarlarlarsa süper olur.
member
Dünya için çok küçük ama bizim için büyük bir gelişme, bu tür haberlerin gelmesi ülke adına sevindirici. Bundan sonrada diğer firmaların da bu tür olayların içerisine girmesi gerekiyor. Artık bu teknolojinin bir şekilde ülke içerisinde aktif bir şekilde kullanılması ve geliştirilmesi gerekiyor.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Takip edenler bilir zaten Aytemiz yaptığı kampanyalarla ciddi tasarruflar sağlayan bir akaryakıt firması. Bitcoin ile ödeme alma konusu gerçekten önemli, böyle bir uygulama yapmayı düşündükleri için tebrik ederim. Açıkçası ben şaşırdım, hiç beklemediğim bir olaydı. Umarım diğer firmalar tarafından da devamı gelir.
newbie
Activity: 53
Merit: 0
Akaryakıt istasyonlarında self-servis uygulamasına geçen Aytemiz, nakit ve kredi kartının yanı sıra bir yıl içinde Bitcoin kabul etmeyi de planlıyor.

Aytemiz ide duymuş olduk yoksa amaç sadece bumuydu Grin
member
Activity: 420
DAO Maker
Çok agresif bir kampanya yürütmesi gerek. Daha kolay ölçeklenebilir bir alt coin seçseydi daha gerçekçi olurdu. Bu cümleyi yazdıktan sonra bitcoin böyle düşer benzin böyle yükselirse bir gün karşılaşacakları muhakkak.
member
Merit: 14
Bu tür haberler beni çok sevindiriyor. Hem ülkemizde Bitcoinin daha çok yerleştiğini görüyorum hem de daha fazla alanda ödeme aracı olarak yaygınlaşmış oluyor. Umarım daha çok sektörde ve şirkette kullanılmaya başlanır.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Akaryakıt istasyonlarında self-servis uygulamasına geçen Aytemiz, nakit ve kredi kartının yanı sıra bir yıl içinde Bitcoin kabul etmeyi de planlıyor.

Akaryakıt şirketi Aytemiz’in akaryakıt istasyonlarında self-servis uygulamasına geçtiğini açıklaması, Türkiye gündeminde büyük etki yarattı.

Bir depoda 10 TL tasarruf
Şirket, self-servis hizmetini kullanan tüketicilerin motorinin litresini 20 kuruş, benzinin litresini ise 15 kuruş daha düşük fiyattan satın alabileceklerini bildirdi.

Bu durum, 50 litrelik bir deponun tamamen dolumunda yaklaşık 10 liralık bir tasarruf anlamına geliyor.

HaberTürk’e açıklamalarda bulunan Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke’nin sözlerine göre, müşterilerin kendi depolarını kendilerinin dolduracağı self-servis adaları, 30 istasyonda hizmete girdi. Bu hizmeti verecek istasyonlarının sayısının bir ay içinde 100’ü geçmesi planlanıyor.

Bir yıl içinde Bitcoin de kabul edilecek
Eke, otogazlı araçlarda kullanılamayacak olan sistemin milk etapta kredi kartı ile kullanılacağını söyledi.

Sözlerinin devamında ilerleyen dönemde nakit ile de hizmet verilmeye başlanacağını belirten Eke, bir yıl içinde ise Bitcoin ve kripto paraların bile kabul edilebileceği bir noktaya ulaşmayı hedeflediklerini aktardı.

Öte yandan Aytemiz’in geçtiğimiz yıl 600 farklı istasyondan 8.5 milyar TL ciro elde ettiği kaydedildi.

Bu arada geçtiğimiz yılın Ocak ayında restoran zinciri Kasap Döner de Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlamıştı.

Haber linki: https://uzmancoin.com/bitcoin-ile-benzin/
Pages:
Jump to: